First GA By Tirah Zairi


Mood yang sama join GA ^^ kali nie aida join GA dari seorang blogger yang cute plus comel dan digelar sebagai Gadis Rerama oleh Korn.. eh terbocor rahsia pulak :P Tirah Zairi antara blogger BFF aida, dah 2 kali kami berjumpa dan dah 2 kali juga kami dating dalam train. 

Slurrppp!! minum tak ajak

Dijemput sendiri oleh Tirah dan telah ditag pula oleh pakcik Aswadz maka dengan hati yang girang lagi semangat aida pun lekas-lekas menempatkan diri dalam GA ini. 

Syarat-syarat yang sangat mudah lagi senang 

a) Buat entry bertajuk "First GA By Tirah Zairi"
b) Letakkan slogan "Bukan.Retis.Fofular" mengikut kreativiti sendiri. Biasa-biasa pun diterima (tak paksa)
c) Slogan tadi mestilah dibacklinkkan ke entry GA ini
d) Tag Blogger lain paling banyak 1, nak tag lebih pun ok.
e) Letakkan link entry anda pada komen entry GA beliau.
f) Terbuka kepada semua blogger.

Aku adalah blogger biasa. Blogger yang hanya akan update dan blogwalking bila ada masa terluang, Nuffnang pun tak sudi nak bagi aku earning apa ntah lagi iklan-iklan yang lain. Agaknya kalau aku tanya kat blogger lain kau kenal tak blog Diari Si Froggie? sah-sah dia kata tak kenal siapa tu. See.. bertapa biasanya aku. Sekali lagi aku nak bagi tahu yang 

AKU

Klik lip lap atas nie untuk terus ke GA Tirah

MAHUPUN ARTIS TETAPI AKU HANYA BLOGGER BIASA YANG SEDANG-SEDANG SAJA

Dia tidak cantik mak
Dia tidak jelek mak
Yang sedang-sedang saja
Yang penting dia setia (cewah)

Jeng jeng jeng aida nak tag 

Mama PPP (jangan marah mama :P)


66 comments:

miz ruha said...

gud luck aida... ^_^

lama tak dengar lagu yang aida tulis tu.. teringat plak,,,

♥ Nana BamBam ♥ said...

nice Aida..lip lapppp baunye..eh P

gud luck :)

paripariputih said...

selamat ber GA yup aida.. muah muah muah >..<

aiNa yaZiD said...

Gud luck kak! (^^,) selamat ber-GA. hehehe.

caliph shuriken said...

wahh, lip lap sini lagi grand, hikk..

gud luck, aida ^^

leakedknowledge said...

siap slogan tu bling bling lg..dh mcm lampu kelip-kelip..heehe

ayut said...

suka la slogan tu...lip lap ye mnarik...slmt bersegmen aida :)

Mk Syahir said...

fuyooo..fuyooo..selamat ber GA..hihihi :p

Nadia Elena said...

eh??? aida kan retis fofular.
sepatutnya mana boleh join GA ni.. =P

KorN said...

Benarkah Gadis Rerama itu Tirah Zairi.. owh... baru saya tahu.... hahaha... memandai jer kan Aida ni...

aswadz said...

tiba2 ada lagu dangdut lak.

boni kacak said...

good luck ye awak :)

Cik_SiTi said...

good luck ^_^

tirahzairi said...

sedih lak...sbb nuffnang kan...

nnt check senarai peserta...tkt ada silap...hihi...thanks sbb join

-meeSUPERGIRL- said...

good luck aida! :)

baby comel said...

yg sedang2 tu yg cun =)
Selamat berGA ye aida :)

Ayie Abas said...

ramai nyer yg support GA sulung tirah nih...hehe

potia casadelarossa said...

Selaman bersegmen Aida...

nak join gak tp tunggu org tag ekeke..

Eh!! sape kata blog aida org tak kenal?? tgk page rank tu?

Mummy Adriana said...

mummy pon org yg malas join GA sebab selalunya tak sempat :( mana dengan anak la,kerja la apela...:P gud luck!

Aida Omar said...

@miz ruha thankz ruha.. tula lagu dangdut tu.. kekeke

Aida Omar said...

@♥ Nana BamBam ♥ haha.. lip lap lip lap baru meriah :P

Aida Omar said...

@paripariputih thankz mama ppp sayam mama :)

Aida Omar said...

@aiNa yaZiD thankz aina.. :)

Aida Omar said...

@caliph shuriken haha lagi grand eh.. :P terimas caliph..

Aida Omar said...

@leakedknowledge kalau tak de lampu kelip2 boleh mai sini amek.. haha

Aida Omar said...

@ayut hehe.. menarik tertarik mai join sekaki :P terimas ayut..

Aida Omar said...

@Mk Syahir fuyoo..fuyoo..terimas syahir :)

Aida Omar said...

@Nadia Elena eh retis mana ada aih.. tu yg join tu GA nie.. memandai je Nadia nie.. kejar kang baru tahu :P

Aida Omar said...

@KorN haha.. maaf korn maaf :P

Aida Omar said...

@aswadz sekali sekala giyang punggung tak salah kan pakcik aswadz.. haha :P

Aida Omar said...

@boni kacak tq boni :)

Aida Omar said...

@Cik_SiTi tq cik siti kita nie :)

Aida Omar said...

@tirahzairi tetiba mood sedih eh tirah.. hehe. ok tirah :)

Aida Omar said...

@-meeSUPERGIRL- tq mee :)

Aida Omar said...

@baby comel haha.. dah macam iklan dah nie baby comel :P

Aida Omar said...

@Ayie Abas tulah ayie ramai gila kot.. tumpang gembira sekaki :)

Aida Omar said...

@potia casadelarossa alolo.. rugi tak tag potia. haha.. tu page rank je tu kenal org tak kenal pun.. hik3

Aida Omar said...

@Mummy Adriana tak pe mama kami faham punya biasalah ibu moden kan.. hehe :)

Sop Nama Saya said...

good luck aida

Nur Amiera said...

singgah sini dari segmen :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

fatin amalina husna said...

husna singgah balas jejak..=)
goodluck!!

shiyda said...

wah lip lap lip lap ! hehe
gud luck aida ! ^^

miss chillax said...

kita suke ah liplap liplap tu. haha

Haziqah and atiQah said...

thanx sudi visit blog sy. :) kunjungan balas dari budakkecikbermonolog. ^______^

~ cik matahari ~ said...

hai miss froggy ! gudlak :D

aisya said...

good luck ye.. hehe

Aida Omar said...

@Sop Nama Saya tq abg sop :)

Aida Omar said...

@Nur Amiera tq Amiera sudi singgah blog aida :) ok aida terjah sana..

Aida Omar said...

@fatin amalina husna tq Husna sudi datang sini :)

Aida Omar said...

@shiyda hehe.. lip lap2 gitu.. tq shiyda :)

Aida Omar said...

@miss chillax haha.. tq dear. biasa2 je tu.. lip lap pemalas :P

Aida Omar said...

@Haziqah and atiQah welcome dear.. tq jugak sudi balas jejak :)

Aida Omar said...

@~ cik matahari ~ hai2 cik matahari :) tq dear..

Aida Omar said...

@aisya tq aisya sayam :)

Khairul Bariah Salleh said...

dtg singgah dr segmen sama..gud luck..:-)

~didiey~ said...

wah! join jugak ek..good luck utk kita berdu..hihi

Sitidotshahira said...

Gud luck ^^

lynn kamarul said...

gud luck aida...

Aida Omar said...

@Khairul Bariah Salleh tq sis khairul :) good luck to you too..

Aida Omar said...

@~didiey~ yeah didiey good luck untuk kita berdua.. hehe. :)

Aida Omar said...

@Sitidotshahira tq siti :)

Aida Omar said...

@lynn kamarul tq sis lynn :)

Cik Yaya said...

gud luck jgk cik aida ^_^

Aida Omar said...

@Cik Yaya thankz cik yaya :)

Aidanatasya said...

Assalamualaikum..

Gud Like aida :)

Aida Omar said...

@Aidanatasya tq my kembar <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar