Segmen : Up kan Followers Dengan Mendadak

Masih dalam mood memenuhi tag GA, Segmen, Contest 
kawan-kawan blogger :)
Untuk segmen kali nie aida telah ditag oleh Blogger Arrien

Nak tahu dengan lebih lanjut syarat-syaratnya boleh click Banner comel lottew kat atas nie

Bilangan Followers aida sekarang (sayang sangat-sangat kat depa nie haih)

Target : 10,000 ok tak? haha. aida target 100 follower mungkin, kalau dapat 10 pun dah bersyukur rasa :)

Semua syarat-syarat owner dah aida lakukan dengan jayanya

Owner Segmen nie iaitu Ain sebenarnya nak membantu blogger-blogger baru yang nak tambah follower, bagus jugak niat owner nie. Bantu sesama blogger kan. So aida nak tag rakan SEMUA blogger baru aida untuk join segmen nie.

Tarikh Tutup Segmen : 21 November 2012


p/s : Selagi punyai kudrat untuk memenuhi permintaan korang, selagi itu akan aida cuba sedaya upaya itu sahaja yang mampu untuk menghargai jasa kalian semua :)

66 comments:

zila manaf said...

gudluck babes hehe

shidaR said...

wahhh..lps ni mmg up la follower aida :)

Azhafizah Md Nor said...

selamat menambah follower kak aida.^__^

paripariputih said...

good luck aida selamat menambahkan follower and selamat bersegment muehe he hehe ^_^

azizah :) said...

wahhh naik la follower aida pasni..hehe chaiyok!

Ain Zuhairi said...

Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

tirahzairi said...

selamat bersegmen aida!!!

baby comel said...

selamat menambah follower ye aida :)

-meeSUPERGIRL- said...

selamat bersegmen aida :)

MiMiNadam said...

kenapa blog kkazen tak dapat bukak kat link ni Aida ?

MawardiYunus said...

i wish u good luck my fren ,, gogog0

miz ruha said...

selamat menambah followers... ^_^
ramailah yang serang blog aida nanti... :)

Khairul Bariah Salleh said...

salam..dr segmen yg sama..
http://mamakaybee.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

ayut said...

tmbh lg follower! :) slmt bersegmen aida..

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

syiela said...

selamat bersegmen ye

KorN said...

aida. nama saya korn.
korn ialah nama saya.
okbye.
tah hape2 je korn komen. ekekeke

NIA SI DRUMSTICK said...

alaaa..nak join jugak ni..tapi asyik join segmen je neh..ahaha..

boni kacak said...

selamat bersegmen aida :)

Khairul Zamri said...

patutlaa terasa nk clik ke link baru update aida hehe xsangka lak ade namen sy disini... hihi :p

sat g siap laa jgn lupe vote sy di Contest iPhone 5 :)

Nur Amalina Maisarah said...

datang melawat balik and dah lame jugak follow ur blog :D

Nana Hashim said...

done follow #2257

Ain Dzaya said...

blogger baru? okeh..belogger nie baru la sangat kan..mihmih

Ain Dzaya said...

blogger baru? okeh..belogger nie baru la sangat kan..mihmih

dya bunga said...

blas kunjungan dan follow sini

Afasz said...

done follow u.. tq

Aida Omar said...

@zila manaf terimas babes :)

Aida Omar said...

@shidaR In Shaa Allah shida.. ada rezeki bertambah lah ia. hiks.. :)

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor terimas adik fiza sayam :)

Aida Omar said...

@paripariputih muehehehe.. (gelak dulu) tq kak.. muah3..

Aida Omar said...

@azizah :) In Shaa Allah jijah ada rezeki naik lah dia. :)

Aida Omar said...

@Ain Zuhairi Sama2 ain.. Tahniah segmen dah berakhir dengan jayanya :) aida baru sudah blogwalking semuanya..

Aida Omar said...

@tirahzairi tq tirah.. aida baru tengok blog aida pun terpilih dalam GA tirah.. tq2 sayam :)

Aida Omar said...

@baby comel thankz baby comel :)

Aida Omar said...

@-meeSUPERGIRL- thankz mee :)

Aida Omar said...

@MiMiNadam nasib baik aida baca komen mimin.. salah paste link tadi tu. hehe

Aida Omar said...

@MawardiYunus yeah!! gogogogo.. haha. tq mawardi :)

Aida Omar said...

@miz ruha tq ruha.. abeh lah kena serang. hehe :)

Aida Omar said...

@Khairul Bariah Salleh thankz ayut.. tambah lagi rakan2 sperjuangan aida :)

Aida Omar said...

@saifudin wasalam.. super sahabat :) nanti aida terjah ke sana pula ^^

Aida Omar said...

@syiela thankz syiela :)

Aida Omar said...

@KorN erkkk!! awat lah adik korn nie (',')?

Aida Omar said...

@NIA SI DRUMSTICK haha.. join je nia selagi boleh join :)

Aida Omar said...

@boni kacak thankz boni :)

Aida Omar said...

@Khairul Zamri hoho.. ada aura eh? :) thankz sudi memenuhi permintaan.. bereh sudah vote.. good luck ok

Aida Omar said...

@Nur Amalina Maisarah hehe.. thankz amalina sudi terjah balik.. tula jumpa semula kawan2 lama :)

Aida Omar said...

@Nana Hashim tq nana :)

Aida Omar said...

@Ain Dzaya kah3.. baru lagi nie baru setahun ha baru lah kan? :P

Aida Omar said...

@dya bunga tq dya :)

Aida Omar said...

@Afasz welcome dan tq to u too juga :)

HaNa KewChiK said...

salam perkenalan , balas kunjungan anda .

jemput lah join segmen hana ;'D
http://gurlz-elm0.blogspot.com/2012/11/Upkan-Follower-Semasa-Cuti-Sekolah-by-HK.html

itu Akhil said...

kunjungan balas ke blog aida..
done follow..

dtg ler lg ke dunia bawah tempurung hehe^_^

Syaza Syahira said...

Terima kasih sbb lawat blog saya. Saya slh sorg follower baru kamu. Syg saya tak? hehehe ;p

Hi! SY nk jmput tuan blog utk join contest dr QIOS. Senang je, cuma cadangkan sambungn nama blog QIOS, bermula dgn QIOS... Cth mcm QIOSity. Haa.. Jom2! www.qiostestblog.blogspot.com

Zaidalifah Hussin said...

SALAM BALAS KUNJUNGAN...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Aida Omar said...

@HaNa KewChiK thankz Hana :) In Shaa Allah ada masa aida try join :)

Aida Omar said...

@itu Akhil tq Akhil.. haha.. aida katak akhil dunia dibawah tempurung :P

Aida Omar said...

@Syaza Syahira Sama2.. wah! of coz lah aida sayang rakan2 blogger kan :) Oh In Shaa Allah aida akan try join.. tq dear sudi jemput :)

Aida Omar said...

@Zaidalifah Hussin thnakz Zaidalifah :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

dah lebih dari 10 dah tu aida :)

Aida Omar said...

@Nurul Husna Mohd Hassan itulah Alhamdulillah dapat lebih dari tu.. :)

Nor Salmi said...

Selamat bersegmen.. singgah dari segmen sama..

Aril IMPIAN said...

MELAWAT SINI...INFO MENARIK BRO...

Aida Omar said...

@Nor Salmi Thankz mama :) sudi datang blog aida..

Aida Omar said...

@Aril IMPIAN thankz bro sudi datang :)

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

membalas kunjungan :)

Aida Omar said...

@Fιℯzα Mιяzα ❥ terima kasih Fieza Mirza :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar