AWESOME GIVE AWAY DUNIA SEBENAR SHIDA



Click Banner GA untuk melihat syarat yang lebih jelas

LIST PARA SPONSOR

Syarat utamanya korang kena follow kesemua blog sponsor dibawah nie :

 - E'S OnlineShop (21)                      - OdahoneBiz (105)  
Muhammad Saiazuan (1875)        - Lyssa_Secret (50568) 
Fiz Graphic (7680)                         - Arol Mubin (1584)  
Nur Damia                                     - Arra Ahmad (2323)   
Zinnia Z A Shop (FB)                     - IntanBerlian (1320)   
Nakira's Collection (FB)               - Qatratun Al-Khairi   
Qat_Bawal Shop (8)                       - Eza_stories   
Irwani Zulkifli                                 - Eqbal Zack (6010)   
Nurul Yui (2270)                             - Bui Junaidi (1332)   
Nur Athirah (575)                           - Puan Azizah (3852)   
- Eca_Dwinky Asha (1233)               - Ain Zulaikha (3666)   
- Puan Ummi (480)                            - EGTV.com.my (FB)    
EMTV.com.my (FB)                        - Muaz Faris  
Peyan (503)                                    - Shida sendiri (3003)


Syarat kedua korang click kat SINI untuk like Fanspage kesemua para sponsor nie 
(Tuan Penaja dah menyenangkan kerja gitu.. memang suspek betul lah)

Syarat ketiga Korang adakan satu entry yang bertajuk 
"AWESOME GIVE AWAY DUNIA SEBENAR SHIDA

Syarat keempat korang tag kawan-kawan korang.. terpulang berapa orang, lagi ramai lagi bagus kata tuan penaja

Tag sahabat  :

1. Tirah Zairi
2. Sis Pari-pari putih
3. Cik Ein
 
Syarat keempat letak link entry korang dekat SUBMIT LINK ENTRI GA

Syarat kelima dah dapat no dekat SUBMIT LINK ENTRI GA tu korang tinggalkan komen pulak dengan nama dan no link yang disubmit tu :)

Rugi korang kalau tak join, hadiah-hadiahnya sangat AWESOME..

tak percaya meh tengok sini --> Hadiah

Pemilihan pemenang melalui Random.org 

Tempoh GA ini : 3 Jun 2012 - 17 Julai 2012

p/s : Dulu dah berjaya memenangi hati Shida dalam 
GA sempena hari jadi pertama blog Shida, 
kali nie kalau ada rezeki dapat lagi, memang melompat lah gamaknya :P 
wahai Random.org mohon pilih Aida ye sayang 
(dengan gaya sedang menggoda Random.org)


24 comments:

nia marlissa said...

good luck ! hadiahh mmg ckup ohhsemm

afzalsukasuki said...

mak aih sponsor2 dorang kemain :D hahaha

azizah :) said...

gudluck! moga ada rezeki aida..

syahirooAhmad said...

mega GA.. gudluck cik aida yg tomey

Muaz Faris said...

gud luck

Badrina Ibtisam said...

Good luck love! :")

Muaz Faris said...

sy jugak join. huh

http://muazfaris.blogspot.com/2012/06/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html

gnesop said...

Good luck yer cik katak :)

eLLa n aLia said...

gudluck.. :)

Aida Omar said...

@nia marlissa tula kan.. tak mo join ke? hehe.. amin.. tq nia. :)

Aida Omar said...

@afzalsukasuki afzal tak mo join ke? hehe..

Aida Omar said...

@azizah :) amin.. tq jijah.. InsyaAllah ada rezeki nanti..

Aida Omar said...

@syahirooAhmad thankz syiroo hensem.. ^^

Aida Omar said...

@Muaz Faris wah sponsor komen lah.. hehe.. tq muaz. :)

Aida Omar said...

@Badrina Ibtisam thankz badrina.. <3

Aida Omar said...

@Muaz Faris eh2 muaz pun join jugak.. thankz atas tagnya :)

Aida Omar said...

@gnesop thankz abg sop :)

Aida Omar said...

@eLLa n aLia thankz ella :)

Azhafizah[フィザ] said...

good luck kak..banyak sponsor tu.hadiah pun menarik tu..

caliph shuriken said...

gud luck ^^

Shazney Shamsuddin said...

salam
datang dari segmen yang sama..

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html

tirahzairi said...

tengs tag tirah...busy cket nie aida...final projek...hehe...gdlak taw!!! hadiah share..hehe

Kazen said...

mcam susah je GA nie kene follow semua tu

shida'R said...

dear,
gudluck ok ..senarai pserta dah kua jom semak no.peserta masing2 ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar