Contest : Saya Sayang Kamoo Sahabat

Mood nak join Segmen/contest/GA support kengkawan pulak, lama dah list jemputan/tag tersimpan dalam lappy. Pada yang tag tapi aida tak join tu maaf lah ea mungkin terlepas pandang atau pun tarikhnya terlepas atau.. atau syaratnya terlalu panjang menjela (orang pemalas memang cenggini). Apa-apa pun aida nak berterima kasih sebab ramai yang sudi jemput aida join. Terimas..terimas..

CONTEST : SAYA SAYANG KAMOO SAHABAT (kamoo ayat kampungnya ialah kamu :P)
yang telah di tag oleh Nurul. Thankz sayam. 

Segala syarat-syarat, cara penyertaan, cara pemilihan pemenang, sampailah ke hadiah korang boleh click banner owner contest dekat bawah nie :

Blog beliau hijau ok.. i loike. 

Ok nie lah sahabat aida dunia akhirat, tak ada talang gantinya kot. 

Abah dikaulah sahabat bagiku
sahabat yang selalu berada disisiku
sahabat yang selalu memahami naluriku
dan juga sahabat ku dunia akhirat

Kami dua suka gaduh, ada je benda tak kena.. Paling kerap gaduh time abah memandu, pantang aida tegur mesti abah bantah cukup-cukup. Kalau dekat rumah abah yang selalu lupa tutup air tapi abah cakap nie tak lain dah nie mesti kerja aida. Bila aida tak mengaku mula abah keluarkan ayat 'kita dua je duduk rumah nie tak kan hantu pulak yang bukak air'. Boleh dikatakan setiap benda nak gaduh, gaduh sampai dua-dua masam muka. Tapi kalau gelak, memang kami gelak sungguh-sungguh tak boleh nak henti. haha. Time garang memang tak berani nak bersuara, sekali kena marah sampai nangis-nangis dibuatnya. lalalala~

Lagi satu abah sanggup dengar macam-macam cerita dari aida atau anak-anak dia yang lain, tak kisah lah cerita tu fakta ke auta ke mahupun terpaksa dengar 3 hari 2 malam abah tetap dengar dengan penuh khusyuk. Sayang lah abah. hehe. 

Aci tak kalau jadikan abah/mak kita sebagai sahabat kita?

Gua bangga gua dikurniakan abah yang cenggini mulus, gebus, baik hati lagi sporting.. Terima Kasih Ya Allah. 
p/s : Saya mengaku saya anak abah :P satu ketika dulu kita semua pernah sesama mengharungi pahit getir kehidupan. Alhamdulillah sekarang kita bahagia bersama semuanya.
Mangsa tag :



94 comments:

miz ruha said...

sweetnya~~~ abah dan aida.. ^_^

Lady said...

wah , bestnya , jie xpernh bershbt ngn abah, sbb xde :(

sop said...

Good luck yer aida

azizah :) said...

selamat bersegmen yer aida.... sweet :)

deno said...

all the best! :)

~didiey~ said...

amboi abah...pulas kepala kucing???hahaha!!!!nice n sweet :)

thanx sbb sudi join ye..follow blk..hehe

NURUL ◕‿◕ said...

nice entry..good luck ^^

BeLLa said...

goodluck

Nadia Elena said...

abah yang sporting. terbaik~!

tirahzairi said...

tirah pon buat GA...jom ler join...ngeee

Khairul Zamri said...

good luck :)

shidaR said...

gudluck ^_^

Kathy Rbain said...

tq aida...tag akak..hehehehe...kena cari idea dulu ni..

-meeSUPERGIRL- said...

gudluck aida. . .

Ayie Abas said...

ehem....ayie kena tag ker? hehe...nanti ayie cuba

ooo...mcm tu ke rapatnya aida dgn ayah...ermmm...mcm anak2 yg lain jugak kan... :)

ayie pun dah masuk 2 GA termasuk GA tirah tu...keke

boni kacak said...

good luck tau :)

Mk Syahir said...

wah wah..selamat bersegmen miss froggie :p

paripariputih said...

walau pun tak join segment ni saya mau kamooo tau saya sayang kamoo juge... >..<

Emas Putih said...

good luck hehehe :)

Mimie Najib said...

bestnya punyai abh mcm tu..then rapat ngan ank dia.. :)

Anisa Anuar said...

sweet2...suka2

Cik P.A. said...

GUd LucK DeaR....ni lagi terbaikkkk!! :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

sweetnya aida ngan abah..


gudluck ye :)

zulhilmi tempoyak said...

titew nk join jugak. huhuhuhu

Amalia said...

wah macam boleh menang je :D anyway jom singgah blog sayahttp://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html pula :D

Remy hazza said...

semoga berjaya nanti...abah dan aida.... mana boleh dipisahkan.....

ayut said...

slmt bersegmen aida....ank abah ea.dgn abah akan blaja utk lbh tabah kan :)

Arrien ::@man!:: said...

wahh..happy nye.. sahabat kak aida seorang abah.. sweet sangat.. selamat bersegmen kak aida.. dari contest yg same jugak ;)

http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

NIA SI DRUMSTICK said...

haa...aida tag nia??wow!!thanx yep..terharu ni.menjadi insan terpilih..

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Wah, menariknya post akak ni ! Good luck akak :D

nur_za said...

nice..cik katak pun join..abes lah nur kalah...huhu

Aida Omar said...

@miz ruha hehe.. sweet sangat. eceh :P

Aida Omar said...

@Lady tak pe Lady tu Allah lebih sayangkan abah :)

Aida Omar said...

@azizah :) terimas jijah sayam :)

Aida Omar said...

@deno thankz deno :)

Aida Omar said...

@~didiey~ haha.. ganas tak? thankz didiey :) good luck jugak untuk pihak penaja ^^

Aida Omar said...

@NURUL ◕‿◕ thankz nurul :)

Aida Omar said...

@BeLLa thankz Bella :)

Aida Omar said...

@Nadia Elena yeah!! memang terbaik.. hehe.. :)

Aida Omar said...

@tirahzairi of coz tirah.. dah join :)

Aida Omar said...

@Khairul Zamri thankz kazen :)

Aida Omar said...

@shidaR thankz shida sayam :)

Aida Omar said...

@Kathy Rbain welcome kak.. hehe. tak pe2 cari idea dulu kasi releks2 je. hehe :)

Aida Omar said...

@-meeSUPERGIRL- thankz mee :)

Aida Omar said...

@Ayie Abas haha.. tak percaya pulak ayie eh kena tag :P yup ayie macam anak2 yg lain jugak. hehe..

Aida Omar said...

@boni kacak Thankz boni :)

Aida Omar said...

@Mk Syahir terimas syahir.. :)

Aida Omar said...

@paripariputih ah!! terharu betei baca komen mama ppp nie.. muah3 saya sayang kamu juga <3

Aida Omar said...

@Emas Putih thankz uzu (eh betul ke nama uzu :P)

Aida Omar said...

@Mimie Najib sangat best Mimie.. apa pun tak de benda nak sorok dengan abah.. :)

Aida Omar said...

@Anisa Anuar hehe.. terimas Anisa :)

Aida Omar said...

@Cik P.A. eh mana ada terbaik ramai lagi la yg terbaik Cik P.A :) hehe..

Aida Omar said...

@♥ Nana BamBam ♥ sanagt sweet ada macam pasangan kekasih tak? haha.. terimas nana.. :)

Aida Omar said...

@zulhilmi tempoyak pi la join tempoyak oih tak de sape nak halang ha.. haha :P

Aida Omar said...

@Amalia uih.. masin mulut Amalia kang menang sungguh.. haha.. ok dear aida pi terjah blog kamu :)

Aida Omar said...

@Remy hazza hehe.. amin hanya ajal je yang mampu memisahkan kami :)

Aida Omar said...

@ayut a'ah anak abah.. betul2 kata ayut tu.. bila duduk dengan abah kita pun jadi setabah dia. :)

Aida Omar said...

@Arrien ::@man!:: happy sesangat Arrien.. thankz arrien nanti akak terjah arrien pulak :)

Aida Omar said...

@NIA SI DRUMSTICK wow! waw! haha... nasib baik terharu kalau marah tadi takut aida..hehe. :)

Aida Omar said...

@Ƞurul Ƨyafiqah tak de menarik mana eh Nurul oih.. biasa2 je nie :) thankz nurul..

Aida Omar said...

@nur_za eh ada pulak.. haha. mana ada aida buat bebiasa jela nie ada lagi yg hebat macam nur jugak :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Wahhh , entry best ! Ni mesti akan menang !! Saya rasa awk menang :') Anyway , abahh awk sporting mcm abah iteww :) hahaha . Support you !! *done follow too* :D

Nur Amalina Maisarah said...

wahhh sweet je cerita :D follow sini kawan..suke hijau ke suke katak ni xD

ツainjalutツ said...

wahhh ~ bestnya baca cerita dia :D

AmIe said...

best nye! sweet pon ade..hope u win!
Amie pon join contest ni..jemput singgah
http://aminahazam.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Hana Jalil said...

Sweet je :D hak3.. Good luck akak :)

Nurfara Hani said...

Dah bace entry awak dan follow sini.. Saya pon join contest ni..

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabat.html

Aida Omar said...

@✉ ¥ana Fauzi ✉ aumm.. InsyaAllah kalau ada rezeki masin mulut kamu dear. huhu.. abah awak pun sporting eh? wah!! like2.. best kan ada abah yg sporting.. Thankz banyak2 dear sudi support aida.. <3

Aida Omar said...

@Nur Amalina Maisarah thankz dear cerita biasa2 je nie.. hehe.. aida suka katak dan suka kaler hijau tu yang blog tema katak dan hijau tu. hehe :)

Aida Omar said...

@ツainjalutツ hiks.. mana ada best lah biasa2 je nie ain.. ramai lagi tu yang best2 ceritanya :)

Aida Omar said...

@AmIe hope u win too amle.. aida akan terjah entry awak pulak :) tq dear..

Aida Omar said...

@Hana Jalil sweet lah sangat Hana.. hehe.. tq dear.. good luck too :)

Aida Omar said...

@Nurfara Hani thankz dear sudi baca entry aida.. :)

Cik Yaya said...

wah..Aida..terbaikkk la..
Ayah shbt terbaik..^_^
gud luck Aida.. =)

Mademoiselle♥ said...

yes abah n mak mmg sahabat paling ohsem :)

Jue Jaynee said...

rindu dgn ayah kita

akmar said...

sweetnye..wish u luck ^_^

Cik Amal said...

sporting seyhh abah die.. macam ayah kami

saya follow sini
good luck dear ! ^.^
dari contest yang sama

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Aida Omar said...

@Cik Yaya hehe.. thankz cik yaya.. :)

Aida Omar said...

@Mademoiselle♥ kan? depa memang terbaik dan ohsem :)

Aida Omar said...

@Jue Jaynee sabar eh dear.. ^^

Aida Omar said...

@akmar amin.. thankz akmar :)

Aida Omar said...

@Cik Amal abah2 memang sporting :) tq dear sudi datang blog aida :)

Gadis Si Rama Rama said...

wahh ,terbaiklah . :) abah kamu sporting hbs :) good luck :D http://gadissirama-rama.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Norsakinah ^^ said...

da follow sini jga. nice post btw. Gudluck dear :D

nursyaza said...

smoga berjaya...~

Nur hanim said...

Jadikan abah sebagai sahabat. Nice ! awesome gilaaa. hanim pun ada abah yang sporting jugakk :D kita samaaaaa ~ good luck ok

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

Aida Omar said...

@Gadis Si Rama Rama :) sangat sporting.. tq dear sudi singgah.. nanti aida akan singgah sana :)

Aida Omar said...

@Norsakinah ^^ thankz dear sudi follow.. :)

Aida Omar said...

@nursyaza terimas syaza :)

Aida Omar said...

@Nur hanim hehe.. sahabat dunia dan akhirat :) yeah!! kita punya abah yang sama.. thankz dear nanti aida singgah sana :)

Aqilah Shafiah☆ said...

gudluck akq...sweet jek post nye...insyaAllah boleh menang nieh.. :)

Aida Omar said...

@Aqilah Shafiah☆ hehe.. ramai lagi yang sweet sayang.. InsyaAllah ada rezeki :) kamu pun moga ada rezeki menang ^^

Eyra Hazirah said...

entry awak ohsemm.... dari segmen yang sama... :D http://celotehsibudakcomot.blogspot.com/2012/12/saya-sayang-kamu-sahabatku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar