RABU YANG BISU #22


Sebelum

Selepas

"Jerebu hari ke 4"
P/s : Cintailah alam sekitar kita 

37 comments:

tirahzairi said...

s.alam pon sama...sgt teruk....huhu

JungRara said...

kuala selangor pun jerebu...semua ni pasal pembakaran terbuka kat sumatera..hrmmm...

PariPariPutih said...

Aida ni kena panggil geng2 froggie kasi nyanyi kuat2 biar hujan turun.. ha ha ha ^^ tempat akak alhamdulillah beransur pulih walau tak 100%

♥ Nana BamBam ♥ said...

xdelah teruk sangat..kat tempat nana teruk jerebu nyer..

Bui Junaidi said...

DEKAT KUCHING PUN SAMA..BYK YG DEMAM SBB CUACA MCM NI TERMASUK BUI..^_^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ipu tak sihat ni. pakai mask kalau nak kuar n minum banyak air.

eintan nurfuzie said...

sma la kat tempat cik en..huhu

Kazen said...

jga kesihatan elok2...utamakan kesihatan .....:) tak join giveaway sy ke esk dah tutup dah

Kazen said...

nk jd komuniti geng blogger sengal leh? hehe inbox me kalu leh

azizah :) said...

nasib baik n9 takdoo.. haha :P aida minum air banyak2.. jaga kesihatan ok!

Ayie Abas said...

penyumbang terbesar jerebu tu asap rentas sempadan negara...senang cakap dari sumatera, indonesia kan?

kalau kita tak buat pembakaran terbuka pun kwsn barat semenanjung akan kena jejebu juga hasil asap di sumtera...

jadi apa penyelesaian yg terbaik?

Shamirul Afiq said...

lambat pulak loading page, so tinggal jejak dekat sini lah ye..

www.princemiruljr.com

nak buat apa kalau nak join GBS?

Cik tikah said...

kena jaga kesihatan :)

KorN said...

bila la jerebu ni nak nyah dr sini... penang ni pon teruk jerebu nya

Azhafizah Md Nor said...

makin teruk jerebu kan..bahaya kalau drive pepagi g kerja tu..tak nampak

shida'R said...

teruk jer tgk jerebu nih..huhu pkai topeng aida tau..

caliph shuriken said...

tiap2 tahun cmni, erkk...

thomas said...

nampak teruk jerubu tahun ni,
saya di Labuan tak ada jerebu tapi panas terik.

C'Jai said...

jerebu dan cuaca tak menentu...dunia akhir zaman

Aida Omar said...

@tirahzairi tula aida ada tgk berita memang shah alam pun kena teruk juga jerebu kan..

Aida Omar said...

@JungRara ea? dah sampai kuala selangor dah eh.. tula.. dugaan. hehe..

Aida Omar said...

@PariPariPutih haha.. sis nie, puas dah kot panggil hujan.. hujan tak mai2 lagi. :P Alhamdulillah eh.. makin beransur pulih.

Aida Omar said...

@♥ Nana BamBam ♥ yup tak la seteruk mana pun.. yeke? kat mana tu?

Aida Omar said...

@Bui Junaidi sis bui tak sihat ke nie? hope cepat sembuh.. kuching pun kena eh sis..

Aida Omar said...

@Nurul Husna Mohd Hassan thankz husna.. betul2 IPU ditahap tak sihat..

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie hehe.. :)

Aida Omar said...

@Kazen thankz kazen :) dah join.. GBS pun dah join kot.. ^^

Aida Omar said...

@azizah :) terselamat n9 eh? hehe.. baik nurse akan ku minum air dengan banyak dan jaga kesihatan.. hehe

Aida Omar said...

@Ayie Abas betul tu ayie.. jadi penyelesaiannya dilarang membakar secara terbuka.. huhu..

Aida Omar said...

@Shamirul Afiq huhu.. lor bukan ke dia yang mintak nak masuk GBS? ke salah faham.

Aida Omar said...

@Cik tikah betul tu cik tikah :)

Aida Omar said...

@KorN tula korn bila ntah.. sakit tekak dibuatnya.. penang pun teruk kan?

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor dah bernasur pulih dah tu fiza kalau tak lagi teruk.. tula still nampak lagi la. hehe

Aida Omar said...

@shida'R baik shida sayam :)

Aida Omar said...

@caliph shuriken erkk.. terkelu lidah.. hehe

Aida Omar said...

@thomas a'ah rasanya macam teruk.. tapi tak tahulah.. labuan cuaca baik ea.. hehe

Aida Omar said...

@C'Jai betul tu C'Jai.. bumi sudah tua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar