1st Giveaway By Emas Putih

As-Salam
Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
 1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

SYARAT-SYARAT
1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
 3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

Coding Entry


[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana

Follow blog Sponser
Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.
Like Fanpage Sponser


Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-data-blogger-escaped-nbsp="">

Follow G+ Sponser



HADIAH-HADIAH

Top Referral
1st  Cash RM 30 
2nd Topup RM10

Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH

Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.

P/s : Mesti korang pelik, nie blog Emas Putih ke blog Aida.. hehe. Nie lah antara syarat-syarat GA beliau. Copy code dan paste.. siap! code pun Uzu dah sediakan gitu.. huhu. Just tinggal nak follow para sponsor je nie.

Jom Join :)


24 comments:

azizah :) said...

wish u luck aida!

Kathy Rbain said...

gudluck aida....

baby comel said...

All the best aida :)

Nadia Elena said...

ni marathon dari blog ke blog namanya...good luck aida..
harap2 adelah rezeki sangkut satu dua hadiah nanti..ihik~

Nurul Hidayah said...

Gud Luck Aida^^.. urm..rasa cam nk join jek, tp nengok la, masa cam tak berapa nak mengizinkan..tp rasa cam nak.. ikss... hahaa

MyFreeMinded said...

gud luck Aida, banyak tu nak kena Bw kalau nak join, tak sempat kita ni.. hehehe..

puteri kasih said...

good luck dear :)

Si Matatajam said...

Best of luck

Haryati Faizal said...

good luck ye...

Iha Zaliza said...

Selamat berGA Kak Aida.. good luck! :)

Lynn Munir said...

Selamat bersegmen Aida.

Diari Si Froggie said...

@azizah :) tq jijah sayam :)

Diari Si Froggie said...

@Kathy Rbain Tq kak :)

Diari Si Froggie said...

@baby comel tq aima :)

Diari Si Froggie said...

@Nadia Elena tudia marathon lagi ha.. hehe. tq nadia.. InsyaAllah.. amin. hehe..

Diari Si Froggie said...

@Nurul Hidayah tq hidayah.. kalau free moh sekali join. hehe.

Diari Si Froggie said...

@MyFreeMinded tq sis.. aida pun sampai 3 hari baru selesai.. quota limit. haha. :P

Diari Si Froggie said...

@puteri kasih tq puteri :)

Diari Si Froggie said...

@Si Matatajam tq sis :)

Diari Si Froggie said...

@Haryati Faizal tq haryati :)

Diari Si Froggie said...

@Iha Zaliza tq lha :)

Diari Si Froggie said...

@Lynn Munir tq lynn :)

M Hakim Faiz said...

Singgah sini ...


1st Giveaway By Emas Putih

Diari Si Froggie said...

@M Hakim Faiz tq M Hakim Faiz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar