Terima Kasih Pada Si Bertuah 2525



Terima Kasih buat Si Bertuah 2525 kerana sudi menjadi kawan blogger pada blog picisan Diari Si Froggie ini, Anda yang lain juga bertuah cuma Si Bertuah 2525 lebih sikit tuahnya :P

Nama beliau Carlos Santiago nama blog BANkami


BAN? dengar perkataan BAN pun dah rasa cuak dah.. hiks. Mengikut penyiasatan rambang pada blog BANkami milik Carlos Santiago ini macam-macam topik menarik ada, majoriti topiknya nampak macam lebih banyak menjurus kepada politik. Siapa minat politik boleh terjah blog BANkami. BAN Politik katanya. :) Kalau nak tahu mohon terjah sendiri Aida pun baru je masuk blog BANkami ini. 

Header blog BANkami 

buat Carlos Santiago pemilik blog BANkami, Aida nak ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi singgah dan follow blog biasa-biasa ini, tak ada apa yang menarik dekat blog ini berbanding blog blogger yang lain termasuk blog BANkami juga. Semoga blog BANkami bertambah maju dari masa kesemasa serta berjaya didunia dan akhirat. 

p/s : Jom terjah blog BANkami untuk tanda sokongan kepada para blogger Malaysia :)



59 comments:

Carlos Santiago said...

Terima kasih aida. terharunya. nak nangis. hahahaha

Aku Penghibur said...

wahh bestnya kena review... jeles sekejap

Sop said...

tahniah, cantik nombor tu :)

Diana Azis said...

Tahniah Carlos Santiago.. :)

kopi pasta said...

Blog BAN ni blog yg penuh sarkastik...huhu

tahniah aida. dh bertambah ramai rakyat jelata kt blog ni :)

Paly said...

woww... hehehe... bes ler blog BAN, brtambah satu lg blogger ohsem ^_^

Mr. Doctor said...

Banyaknya rakyat jelata dia.. Tahniah2

Shida Radzuan said...

tahniah :)

Lelaki Ini said...

tahniah2!

paripariputih said...

nice number... nak jugak boleh eh?? :) tahniah dik ko punya blog ni sentiasa ceria dan menarik so mmg selayaknya ko ramai follower keep it up ok :)

afzalsukasuki said...

BANkami hahaha ni blog hentam semua orang ni hahaha.

baca memang sedap tapi risau gak kalau afzal kena ban ngan dia kihkihkih

tahniah la BANkami oi :D

Kathy Rbain said...

bestnyer follower aida da 2 ribu lebih..jeles akak..

shu said...

cantik no ni :)

Arol Mubin said...
This comment has been removed by the author.
Arol Mubin said...

Dah 2531 rakan froggie kak Aida! Ini bukan blog picisan lagi, tapi dah jadi blog femes. Apa pun, tahniah! :D

Shakira Pathi said...

ramainye follower dye whoaaa :D

Lady said...

wahwah special entry haaa.... beribu2 dah,

Cik Pensil said...

2013 tak de ke ? heee

||Sis aLeaSaRa|| said...

wah tahniah!!!sggh sini dr blog mn pun akk dh x ingt sbb byk sgt dh bw hr ni he3....tahniah juga pd carlos tau!

Khairul Zamri said...

Sama-sama :p

Baru masuk nk baca entri lagu dah suruh tido :)

Mime MF said...

oh...sat2 nk p terjah...heee :)) mcm biasa number sntiasa cantik..2525..

Faizol Dee said...

5zol lak nombor brape ye??

hana hadi said...

karlos?

Cik Pena said...

hehehe tahniah 2525....jom bw.

Nurul Hidayah said...

Tahniah Carlos Santiago dan Tahniah gak kt Aida... ramainye follower die.. :D semoga semakin bertambah maju^^ Insya'Allah

MawardiYunus said...

huntungla kan agagagga... sama2 ye aida omar.. ouch (tetiba jd mereng sbb stress teramat ngn bos ngeeeeee)

Nadia Elena said...

untunglah ramai follower... =D

azizah :) said...

tahniah kerana menjadi sebahagian kawan dalam blog aida :)

ayut said...

wah..dh 2525..kumpul lg pasni aida.hihihi...

Diari Si Froggie said...

@Carlos Santiago sama2 Carlos.. ha tudia siap nak nangis nie. atoto.. hehe :)

Diari Si Froggie said...

@Aku Penghibur alala.. hehe.. jangan jeles2 acik pun bertuah jugak :)

Diari Si Froggie said...

@Sop tu lah abg sop aida pun suka no tu.. hehe. :)

Diari Si Froggie said...

@Diana Azis :) Tahniah jugak untuk beliau.. hehe.

Diari Si Froggie said...

@kopi pasta kan? miko mesti suka terjah blog BANkami :) Tq miko itu lah ramai dah rakyat jelata. Alhamdulillah..

Diari Si Froggie said...

@Paly best kan? mohon Paly terjah blog BANkami selalu :) a'ah bertambah sorang blogger ohsem dan bertuah :)

Diari Si Froggie said...

@Mr. Doctor tq Mr.Doctor :) tak banyak mana pun lah.. hehe. Tapi macam mana pun Alhamdulillah berkat support Mr.Doctor dan follower lain jugak :)

Diari Si Froggie said...

@Lelaki Ini tq Lelaki ini :)

Diari Si Froggie said...

@Shida Radzuan tq shida.. rindu shida :)

Diari Si Froggie said...

@paripariputih nak jugak? boleh2 ce try.. haha.. jenuh le. Tq kak berkat support akak jugak nie dengan lelain.. ala segan lah akak puji aida. ahakz. :P

Diari Si Froggie said...

@afzalsukasuki haha.. eh tak2 dia baik orang nya aida dia tak BAN pun :P kalau afzal yg kena aida dok tepi jela eh.. kaka..

Diari Si Froggie said...

@Kathy Rbain tak lama lagi akak pun boleh jadi macam aida.. malahan lebih lagi pun boleh kak. :)

Diari Si Froggie said...

@shu kan? tu yang aida tunggu siapa yang bertuah tu. hehe.

Diari Si Froggie said...

@Arol Mubin haha.. blog picisan fishcake lagi nie Arol.. :) tq Arol.. ^^

Diari Si Froggie said...

@Shakira Pathi hiks.. nanti lama2 Shakira pun boleh dapat follower reramai macam nie :)

Diari Si Froggie said...

@Lady yeah!! special entry untuk si 2525.. hehe. beribu riban :P

Diari Si Froggie said...

@Cik Pensil alamak Cik Pensel 2013 dah lama tinggal dah tu. hehe.

Diari Si Froggie said...

@||Sis aLeaSaRa|| tq Sis Aleasara.. haha. ha jumpa kat mana lah tu eh? tak pe2 bagus jugak akak sudi singgah sini.. hehe.

Diari Si Froggie said...

@Khairul Zamri haha.. baca sambil pejam mata boleh? :P eh sama2 untuk ape tu? perasan.. lalalala...

Diari Si Froggie said...

@Mime MF ha terjah2 sila2.. selalu terjah pun ok :) sentiasa cantik eh.. auuu.. :P

Diari Si Froggie said...

@Faizol Dee nanti sat aida tengok.. oh nampaknya faizol tak bernombor lah. eh. :P

Diari Si Froggie said...

@hana hadi kenape hana? kenape? terpikat dah ke? kekeke.. nanti aida buat tuto fan page tu eh.. tunggu sikit masa lagi. :)

Diari Si Froggie said...

@Cik Pena :) jom2..

Diari Si Froggie said...

@Nurul Hidayah tahniah kat aida pun ada.. hehe. tq dear. Alhamdulillah ramai sudah kawan2 terbaik. :) Amin.. sejuk hati mendengarnya. InsyaAllah.

Diari Si Froggie said...

@MawardiYunus untunglah kan? orang tu pun 1000 dah.. piuuuh! :P lah tak habis lagi ke bos pijak kasut tu? haha..

Diari Si Froggie said...

@Nadia Elena dan untunglah ada follower aktif macam Nadia Elena.. kan? kan? :)

Diari Si Froggie said...

@azizah :) welcome to my club eh jijah? hehe.. :)

Diari Si Froggie said...

@ayut InsyaAllah.. aida tak kumpul pun ayut kawan2 yang datang tak putus2. Alhamdulillah.. :)

my notes said...

sat gi saya terjah ...

Diari Si Froggie said...

@my notes terima kasih :) sila2. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar