Giveaway Blog Dear Xila


Click Banner diatas untuk melihat dengan lebih jelas entry GA ini

Mohon korang jangan bosan.. minggu nie memang aida pakat nak penuhi tag dan support rakan-rakan blogger punya GA, Segmen mahupun Contest. 

Giveaway Dear Xila ini akan tamat esok hari iaitu 30 Mac 2013 pukul 9 pm sebelum tamat cepat-cepat aida join. Sebab ada lagi satu tag yang GA nya tamat esok dan Aida harus join. 

Syarat-syarat wajib :

1) Terbuka kepada blogger Malaysia.
2) Buat satu entry bertajuk 'Giveaway Blog Dear Xila'.
3) Letak banner giveaway di atas dan backlinkkan dengan entry ini.
4) Jangan lupa follow blog Dear Xila, like FB Blog Dear Xila, follow Google+ dan click CC.
5) Juga follow blog sponsor Sheera Aya Shop dan like Sheera Aya Shop.

Hadiah-hadiah :
1) Eksklusif : 1 rantai leher (necklace) Hello Kitty. 1 pemenang.
2) 1 helai Cardigan dan 1 helai blouse Korean. 2 pemenang.
3) Top up RM 5 x 5. (celcom/maxis/digi). 5 pemenang.
4) Review blog newbie/follower kurang 800. 8 pemenang.
5) 1 hadiah misteri buat top refferal. 1 pemenang.

Tuan penganjur pesan : Semua hadiah kecuali top follower akan dibuat secara random.org. Pastikan follow semua syarat untuk jadi salah seorang pemenang. 

ok siap! Jom siapa-siapa yang nak join sangat-sangat dialu-alukan. 


p/s : Malam nie pulak up entry GA satu lagi.. lepas nie nak fokus pada GA sendiri pulak. eh!



42 comments:

adzairdawati makdara said...

all the bestttttttttttt

ayut said...

MOga berjaya aida...eh?aida nk bt GA?best yerrr....tp nnt klu bln 4 memang tak leh la nk menyibuk2x..hihihi ^^

Sally Yatiey said...

Semoga berjaya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

Arol Mubin said...

Kak Aida pulun join giveaway minggu nie. Hehehe! Semoga berjaya, kak! Kak Aida nak buat giveaway ke? Alamak! Kena cari mood cepat2 nie, nak join! :D

P/S: Dah lama tak baca kisah misteri. :p

Sop said...

rajin Aida join Segmen
good luck yer

najiah shaharain said...

goodluck...

diana said...

good luck dear..:)

Cik Pena said...

G. Luck Miss AiDa ^^

MiMiNadam said...

wahhh, rajin kak aida join segment semua blogger :D

Aku Penghibur said...

good luck !!

Mime MF said...

good luck tau! :D

Kathy Rbain said...

rajin aida join segmen..gudluck ye?

Carlos Santiago said...

GA sdiri hadiah apa yea. hehe

azizah :) said...

gudluck aida... aida nak buat GA insyaAllah jijah join..hee

Izzie said...

kt dah lama teringin nak join GA
tapikan.. boleh tak nak ckp tak reti. hahaha

puteri kasih said...

good luck aida :)

Zyra Roxx said...

wahhh nak johennnn!!

faham tak? ehiksss harusss joingg

gudluck bang aida ;)

Diari Si Froggie said...

@adzairdawati makdara tq Mak Dara.. :)

Diari Si Froggie said...

@ayut Tq kak ayut :) a'ah nak buat GA.. ala baru ingat nak buat bulan April :(

Diari Si Froggie said...

@Sally Yatiey tq Sally :)

Diari Si Froggie said...

@nuyui a.k.a miss YUI tq nuyui :)

Diari Si Froggie said...

@Arol Mubin kak nak pulun nie.. haha. lama dah kot tak join. A'ah akak ingat nak buat.. Arol wajib join eh? haha..

p/s : Sedang mencari2 jugak nie entry misteri.. :P

Diari Si Froggie said...

@Sop support kawan2 juga tu abg sop.. hehe.. tq abg sop :)

Diari Si Froggie said...

@najiah shaharain tq Najiah :)

Diari Si Froggie said...

@diana Tq kak diana :)

Diari Si Froggie said...

@Cik Pena tq Cik Pena :)

Diari Si Froggie said...

@MiMiNadam hiks.. tak lah rajin sangat tiba mood dia le tu. hehe.. segment ke GA mimin je kak tak perasan.. kalau tak join jugak tu. :(

Diari Si Froggie said...

@Aku Penghibur tq Acik :)

Diari Si Froggie said...

@Mime MF tq Mime :)

Diari Si Froggie said...

@Kathy Rbain hehe.. support kawan2 kak. Tq tau kak :)

Diari Si Froggie said...

@Carlos Santiago jeng3.. sedang difikirkan juga nie Carlos :)

Diari Si Froggie said...

@azizah :) tq jijah.. Alhamdulillah.. lega dan semangat rasanya nak buat GA nie.. ada yang support. hehe

Diari Si Froggie said...

@Izzie haha.. ala senang je copy and paste :P

Diari Si Froggie said...

@puteri kasih tq Puteri :)

Diari Si Froggie said...

@Zyra Roxx boleh2.. mai le JOHENNN.. kaka.. tq bam zyra. :)

Shida Radzuan said...

gudluck :)

baby comel said...

moga rezeki menjadi milik mu aida..

Mieya Atiera said...

goodluck :)

Diari Si Froggie said...

@Shida Radzuan terimas shida :)

Diari Si Froggie said...

@baby comel Amin.. InsyaAllah kot makbul doa baby comel nanti. hehe. :) terimas baby comel.

Diari Si Froggie said...

@Mieya Atiera terimas Mieya Atiera :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar