Silence Day Of Wednesday #12 - Siapa dia? dan Dia tulis apa?


Siapa dia? dan dia tulis apa? :P 

pic ehsan : Adii Y Thankz banyak-banyak dekat Adii Y :)

P/S : Silence Day Of Wednesday akan datang aida post gambar apa yang beliau tulis tu :) mungkin dah ada yang tahu.. tapi tak pe ada jugak yang tak tahu :P kan? kan? 


65 comments:

Aku Penghibur said...

wahhh dapat sign la .. daebak!

ayut said...

ayut tak tahu....huhuhuhu...sape tu aida??curious ok....hahaha

Paly said...

@Aku Penghibur aku pun rase cam tu jugak, haha

HeNRieTTa JoSe said...

errr....no idea....waiting for the next WW...

Kathy Rbain said...

hehehe..mcm kenal tapi siapa ek?hehehe..

kopi pasta said...

tak kenal. tapi nak try teka...calon suami ker? ehhh :P

KorN said...

saya tau dia tulis apa.. sebab saya ade tgk kat henset wadi hari tu,,ngeh3...

Abdul Munir said...

amboi!!siap bersiri lagi

aswadz said...

x bole nak teka la dia tulis apa.

potia casadelarossa said...

tahniah Aida... ensem sgt... moga do cepatkan jodoh... amin..

potia casadelarossa said...

dia tulis " i love Aida Omar"

Cik Mun said...

huhuhu..siapakah ini..yg pasti bukan batman..

Shakira Pathi said...

Curious curious :D

husna zahidi said...

ehem..ehem..siapa dan apa yg sdg ditulisnya tuh?? hehe..

husna dh letak blog aida juga di bloglist husna..=)

azizah :) said...

ni mesti pelakon kan..tapi xpasti siapa gerangannya..hee

Iha Zaliza said...

haa.. iha nak buat2 taktau la.. hee~ akak sangat bertuah.. :D

MawardiYunus said...

agaggggga.. kenapa muka aku xder skali.. mencik.. lari laju2

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

mcm kenal.. bg no fon la tu xpun bagu cek huhu

hana hadi said...

siapa tu?

p/s: ehem.. header baru ke.. :)

Condoriano said...

Rasa macam pelakon, ye ke? entah lah..

hanafi abdullah said...

susah juga nak buat tekaan ini

ANNA MARIANA said...

tulis apa ek?
diari harian kot..hikhik

ANNA MARIANA said...

tulis apa ek?
diari harian kot..hikhik

Lynn Munir said...

Siapaaaa ITUUU ??

my notes said...

ASSALAMUALAIKUM ... autograf rasanya

Sop said...

x kenal tp rasa sdg tulis surat cinta.. heheh

shameel Iskandar said...

mmmmm, sape tu Aida. Rasanya mcm tulis surat cinta. hehehehe.

Si Matatajam said...

Err sapa tu yek?

Khairul Zamri said...

krik krik krik jeng3

Remy hazza said...

mcm amar asraf jerrrr.....

Azhafizah Md Nor said...

wahh..untunglah dapat autograph dari retis..

Hatimi Tahirruddin said...

alamak main sambung2 pulak....tapi sy rasa dia tgh jawab soalan matematik tu...haha

caliph shuriken said...

dia tulis.. awk hutang sy sekotak pizza saiz besar, hikk...

Diari Si Froggie said...

@Aku Penghibur haha.. memang terbaik ^^ acik dah tahu kot kan sebab acik pernah komen dekat entry mawardi :P

Diari Si Froggie said...

@ayut tak pe tunggu WW akan datang.. hiks :P

Diari Si Froggie said...

@Paly haha.. syuuuuu. diam! diam! :P

Diari Si Froggie said...

@HeNRieTTa JoSe dah terlepas sekali hari rabu.. next rabu baru aida up entry dia tulis apa. hehe.

Diari Si Froggie said...

@Kathy Rbain jeng..jeng..jeng.. memang kak kenal rasanya ^^

Diari Si Froggie said...

@kopi pasta tak habis2 dia calon suami.. haha. :P

Diari Si Froggie said...

@KorN ala kantoi sudah ha.. hehe.

Diari Si Froggie said...

@Abdul Munir hehe.. baru suspen Munir :P

Diari Si Froggie said...

@aswadz tak pe tunggu WW akan datang :)

Diari Si Froggie said...

@potia casadelarossa sama2 bam potia.. haha. Amin moga2 hendaknya tapi bukan dengan beliau :P

Diari Si Froggie said...

@potia casadelarossa haha.. jujur sangat barangkali tu bam potia :)

Diari Si Froggie said...

@Cik Mun yeah! yg pasti bukannya batman. haha

Diari Si Froggie said...

@Shakira Pathi suspen.. suspen.. hiks

Diari Si Froggie said...

@husna zahidi siapa? dan apa yang ditulisnya tu? hehe.. tq banyak2 husna sudi letak blog aida dalam bloglist husna :)

Diari Si Froggie said...

@azizah :) a'ah jijah.. ala jijah kenal rasanya. tak pe nanti aida update entry WW akan datang dengan muka dia. :)

Diari Si Froggie said...

@Iha Zaliza bagus lha nie.. nie yg akak sayang lebih nie. hehe.

Diari Si Froggie said...

@MawardiYunus nanti gua letak muka lu eh? eh? :P

Diari Si Froggie said...

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕ pitam aida kalau dia bagi no fon. hehe.. best kan kak dysha kalau dapat cek. leh shopping. hehe :)

Diari Si Froggie said...

@hana hadi siapa? siapa? nanti aida update entry pasal nie.. hehe. Ehum.. a'ah lah dear header baru. hiks

Diari Si Froggie said...

@Condoriano memang pelakon pun condoriano.. hehe. :)

Diari Si Froggie said...

@hanafi abdullah hehe.. susah kan? menjadi jugak entry aida nie. :)

Diari Si Froggie said...

@ANNA MARIANA pandai anna teka ha.. ada jugak ciri2 macam sedang menulis diari harian kan? tapi dia tak tulis diari pun.. hehe. :)

Diari Si Froggie said...

@Lynn Munir jeng3.. nanti aida up entry pasal nie :)

Diari Si Froggie said...

@my notes Wasalam.. pandailah sis.. tepat gitu. hehe.

Diari Si Froggie said...

@Sop nie mesti abg sop dulu selalu tulis surat cinta kan? hehe..

Diari Si Froggie said...

@shameel Iskandar shamel pun jawab macam abg sop jawab.. hehe.
:)

Diari Si Froggie said...

@Si Matatajam insan sis.. haha. :P

Diari Si Froggie said...

@Khairul Zamri yeah!! sound effect yang terbaik dan kena dengan situasi :P

Diari Si Froggie said...

@Remy hazza terbaiklah abam remy.. tekaan yg tepat gitu. :)

Diari Si Froggie said...

@Azhafizah Md Nor hehe.. suka gitu fizah, rasa nak melompat2... hiks :P

Diari Si Froggie said...

@Hatimi Tahirruddin saja nak gedik banyakkan entry dan bermain dengan unsur suspen :P haha.. soalan matematik tambahan barangkali.

Diari Si Froggie said...

@caliph shuriken errr... itu aida hutang caliph ke cemana? :P haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar