GA DARI PELAJAR FORM6 2012


( Click pada Banner diatas untuk ke blog adik-adik sponsor ini )

Syarat-syarat dia cukup simple antaranya :

1. Tempek Banner wajah cun adik-adik sponsor nie dalam entry bertajuk 
"GA Dari Pelajar Form6 2012(contoh banner dan tajuk seperti diatas)
2. Follow blog Nelly, HajarNana dan Fatin serta 
like fanpage INI
3. Tag 3 orang kawan korang
4. Tinggalkan link diruangan komen entry GA tersebut 
(Tuan blog pesan kalau tersalah link penyertaan automatik BATAL!)

Hadiah dia pun awesome jugak :

- Topap RM10 (Nelly)
- RM5 untuk 2 pemenang bertuah (Hajar)
- 5 Header biasa untuk top 6-10 (Nana)
- Header untuk top5 (Nana)
- 1 edit classic blog untuk 1 pemenang sahaja (Nana)
- Hadiah misteri 1x (Fadilah)
- Shawl 1x dan keychain 1x untuk setiap pemenang (Fatin Humaira) - sumbangan blogger lain
- Pemenang bertuah akan direview blognya dalam youtube oleh vlogger Ersyad

Aida tag 3 orang rakan aida iaitu :

2. Myda

p/s : Minggu memenuhi permintaan GA, Contest, dan Segmen dari korang yang dah tag aida :)



26 comments:

sop.name.my said...

bagus dorang kan..
belajar2 lagi mampu buat GA.. :)
tahniah2 ...

^ FA NORIZAN ^ said...

InsyaAllah hajar join. mula-mula terkejut jugak ! aik.. hajar? hehe.. sama la pulok nama kami. :P

Lizzie Yasmin said...

review dari youtube, 1st time aku degar hadiah lagu nie.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehehe.. gud luck ye ... hope berjaya :)

eintan nurfuzie said...

gd luck aida..! smoga berjaya..t share skit tau

KorN said...

ingtkan kalo menang dapat kapel ng dorang.. best gak tuh.. hehheehe.. kidding..

azizah :) said...

gudluck yang!

Nurulee said...

Good luck =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/mid-year-exam-result.html

cikwahidaidris said...

good luck dear :)

tirahzairi said...

all da best dear :)

Azhafizah Md Nor said...

Lain dari yang lain ni..good luck kak aida.

shida'R said...

gudLuck dear ^_^

hadiah mcm menarik yg vlog tu :)

Aida Omar said...

@sop.name.my tula abam sop.. aida yang kerja nie pun belum sempat lagi nak buat GA ke ape ke.. hehe.. InsyaAllah satu hari nanti..

Aida Omar said...

@^ FA NORIZAN ^ a'ah la hajar sama nama dengan hajar.. comey pun macam hajar :) akak tag je.. kalau dapat join lagi bagus la.. hehe

Aida Omar said...

@Lizzie Yasmin huhu.. tula lain dari yg lain.. kalau nak join meh le sekaki.. :) hehe

Aida Omar said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine Thankz taufiq.. amin.. :)

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie thankz cik ein.. kongsi? tidak..tidak.. hahaha :P

Aida Omar said...

@KorN amboi korn sejak bila gatai nie.. haish.. hahaha..

Aida Omar said...

@azizah :) thankz jijah sayam.. :)

Aida Omar said...

@Nurulee terima kasih Nurulee.. nanti aida terjah link tu :)

Aida Omar said...

@cikwahidaidris thankz cik wahida :)

Aida Omar said...

@tirahzairi thankz tirah zairi :)

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor yup kan fiza.. thankz fiza :)

Aida Omar said...

@shida'R tula tak dapat lagi nak membayangkan.. huhu.. thanzk shida :)

^ FA NORIZAN ^ said...

akak, camne nak join kalo tak bole follow blog nana tuu.. urm.

Kazen said...

rajin jugak die join GA nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar