Cepat Rebut 20 Domain Percuma Dot My Dengan Sertai GA


Ha cepat-cepat siapa nak dapat Domain free? meh jemput join GA nie.

DOMAIN DOT MY

Tarikh tutup GA hari nie 27 November 2012 jam 11.15pm
pasal tu lah Aida suruh cepat sebab nak tutup dah pun GA nie :P sebenarnya GA nie dah berlangsung seminggu yang lepas terlambat pulak nak promote. ngeng!


Nak tengok syarat-syaratnya mohon click banner kat atas nie eh..

Sekarang baru ada 13 peserta dia ada 20 domain free kalau korang join awal peluang nak menang salah satu domain masih cerah lagi. So apa lagi cepat-cepat lah join sebelum pukul 11.15 malam nie.

p/s : Aida sendiri pernah menang Domain dot com dari Khairul nie :) duduk je diam-diam dia sendiri pasangkan.. oh terimas Khairul ^^



32 comments:

yana aina said...

yana dh join .. dh follow ^^

paripariputih said...

selamat bersegment aida ^_^

Khairul Zamri said...

thanks aida comel... :P

zila manaf said...

nk join la aida, nk tukar domain eh boleh keeeeer

-meeSUPERGIRL- said...

mee ad join . mintak2 dapat . hahaha

boni kacak said...

good luck kepada para peserta :)

wantie said...

domain tu ada expired tak?

Hazmin Hamudin said...

best dapat domain free ni. Semoga berjaya ye..

Izzie said...

sy kan..
sy kan aida..
tak pernah join GA sbb..
sbb..
sbb tak reti.. hahahaha.
boleh terima tak alasan ni?

ANNA MARIANA said...

sama la ngan anna... betul... anna pon x reti nak join..

Ayie Abas said...

aah...ayie baru perasan blog aida dah .com..hehe

syiela said...

terlambat dah.. gud luck ye

azizah :) said...

menariikknya.. gudluck aida!

puteri kasih said...

good luck kepada semua peserta :)

Shasha Yacob said...

dah join, tapi xmenang . Tapi yang penting dapat di review oleh akak aida . hihi

Aida Omar said...

@yana aina tq yana memeriahkan majlis :)

Aida Omar said...

@paripariputih bukan aida yang bersegmen promote je nie sis.. hehe :)

Aida Omar said...

@Khairul Zamri hiks.. comel lah sangat :P

Aida Omar said...

@zila manaf boleh2.. sila2 :)

Aida Omar said...

@-meeSUPERGIRL- jeng3.. hehe. moga2 :)

Aida Omar said...

@boni kacak :) thankz boni..

Aida Omar said...

@wantie expired kalau kita tak bayar watie. hehe

Aida Omar said...

@Hazmin Hamudin sangat best.. :) amin..

Aida Omar said...

@Izzie alasan tak boleh diterima.. hahaha :P

Aida Omar said...

@ANNA MARIANA haha.. join ikut syarat yang owner tetapkan je anna :)

Aida Omar said...

@Ayie Abas eh ayie blog aida dah berdomain dekat 4 bulan dah kot.. hehe

Aida Omar said...

@syiela ala! tak pe next time nanti cuba lagi eh sis :)

Aida Omar said...

@azizah :) jijah tak mo ke join kan dah tutup ha :P

Aida Omar said...

@puteri kasih tq puteri :)

Aida Omar said...

@Shasha Yacob auwww.. tahniah dear.. nanti kak aida review eh :)

sendiri said...

followw

Aida Omar said...

@sendiri thankz sendiri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar