Giveaway By Santai Leeza Sarawak


Nak tahu syarat GA nie mohon click Banner diatas, tak susah pun syarat-syarat dia sangat-sangat simple tak caya try click.

Dah siap dengan semua syarat telah dipenuhi :)
Syarat utama nak jadi pemenang kena rajin-rajin datang terjah blog Leeza, lagi korang rajin terjah dan tinggalkan jejak lagi cerah peluang nak menang. 

Hadiah GA dia setakat nie Keychain dan Fridge Magnet khas dari tempat yang Leeza lawati.. Sarawak kot ^^ kalau rezeki aida lah aida nak sangat Fridge Magnet tu. hehe.. 

Katanya pemberian hadiah GA nie boleh berubah ikut situasi.. ha situasi apa tu? kena join lah sama-sama kot-kot hadiah ditambah lagi ke nanti kan. :) Mai pakat-pakat join memeriahkan majlis. 

Tamat pada 28 MAC 2013 jam 11.59 malam

p/s : Ada 2-3 GA nak join lepas nie.. tanda sokongan buat rakan-rakan blogger yang tag dan yang adakan GA :)




48 comments:

najiah shaharain said...

goodluck!!

Diana Azis said...

Good luck Aida.. :)

puteri kasih said...

good luck aida ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

ayut said...

good luck aida... :)

ayut said...

done digi

Kathy Rbain said...

gudluck aida....

Carlos Santiago said...

semoga dapat. thanks.

Nurul Hidayah said...

Gud luck Aida.. jia you~!^^

Arol Mubin said...

Semoga berjaya, kak Aida! :) Rajin betul join giveaway, Arol dah lama jugak pencen join giveaway. Hehehe! :DD

Aku Penghibur said...

good luck yer :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

gud luck

Anonymous said...

wish u luck aida...

Najwa Ayuni said...

Goog luck, sis Aida yg comel :)

Sop said...

good luck ye aida

Ayie Abas said...

salam aida :)

ada gak ayie tgok GA leeza ni kat blog dia..:)

aida...ayie dah update senarai peserta GA...aida tgok ya :)

boni kacak said...

good luck tau :)

Diari Si Froggie said...

@najiah shaharain tq Najiah :)

Diari Si Froggie said...

@Diana Azis tq sis :)

Diari Si Froggie said...

@puteri kasih tq puteri :)

Diari Si Froggie said...

@nuyui a.k.a miss YUI tq Nuyui :)

Diari Si Froggie said...

@ayut tq ayut :)

Diari Si Froggie said...

@ayut sempat lagi ea digi? hehe. tq ayut..

Diari Si Froggie said...

@Kathy Rbain tq sis :)

Diari Si Froggie said...

@Carlos Santiago tq carlos :)

Diari Si Froggie said...

@Nurul Hidayah tq Hidayah :) jia you? apakah? hehe..

Diari Si Froggie said...

@Arol Mubin Tq Arol.. Arol pun lama menyepi kan? hehe.. ala akak support dia org sama nie. :)

Diari Si Froggie said...

@Aku Penghibur tq acik :)

Diari Si Froggie said...

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕ tq Dysha :)

Diari Si Froggie said...

@Anonymous Tq dear Anonymous :)

Diari Si Froggie said...

@Najwa Ayuni Tq adik Najwa.. haha. comel lah sangat ^^

Diari Si Froggie said...

@Sop tq abg sop :)

Diari Si Froggie said...

@Ayie Abas Wasalam ayie.. meh lah ayie join sama. hehe.. oh dah update eh nak tengok lah nak terjah depa. tq ayie. :)

Diari Si Froggie said...

@boni kacak tq boni :)

Shida Radzuan said...

gudluck aida :)

Diari Si Froggie said...

@Shida Radzuan terima kasih shida :)

ayut said...

slmt bersegmen aida..moga2x ad rezeki dptlah FM :)

Diari Si Froggie said...

@ayut Terima kasih ayut.. Amin. kalau ada rezeki lah. hehe :)

Halimaton Saadiah said...

dari GA yang sama :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

thx... tunggu pengumuman...
mekasih beri sokongan yang padu.. ceh ceh

Cik Aida™ said...

iye laa kan, nama kita sama :D
aida datang balas kunjungan,
semoga terpilih ye ^^

http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Dianaa said...

balas kunjungan. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Nabila Medan said...

Blogwalking kesini! Tahniah sebab tersenarai sebagai pemenang :)
http://www.santaileeza.com/2013/04/blogger-yang-terpilih-dalam-giveaway-by.html

Diari Si Froggie said...

@Halimaton Saadiah Tq Halimaton sudi singgah sini.. :)

Diari Si Froggie said...

@Leeza dayasari [santai leeza] welcome leeza.. no problem. hehe.. :)

Diari Si Froggie said...

@Cik Aida™ itula.. aida..aida. hehe.. thankz ya sudi datang sini. :)

Diari Si Froggie said...

@Dianaa thankz Fatin Diana :)

Diari Si Froggie said...

@Nabila Medan thankz Nabila.. Nabila pun tahniah juga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar