GIVE AWAY DOMAIN | FIRST! - Seconds Years Aniversary


(Klik Banner untuk ke blog Kazen)

Korang nak tahu, setiap kali aida blogwalking ke blog Kazen nie aida mesti teringat saat mula-mula berblogging dulu, time tu noob gila kot.. Blog Kazen nie la yang aida follow.. aida jumpa blog Kazen nie dalam twitter (dulu ada twitter sekarang dah deactivated alasan tak reti guna). Bila fikirkan balik rasa nak tergelak pun ada, sampailah kami rapat dan saling komen mengomen serta saling kunjung mengunjung hingga kini. Kali ini Kazen atau nama sebenarnya Khairul Zamri adakan satu Give Away sempena seconds years Anniversary blog beliau, so petang tadi dengan bertuahnya beliau ajak aida sendiri menyertai GA beliau.. nasib baik sempat ok.. GA dia esok dah due date. :P Thankz Khairul. Semoga blog Kazen semakin berseri dimasa akan datang :)

Syarat dia sangat sempoi :

1. Buat satu entry mengenai GA ini dan linkkan ke entry GA beliau dan harus ada banner yang smart tu.
2. Nak follow blog/facebook pun boleh tak nak pun boleh.
3. Dah siap tinggalkan je link entry korang dalam ruangan komen entry GA beliau. 

P/s : Kalau nasib badan bertuah dapat domain dari beliau.. awesome meyh! :P


16 comments:

caliph shuriken said...

gud luck ^^

yusuflaili(Goku) said...

salam;
semoga sukses!!.

shida'R said...

fuhhh@..fuhh kasi jampi skit hehee..
leh mng tuh aida hehee :)

eintan nurfuzie said...

GD LUCK!CHAIYOK!

PariPariPutih said...

sorry aida tumpang lalu sat.... nak tolong kengkawan bloggers supaya tak kena hack blog derang...


Mizz Sara dia ni hackers carefull peeps!! http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/good-morning-mizz-sara-d-hackers.html

azizah :) said...

gudluck yunk!

Kazen said...

thanks join...good luck yea pengadilan pasti adil haha...dah PM dah kt inbox page tu tp cam xde respon pun

E-ra paSha said...

gud luck! era dtg sini nak tag kami untuk join contest mudah dan lumayan!! jom tengok ---> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

Aida Omar said...

@caliph shuriken thankz caliph :)

Aida Omar said...

@yusuflaili(Goku) InsyaAllah.. amin.. hehe :)

Aida Omar said...

@shida'R haha tudia shida dah jampi dah tu..rezeki ada tak kemana. hehe :)

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie yeah!! thankz cik ein :)

Aida Omar said...

@PariPariPutih hack? erhhh... mizz sara main phising2 eh.. huh

Aida Omar said...

@azizah :) tq jijah :)

Aida Omar said...

@Kazen welcome kazen.. haha.. adil dan saksama ea. ada kot nanti responnya.. ingat tadi suh PM kat fanspage aida.

Aida Omar said...

@E-ra paSha thankz E-ra.. ada jemputan lagi eh.. InsyaAllah ada masa aida join :) thankz sudi jemput.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar