RABU YANG BISU #21




pfftttt! tengah berselera makan mee hoon goreng hampir setengah pinggan baru perasan ada sikumbang goreng dalam mee hoon nie. euwww!!

p/s : Sebelum makan mohon selak2 sikit makanan, mana nak tahu kot2 ada 2-3 ketul berlian :P

Entry cap auto publish : tuan blog ada hal sikit, tapi dia dah janji akan balas jejak korang semua nanti 








55 comments:

cik Lilis said...

euww, mee hoon si kumbang goreng namanya ni :D

eintan nurfuzie said...

sedap tu..de rasa tambahan..huhuhu

Adylia Qarissa said...

errrrkkk... jangan makan!!

JungRara said...

x pe,, dapat mineral tambahan tu...agagagaga

azizah :) said...

ewwwwww saman kedai tu! ngeli nyah

caliph shuriken said...

wahh, ada lauk extra.. msti kena byr lebih ni, hukk...

Onitsuka_hana said...

sedap x? hehe

Shazney Shamsuddin said...

salam..
maaf mengganggu hehehe
jom luangkan masa anda menyertai GA ohsem nie..
hadiah sungguh lumayan..
ape lagi jom jom jom

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/miss-jijie-1st-giveaway.html

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nina-kiki.html

Nurulee said...

Memang spoil mood nak makan betul lah kalau camtu ^^

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/pergi-hang-ke-hang-out-ehh.html

deno said...

erk... macam mana la ada dlm tu...

Azhafizah[フィザ] said...

errr..nak muntah kalau makan kat kedai ade perisa tambahan macam ni..

Kazen said...

slalu gak kene camnie....huhu sadis tull

Sally Yatiey said...

euwwww. geli nya kalau dah termakan :) hee.

thomas said...

Saya dah banyak kali dah,lalat dan kumbang goreng,apa boleh buat.

fiQRa said...

waaaa.. penambah selera :P

mommyYen said...

aiyo..sian u sis! minta yg baru tak?

LaLa mhdnor said...

sedap x kumbang tu, heheh

shida'R said...

opss kumbang? err... ^_^

^ FA NORIZAN ^ said...

erk. akak. mcm sedap je makan. tambah selera kot. hoho ^^

Ayie Abas said...

aik? x kan kena ubah peribahasa kot..

di mana ada meehon di situ ada kumbang...hehe :P

p/s : salah mendarat laa kumbang tu....ermm sian arrr...

yusuflaili(Goku) said...

tu..mungkin salah satu bahan perisa mee hoon goreng tu!!.cilaka punya kedai.

Nurul Iman said...

eiii, boleh kena keracunan makanan nanti, bahaya betul

zana said...

wah ada extra lauk tu :)

fadh leyanie said...

kalau terkunyah si kumbang tu..pasti rangup..krupkrapkrup..:P

O CIKTEDDY said...

habis selera -,-

Cik Penguin_Solehah said...

ayo terbantut selera ku =.='
#blog akak ohwsem sangat sampat tak boleh msk magazine =p.. Tq akak =')

C'Jai said...

Adeh..! ada perisa tambahan.. ;)

Aida Omar said...

@cik Lilis euww..dengar nama pun dah kembang. hehe.. :P

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie mula2 sangat sedap kemudian dia rasa loya ya amat :P

Aida Omar said...

@Adylia Qarissa malangnya Adylia, separuh sudah berada dalam perut.. huhu.

Aida Omar said...

@JungRara haha.. padanlah kemain sihat dan cergas je lepas tu :P

Aida Omar said...

@azizah :) haha..sangat geli kan jijah. Kalau jahat dah lama mintak mee hoon goreng yang baru. Tapi hari tu mood sangat baik.. :P

Aida Omar said...

@caliph shuriken seekor hanya 2 sen harganya.. haha..

Aida Omar said...

@Onitsuka_hana rasa kumbang tu aida tak pasti la sayang.. kalau mee hoon goreng tu memang sedap. haha.. :P

Aida Omar said...

@Shazney Shamsuddin Wasalam.. tak mengapa Shazney :) InsyaAllah kalau senang2 nanti tak ada entry aida join k :) tq tau jemput..

Aida Omar said...

@Nurulee sangat spoil mood itu.. terus loya sampai lah makanan malam masuk. hehe

Aida Omar said...

@deno ntah lah deno.. agaknya tersesat kot masuk.. euwww.. :P

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] tula fiza time tu akak pun dah loya tahap apa ntah.. huhu.. sabar jela.

Aida Omar said...

@Kazen sangat sadis kan kazen.. terbantut rasa semangat nak menghabiskan makanan tu.

Aida Omar said...

@Sally Yatiey huh!! kalau dah termakan tak tahu la nak kata apa.. nasib nie tak termakan je lagi. huhu

Aida Omar said...

@thomas lalat? huish itu lagi dasyat..buatnya sakit perut nanti thomas.

Aida Omar said...

@fiQRa erkk.. :P

Aida Omar said...

@mommyYen tak mintak pun sis.. bantut dah selera. hehe..

Aida Omar said...

@LaLa mhdnor jangan tanya aida tak makan lagi kumbang tu.. baru ternampak.. fuh!! sangat selamat. hahaha..

Aida Omar said...

@shida'R hehe.. tertelan air liur tgk :P

Aida Omar said...

@^ FA NORIZAN ^ erkk.. tak tambah selera pun fa bantutkan selera lagi ada kot. haha..

Aida Omar said...

@Ayie Abas haha.. abg ayie siap bagi peribahasa lagi.. macam best je peribahasa tu, habislah semua mee hoon diserang kumbang nanti. haha.. mungkin la kot salah mendarat. :P

Aida Omar said...

@yusuflaili(Goku) eh ea ke? erkk.. kembang tekak.. ingatkan kumbang tu salah mendarat ke hape..

Aida Omar said...

@Nurul Iman tula nasib baik kumbang kalau benda lain mahu jugak ngamuk kat situ kang. huhu

Aida Omar said...

@zana memang terbaik lauk tambahannya tu.. haha.

Aida Omar said...

@fadh leyanie memang nak kena si fadh nie.. UIA tu tak jauh mana.. hahaha.. siap mu. :P

Aida Omar said...

@O CIKTEDDY memang punah selera cik teddy.. terus tak sanggup nak habiskan :P

Aida Omar said...

@Cik Penguin_Solehah hehe.. malang tak berbau itu hari.. eceh! banyak la adik nie..pasal tak berapa ohsem tula majalah tak mahu interview pun. haha.. :P

Aida Omar said...

@C'Jai perisa yang tak berapa nak menyelerakan.. hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya pernah makan tom yam, sedap memang sedap, makan sampai habis, dah habis baru perasan ada lalat. oh no!! lepas tu terus tak datang dah kedai tu. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar