Silence Day Of Wednesday #10 - Surat Penghargaan Dari Aqsa Sharif




Alhamdulillah.. selesai semua tugas mengenai kutipan derma untuk Gaza. Terima kasih.. terima kasih.. pada sesiapa yang menghulurkan sumbangan. Allah sahaja yang mampu membalas jasa anda. 

Terima kasih juga tak terhingga buat orang-orang kuat program ini :



dan terima kasih juga kepada yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung.. 

p/s : Mari sama-sama doakan agar Palestine dan negara kita Malaysia sentiasa aman makmur dan dilindungi Allah SWT.



40 comments:

Diana Azis said...

Alhamdulillah Aida..semoga aktiviti seperti ini boleh terus diusahakan :)

azizah :) said...

moga palestin dan negara kita aman sedia kala...insyaAllah..

shameel Iskandar said...

Tahniah buat gruop ni dan moga Allah sentiasa merahmati palestin serta seluurh negara dan umat islam di seluurh dunia.

puteri kasih said...

tahniah buat semua yabg terlibat :)

Hans said...

tahniah semua :-)

boni kacak said...

Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar.. hehe.. :)

Sop said...

usaha yg murni tidak terbalas dgn surat tu sahaja tp bukan itu yg diminta bukan?
tahniah kepada Aida dan rakan2 blogger lain :)

Fiza Suhaimi said...

Alhamdulillah. Allah swt permudahkan segala urusan dan usaha murni ini. Tahniah sis Aida and rakan blogger yang lain :)

Harith Iskandar said...

Aminnn semoga Palestin bebas selamanya.. :)

potia casadelarossa said...

niat ikhlas wpun kecil tp besar maknanya... moga di berkati oleh Allah

ayut said...

alhamdulillah..tahniah aida dan yg len atas usaha :)

#lama gak tak dtg tmpt aida..hihihi..ni dtg balik dh ^^

KorN said...

Alhamdulillah..

Kathy Rbain said...

amin!!

NIA SI DRUMSTICK said...

alhamdulillah..keep it up aida...

MyFreeMinded said...

Teruskan lagi usaha murni Aida tu ye.

Ratu Lissa said...

Amin. Semoga Palestin aman dan makmur seperti dulu..

tahniah jugak kepada group ni =)

Mar Haini Abdul Rahim said...

Alhamdulillah... Allahu Akbar, korang blogger cth ! blogger terrbaik :)

Lady said...

Alhamdulillah...

Azhafizah Md Nor said...

alhamdulillah ^__^

♥ Nana BamBam ♥ said...

Syukur Alhamdulillahh, Semoga Allah memberi ganjaran kepada yang menderma itu..Amin..

Diari Si Froggie said...

@Diana Azis InsyaAllah sis Diana.. ada rezeki kami akan buat lagi aktiviti amal begini. Tq sis bagi support :)

Diari Si Froggie said...

@azizah :) Amin.. InsyaAllah.. itu harapan kita kan jijah. :)

Diari Si Froggie said...

@shameel Iskandar Tq Shameel.. Amin, InsyaAllah.. Betul tu buat seluruh negara dan umat Islam. Tq Shameel atas support :)

Diari Si Froggie said...

@puteri kasih Tq Puteri.. :)

Diari Si Froggie said...

@Hans Tq Hans :)

Diari Si Froggie said...

@boni kacak Alhamdulillah.. tq juga pada Boni yg banyak membantu. Aida lupa nak update pada Boni. Maaf ea. hehe :)

Diari Si Froggie said...

@Sop Betul tu abg sop.. surat nie hanya secebis saja.. kepuasan kami adalah cuba menjayakan aktiviti ini.. Alhamdulillah semua lancar.. Tq Abg sop atas support :)

Diari Si Froggie said...

@Fiza Suhaimi Alhamdulillah.. semua berjalan dengan lancar.. tq Fiza.. eh tq juga pada fiza yg turut sama menjayakan program ini :)

Diari Si Froggie said...

@Harith Iskandar Amin.. InsyaAllah itu harapan kita semua :)

Diari Si Froggie said...

@potia casadelarossa Betul tu potia.. lega dapat menyelesaikan program ini.. amin. Tq juga pada potia kerana sudi support yg lain2 :)

Diari Si Froggie said...

@ayut Alhamdulillah.. tq ayut. itu lah aida pun lama tak datang blog ayut, mood kelaut saja 2-3 minggu ini.

Diari Si Froggie said...

@KorN Alhamdulillah :)

Diari Si Froggie said...

@Kathy Rbain :) Tq kak..

Diari Si Froggie said...

@NIA SI DRUMSTICK InsyaAllah Nia.. tq tau :)

Diari Si Froggie said...

@MyFreeMinded InsyaAllah.. ada rezeki kami akan buat lagi. :) tq dear bagi support.

Diari Si Froggie said...

@Ratu Lissa InsyaAllah.. amin itu memang harapan kita semua.. termasuk keamanan Malaysia juga. Tq Lissa :)

Diari Si Froggie said...

@Mar Haini Abdul Rahim :) Atas restu Allah jugak nie, Alhamdulillah support blogger2 semua dapat juga menjayakan program ini.. :) tq Mar.

Diari Si Froggie said...

@Lady Alhamdulillah.. tq Lady :)

Diari Si Froggie said...

@Azhafizah Md Nor Alhamdulillah.. tq Fiza :)

Diari Si Froggie said...

@♥ Nana BamBam ♥ Alhamdulillah.. Amin.. tq Nana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar