Segmen Silence Day Of Wednesday

Silence Day Of Wednesday #1


"Bisu atau diam tak semestinya tiada perasaan"


"Segmen dianjur khas oleh Silence Blogz.com dengan pesanan khas"

Lepas segmen pun still kan lah guna ayat Silence Day Of Wednesday untuk Wordless Wednesday korang :) tapi aida lagi lari tajuk guna ayat Rabu Yang Bisu menggantikan WW ha cemana tu? 

P/s : Segmen BFF aida juga nie :)

37 comments:

Mk Syahir said...

wahh..aida pon join..wa harap potia bukak balik segmen ni..hehehe :)

potia casadelarossa said...

Thanks for support ! tp aida... Silence Day Of Wednesday..
:)

paripariputih said...

Wednesday will be my silence day..

jannah ekin said...

Lame dah xjoin segmen... :)

leakedknowledge said...

err klu diam jer, nanti xtau nk buat apa2 pulak..hihi...wordless = silence?

potia casadelarossa said...

bukan pasal THE... tp pasal SILENCE and SILENT..

zila manaf said...

emmm ade ke segmnennye neh???

Ayie Abas said...

potia pun ada buat segmen....

aswadz said...

goodluck aida. tp bkn mmg dah pakai dot com ke?

Khairul Zamri said...

good luck :)

Sop said...

dah lama x wat rabu yg bisu.. heheh

boni kacak said...

hahaha.. lepas ni terus gunakan silence ni ye..hehehe

norhafizahalias said...

bisu atau diam tak semestinya tiada perasaan.. haha.. I like..

♥ Nana BamBam ♥ said...

diam tak bermakna kaku :P

miz ruha said...

silent please!!

azstory said...

haip..syhhhhhh..! xboleh cakap..

azizah :) said...

gudluck aida...hehe

Hazmin Hamudin said...

Lepas WW, silent pulak. Macam2.. Hehe

tirahzairi said...

xsempat nk join...

Aida Omar said...

@Mk Syahir aida baru terhegeh2 nak join nie.. ehehe.. lah potia tutup dah ke segmen nie. tak tahu lah pulak.. huhu

Aida Omar said...

@potia casadelarossa gila banyak silap.. haha.. macam mana tertengok silent tu ntah. :P thankz potia :)

Aida Omar said...

@paripariputih yeah! bila rabu tiba semua menjadi bisu :P

Aida Omar said...

@jannah ekin meh lah join memeriahkan majlis :)

Aida Omar said...

@leakedknowledge haha.. kat entry je diam dunia sebenar kemain bisingnya :P

Aida Omar said...

@zila manaf ada2.. dah bukak semula kot. hehe.. meh join sekali zila. :)

Aida Omar said...

@Ayie Abas a'ah ayie, potia pun ada bukak segmen jugak. :)

Aida Omar said...

@aswadz haha.. memang dah pakai cuma join untuk support potia je nie aswadz :)

Aida Omar said...

@Khairul Zamri thankz khairul :)

Aida Omar said...

@Sop tula abg sop lama dah tak buat kan.. :) abg sop banyak idea nak up entry. hehe

Aida Omar said...

@boni kacak gamaknya.. haha. :P

Aida Omar said...

@norhafizahalias i loike.. haha.. :P

Aida Omar said...

@♥ Nana BamBam ♥ yeah! haha.. diam tak semestinya kaku kan. diam memerhati kot nie :P haha

Aida Omar said...

@miz ruha alamak terbising pulak!! erkk.. maaf2 :P

Aida Omar said...

@azstory erkk.. ok2 syuhhhh!!

Aida Omar said...

@azizah :) terimas jijah sayam <3

Aida Omar said...

@Hazmin Hamudin hehe.. biasalah mood sering berubah2 :P

Aida Omar said...

@tirahzairi tak ada tarikh tutup kot tirah.. meh2 join sekaki :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar