Menang Tiga GA.. Alhamdulillah..



Lama tak update entry, 3 hari tu dah cukup lama dah tu :P Kesian korang yang datang singgah blog Aida, balik-balik tengok entry Silence Day. Kali nie Aida nak bising sikit tak mahu dah silence..silence.. rabu akan datang pulak baru bersilence :)

Sebenarnya dalam kepala otak nie banyak benda nak buat, nak review top pengomen Mac, Nak perbaharui bloglist Jan-Mac'13 kepada April-Jun'13, nak beri 'something' pada top pengomen dan bloglist Jan-Mac'13, nak join GA, Segmen, Contest yang blogger-blogger tag, nak buat Segmen sendiri.. Oh mai! banyak perancangan tu, InsyaAllah dengan izin Allah Aida akan selesaikan satu-satu. 


Malam nie Aida nak cerita pasal rezeki menang GA, tiga GA sekali Aida jadi pemenang bertuah. Alhamdulillah syukur nikmat bagi Allah, moga owner kedua-dua GA dan para sponsor dimurahkan rezeki. 

First GA dari Mak Dara MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER tak sangka Aida dapat hadiah pertama. Alhamdulillah thankz Mak Dara dan sponsor hadiah untuk Aida Hazman aka species1980 :)


Second GA yang Aida menang dari GA Ayie Abas WEEHUU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT. Tak sangka jugak dapat akhirnya sarung bantal tu. hehe.. bonus sarung kotak tisu boleh pakai time raya nanti :) Thankz Ayie Abas. 

Dan last GA yang Aida menang dari Leeza GA by Santai Leeza Sarawak, kata Leeza dia pilih atas komen-komen yang Aida tinggalkan sepanjang GA dia. Apa-apa pun thankz Leeza :)


Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. kalau tak kerana rezeki dari Allah, doa korang serta yang tag dan jemput Aida join GA nie semua.. dah tentu Aida tak menang. hehe. Terima Kasih Allah, terima kasih korang, terima kasih para owner serta sponsor.. :)

P/s : Eh! aida share semua nie bukan nak riak tau ^^ cuma nak berkongsi kegembiraan bersama korang semua.. kerana korang lah Aida gembira :)



51 comments:

NIA SI DRUMSTICK said...

murahh rezeki aida..hehe..cepat2..buat segmen lak.nia nk join.hehe

azizah :) said...

yeyy! Alhamdulilah.. jijah perasan dah tu aida menang.. tahniah yunk!

Aku Penghibur said...

wahhhh syoknye !!!! tahniah

Hatimi Tahirruddin said...

wah tahniah aida...3 sekali tu...hehe

Kathy Rbain said...

rindu kat aida...tahniah ye aida,da rezeki tu..

mama3heroo said...

salam kenal..singgah sini..done follow

PILOT LOVER said...

tahniah ^_^

Ayie Abas said...

salam aida :)

aida memang langkah kanan laa...murah rezeki...:)

NinaAz said...

Salam kenal bloggers. Jemput join GA nina ♥

Ibu Lala said...

Fullamak. Terror arr. sekali 3 adiah aida collect ye. Kita share nak tak?

Budak Kampung said...

tahniah aida

Yuyu Ali said...

habammmmm, meriah lah raya tahun ni dapat sarung kusyen baru. bhaha :p

Remy hazza said...

tahniah aida....... yg ayie dgn leeza tu...remy pun ada rezeki jugak......
alhamdulillah.....

Zamani Abe said...

tahniah! mmg bertuah!

cik kaki ketawe said...

Tahniah kak Aida...banyak menang tuh...apa kata kita share sikit? ehhh! hahaha...

tenku butang said...

w3ah.. tahniah.. teman pun ada menang gak segmen mak dara.. hadiah no.55 heee..

aisya said...

tahniah2.. hehe

Sop said...

tahniah
murah rezeki :)

caliph shuriken said...

congratz, aida.. smoga trus murah rezki ^^

Nurul Yuyu said...

tahniah :D

jom join contest dari saya pula,mana tahu ada rezeki :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

Nurul Hidayah said...

Tahniah Aida.. Murah rezeki^^..

Diari Si Froggie said...

@NIA SI DRUMSTICK Alhamdulillah murah rezeki.. hehe. InsyaAllah buat Segmen ringkas2 je nanti. :) nanti aida inform ke nia.

Diari Si Froggie said...

@azizah :) itu lah jijah tinggalkan komen bitau aida menang hari tu.. hehe. thankz jijah :)

Diari Si Froggie said...

@Aku Penghibur Alhamdulillah.. hehe. gembira :)

Diari Si Froggie said...

@Hatimi Tahirruddin itu lah tiga sekali kaut. hehe.. Alhamdulillah..

Diari Si Froggie said...

@Kathy Rbain rindu dekat kak jugak.. terimas ea kak itu lah dah rezeki :)

Diari Si Froggie said...

@mama3heroo salam kenal juga mama :) terimas ea sudi follow aida.

Diari Si Froggie said...

@PILOT LOVER terimas pilot :)

Diari Si Froggie said...

@Ayie Abas wasalam ayie.. kan? hehe.. bertuah rasa. hehe. :) terimas kat ayie jugak.. tak sabar nak dapat sarung bantal dengan kotak tisu tu ^^

Diari Si Froggie said...

@NinaAz salam kenal NinaAz.. oh ada GA. InsyaAllah kalau sempat aida join ea :) btw good luck.

Diari Si Froggie said...

@Ibu Lala haha.. rezeki ibu. boleh2 ibu nak yg mana? :P

Diari Si Froggie said...

@Budak Kampung terimas BK :)

Diari Si Froggie said...

@Yuyu Ali hai habam.. sangat meriah gitu tau.. tak payah dah beli sarung bantal kecik2 nie.. jangan jeles :P

Diari Si Froggie said...

@Remy hazza terimas remy.. itu lah aida perasan ada blog remy. tahniah jugak buat remy tau :)

Diari Si Froggie said...

@Zamani Abe terimas zamani.. sangat2 bertuah :) hehe

Diari Si Froggie said...

@cik kaki ketawe terimas CKK.. itu lah tak sangka banyak pulak menang. hehe.. haip!! :P CKK nak share ape? ceciter.. lalala

Diari Si Froggie said...

@tenku butang terimas tenku butang.. ha tudia dia pun bertuah jugak. tahniah dear :)

Diari Si Froggie said...

@aisya terimas aisya :)

Diari Si Froggie said...

@Sop terimas abg sop :)

Diari Si Froggie said...

@caliph shuriken terimas caliph.. amin. :) caliph pun..

Diari Si Froggie said...

@Nurul Yuyu terimas yuyu.. oh ada contest? InsyaAllah nanti kalau sempat aida join :)

Diari Si Froggie said...

@Nurul Hidayah terimas hidayah :)

Mohd Selim Zainal said...

wahh...murah rezeki aida...blogger femes tu..hehehehe..

mselim3

Mohd Selim Zainal said...

wahh...murah rezeki aida...blogger femes tu..hehehehe..

mselim3

Diari Si Froggie said...

@Mohd Selim Zainal Alhamdulillah.. hehe. itu lah depa semua retis belaka tu :)

Si Matatajam said...

Murahnya rezeki Aida..Alhamdulillah...

Iha Zaliza said...

Alhamdulillah.. tahniah kak Aida.. rezeki menyebelahi kak Aida, tiba2 iha pulak yg rasa terlebih excited + seronok :D

Diari Si Froggie said...

@Si Matatajam terimas matatajam :) Alhamdulillah itu lah murah rezeki aida. hehe.

Diari Si Froggie said...

@Iha Zaliza terimas lha :) hehe. iha pulak yang saited eh? sayang iha.. :)

Diana Azis said...

Tahniah Aida...murah rezeki tue :)

Anonymous said...

You actually make it seem so easy with your
presentation but I find this matter to be really something which I think I would never
understand. It seems too complex and extremely broad
for me. I'm looking forward for your next post, I'll try to get the
hang of it!

Here is my blog post - самые дешевые авиабилеты в иркутск

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar