1st SEGMEN SELAMAT HARI LAHIR BY KATHY


Syarat-syaratnya korang boleh tengok sendiri dengan click banner diatas :) Segmen nie sweet sangat sebab salah satu syaratnya kena tulis satu penghargaan buat ibu,emak,ummi,mama kita, boleh letak gambar lagi tu. hehe. Sebelum tu haruslah kita ucapkan selamat hari jadi buat owner dulu kan?


untuk mak Aida Puan Jamaliah Kassim tiada apa yang dapat membalas jasa mak pada kami anak-anak, hanya Allah saja yang mampu membalasnya, kami senantiasa mendoakan mak panjang umur, sihat, murah rezeki dan dilindungi Allah. 


Kak Kathy nie salah seorang kawan blogger Aida yang paling sporting dan peramah.. kalau PM dengan kak Kathy nie macam-macam kami borak padahal asalnya just nak tanya tutorial blog. haha.. untuk itu Aida mempelawa korang-korang semua untuk join jugak segmen nie dan sesambil membantu kak kathy menambah follower untuk blognya. Kak kathy nie seorang newbie juga.

Lala Mohd Noor (Birthday Girl)
dan semua follower Aida

Tarikh tutup : 8 April 2013 / 11.59 pm

P/s : Support blogger newbie sesambil menambahkan followernya.. tolong menolong amalan mulia. hiks.. :)



51 comments:

Kathy Rbain said...

Ya Allah..terima kasih atas sokongan aida..takpe aida...dah dapat aida sebagai peserta ke 21 ni pun akak dah bersyukur..hehehe..lebih dari target jugak kan?
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-1st-segmen-selamat-hari.html

MK Syahir said...

fuyoo..fuyoo..rajinyaaa..good lak kak aida..mihmihmih

#respekaidaomar

aisya said...

selamat bersegmen.. =)

Diana Azis said...

Anak mana kan tak menghargai ibunya..thanks aida sebab tag kak diana..Insya'Allah nanti kak diana join eh..anyway, best of luck Aida :)

hana hadi said...

esok? xsempat.hehe tq tag :)

Cik Zaitul said...

fuyoooo.....

aida,, nak taye..akak jetoll comei tak??

#rindu awok :)

Sop said...

good luck yer aida :)

Mimie Najib said...

selamat bersegmen.. :)

caliph shuriken said...

gud luck, aida ^^

Nadia Elena said...

rajin aida join segmen..hoho!!! =)

nanakimie said...

kunjungan balas...gudluck ye:)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

gud luck dear

HeNRieTTa JoSe said...

gud luck yea awk...

shameel Iskandar said...

Good Luck Aida. tatikh tuutpnya hari ni dah.

Lynn Munir said...

Selamat bersegmen Aida.
Tak sempat nak join, tarikh tutupnya pun dah hari ni.

NIA SI DRUMSTICK said...

thanx aida tag nia..ehehe
kalo sempat nia join okie..
gud luckk!!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow... all da best.....

azizah :) said...

wish u the best aida!

Kina said...

good luck kakak comel...^^
#respekaidaomar

Diari Si Froggie said...

@Kathy RbainSama2 kak.. hehe. Alhamdulillah ini saja yang mampu aida buat :) nanti aida terjah semua peserta tu. Good luck kak.

Diari Si Froggie said...

@MK Syahir sama2 dik syahir.. ah sudah sampai ke sini pulak respeknya ha. haha.

Diari Si Froggie said...

@aisya terimas aisya :)

Diari Si Froggie said...

@Diana Azis betul tu kak.. hehe. terimas kak sudi join :)

Diari Si Froggie said...

@hana hadi hehe.. tak pelah kalau tak sempat :) its ok.

Diari Si Froggie said...

@Cik Zaitul erkkk... erkkk... erkkk.. comel kak jetoll.. comel sangat2 :P kan? rindu kak jetol jugak. sobs

Diari Si Froggie said...

@Sop terimas abg sop :)

Diari Si Froggie said...

@Mimie Najib terimas mimie :)

Diari Si Froggie said...

@caliph shuriken terimas caliph :)

Diari Si Froggie said...

@Nadia Elena Boleh lah Nadia.. penuhi tag kawan2 je nie ha. hehe. support sama. :)

Diari Si Froggie said...

@nanakimie terimas nanakimie :)

Diari Si Froggie said...

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕ terimas kak dysha :)

Diari Si Froggie said...

@HeNRieTTa JoSe terimas henrietta :)

Diari Si Froggie said...

@shameel Iskandar terimas shameel.. a'ah dah tutup dah pun ha. hehe :)

Diari Si Froggie said...

@Lynn Munir terimas lynn.. its ok :) hehe..

Diari Si Froggie said...

@NIA SI DRUMSTICK welcome nia.. ok nia.. kalau tak sempat tak pe. :) free2 gitu baru join. terimas ea.

Diari Si Froggie said...

@Leeza dayasari [santai leeza] terimas leeza :)

Diari Si Froggie said...

@azizah :) terimas jijah :)

Diari Si Froggie said...

@Kina terimas adik comel.. rindu oih. orang kedua respek =,='

Ratu Hatiku said...

Good luck...

tirahzairi said...

alaaa dh ttp...all da best aida...hadiah kongsi yer...hihi

Arissa Blogshoppe said...

Good luck. Jom shopping kat blog Arissa.

MyFreeMinded said...

tahniah Aida dapat masuk top 4, so Blog Aida memang benarlah cantik.. :)

Diari Si Froggie said...

@Ratu Hatiku terimas Ratu :)

Diari Si Froggie said...

@tirahzairi ala tak ada rezeki.. hehe. tak ada hadiah pun segmen nie tirah aida join just support kak kathy je :)

Diari Si Froggie said...

@Arissa Blogshoppe terimas Arissa :) ok bereh.. cuci2 mata ea. hehe.

Diari Si Froggie said...

@MyFreeMinded terimas sis.. top 4? alamak tertinggal barangkali nie.. hehe. thankz kak info. tak lah cantik mana pun kak. hehe.

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Aida

Iha Zaliza said...

comel je segmen ni.. :)

Diari Si Froggie said...

@Si Matatajam terimas sis :)

Diari Si Froggie said...

@Iha Zaliza hehe.. kan? tang ucapan untuk kak kathy dan ibu sendiri tu sangat comel ^^

MawardiYunus said...

alahai manyaknya segmen dia join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar