Weeehu! Giveaway PGGP & DAKU AMAT


Daku Amat Menyintai Mu

Cantikkan banner GA nie.. almaklumlah siapa yang buat kalau tak Ayie.. Ayie memang terer bab-bab edit poster nie. Aida sendiri pun terpikat setiap kali Ayie nie edit poster. Tak percaya meh terjah Pinterest milik Ayie kat sana banyak gila koleksi poster yang diedit sendiri oleh Ayie. 

Erkk.. macam lari motif je nie. Aida nak join GA Ayie sebenarnya. hehe. Ok kembali pada motif yang asal. Aida join GA Ayie, bukan saja sebab hadiah yang disediakan awesome tapi tanda support Aida pada Ayie kawan paling lama Aida dalam bidang blogger nie.

Meh tengok hadiah yang ditawarkan :

Daku Amat Menyintai Mu

sarung bantal ok.. tetiba Aida terminat dekat petak-petak coklat tu cantik lah pulak. hehe. Ada rezeki kot-kot dapat. ngeee!

Syarat-syarat penyertaan pula :

1 - WAJIB follow blog PGGP & DAKU AMAT dan LIKE fanpage Facebook.  
2 - Buat entry bertajuk - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT .
3 - Copy BANNER GA dan GAMBAR HADIAH dan paste ke dalam entry korang.
4 - Masukkan ke-8 syarat penyertaan di dalam entry korang. 
5 - Saiz banner dan gambar hadiah MESTILAH saiz yang telah DITETAPKAN.
6 - Tag 5 rakan blogger lain (pastikan mereka tahu ditag).
7 - Tinggalkan URL entry yang dah siap dalam ruang komen GA penganjur.
8 - Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.

Nak jemput 5 orang blogger join GA Awesome nie :


Selesai :) semua syarat.. so pada sesiapa yang rasa nak join sangat-sangat dialu-alukan. Mai kita pakat meriahkan suasana. 

p/s : Semoga Ayie sentiasa berjaya dalam apa saja bidang yang diceburi. :)




55 comments:

Lady said...

gudluck :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.... good luck..

Mime MF said...

good luck dear :)

hana hadi said...

Weeehuu Gud luck..
erk,cmna nak buat button like+gambar+nama page.hehe hana nak buat tu la tapi xd tutorial

Emas Putih said...

hahaha okay2 :)

NIA SI DRUMSTICK said...

gud luckk aida..

kisah Si Dairy said...

salam jumaat
selamat bersegmen ye..sis pun join jugak

Kina said...

kopi paste entry kak aida sweet jelah bleh??? malas nk menaip,..muahaha

Najwa Ayuni said...

gud luck , sis :)

shu said...

best hadiah dia :)

PILOT LOVER said...

gud luck.. cute jew hadiah tu semua :)

hana hadi said...

a'a yang fanpage fb tu.. cmna buat ek.. hana reti buat button like ja

MawardiYunus said...

nanti kalau menang dapat adiah.. mohon pos hadiah tu utk saya ye aggagag

Ayie Abas said...

salam aida :)

wahhhh..aida dah join laa...hehe..terima kasih..ong gedek3... :)

aik..? 5 syarat jer...? hahaha..ker ayie yg tgok x habis..?

ada 8 syarat yg perlu dimasukkan dlm entry GA...aida...haha :P

azizah :) said...

cute lah hadiah2 tu..leh buat perhiasan rumh jijah ni..hehe

gudluck yer aida..t jijah join..

Azhafizah Md Nor said...

lain dari yang lain ni.ayie memang pandai bab melukis poster ni..suke tengok gak.btw,good luck ye (:

Khairul Zamri said...

Giveaway menarik, semoga berjaya :)

Sop said...

good luck yer Aida

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga berjaya ya..

♥ Nana BamBam ♥ said...

lawa je lukisan kartungg tu aida..huhu..
nana dah lama tak join...nak gak join tp nanti2lah..next contes ke..huhu..semoga berjaya yee :)

Aku Penghibur said...

selamat bersegment :) good luck

ayut said...

aritu dh niat gak nk join..tp tak tjoin lg..ahaks..all the best aida..mne tau dpt sarung bantal nnt ^^

Diari Si Froggie said...

@Lady Terima kasih Lady :)

Diari Si Froggie said...

@Leeza dayasari [santai leeza] Haha.. Wow terus tu ha. Terima kasih Leeza :)

Diari Si Froggie said...

@Mime MF terima kasih Mime :)

Diari Si Froggie said...

@hana hadi ha jumpa sudah soalan pertanyaan hana nie ha.. nanti aida up tuto eh? dalam 2-3 hari boleh? coz aida kena join GA dengan segmen sikit. :)

Diari Si Froggie said...

@Emas Putih Tq uzu kalau uzu sudi join :)

Diari Si Froggie said...

@NIA SI DRUMSTICK Terima kasih Nia :)

Diari Si Froggie said...

@kisah Si Dairy Salam Jumaat sis.. ea? aida tak terjah lagi peserta GA nie.. huhu. Good luck untuk sis juga :)

Diari Si Froggie said...

@Kina tak boleh.. tak boleh.. haha.. :P Sila2 janji kinah join memeriahkan suasana.. ewah.

Cik Pena said...

Good Luck Aida

MyFreeMinded said...

Gud Luck Aida.. tapi sarung bantal tu memang comel pun..:)

Diari Si Froggie said...

@Cik Pena terima kasih Cik Pena :)

Diari Si Froggie said...

@MyFreeMinded Terima kasih sis.. kan? kan? tak mo join ke sis? :)

Nurul Hidayah said...

Selamat berjaya Aida^^

Diari Si Froggie said...

@Nurul Hidayah Terima kasih sis :)

cik kaki ketawe said...

salam kenal kak aida...terima aksih sudi datang blog sy...harap2 kita same2 berjaya...hoho...sy minat hadiah sarung bantal dengan tisu yg warna maroon tuh...hehehe

Yumida Huda said...

gdluck utk kita berdua
awesome hadiah tuuu

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

cci said...

gud luck tuk kita..

Eyma su said...

balas kunjungan..amin2..gud luck..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-dan-daku-amat.html

rizalekin said...

Good luck Aida..amin2 (^_^)

Dianaa said...

balas kunjungan :)
psstt, blog FD tu bukan blog retis ye. tak setaraf dengan retis lagi. segan ni. hehe ^^v
btw good luck

Hatimi Tahirruddin said...

selamat bersegmen aida...makasih sebab berkunjung ke blog kite.... :)

Cik Yaya said...

gud luck jgk cik aida ^_^

Ieta Mat Saad said...

kreatifnya... sy bls kunjungan ^__^ http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

Diari Si Froggie said...

@cik kaki ketawe sama2 CKK :) Senarai pemenang dah keluar kan. Hope CKK dapat apa yang CKK inginkan tu :)

Diari Si Froggie said...

@Yumida Huda Sangat awesome yumida.. Alhamdulillah dapat salah satu hadiah. hehe :)

Diari Si Froggie said...

@cci thankz CCI :)

Diari Si Froggie said...

@Eyma su tq Eyma.. :)

Diari Si Froggie said...

@rizalekin Tq sis :)

Diari Si Froggie said...

@Dianaa retis dah tu.. hehe. terkenal u all :P tak pe satu hari nanti pasti jadi retis. :)

Diari Si Froggie said...

@Hatimi Tahirruddin tq sis.. sama2 :)

Diari Si Froggie said...

@Cik Yaya tq Cik Yaya :)

Diari Si Froggie said...

@Ieta Mat Saad hehe.. sangat kreatif :) tq ya Ieta..

husna zahidi said...

Salam Sayyidul Ayyam..=)
jenjalan sini..jg dr segmen yg sama..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

maaf sebab amek masa nk jejak sini..
x salah kan nk singgah up trafik sini..huehuehau..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar