Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com


Ada apa eh dengan blog Mksyahir.com? nie ha owner dia Syahir ada buat Hyper Contest memang besar besaran sungguh lah contest dia. Sponsor dia pun awesome habis. Rugi lah siapa tak menjoinkan diri. Meh lah ramai-ramai join lekas-lekas. 

Kalau nak tahu contest nie juga ada melibatkan sumbangan 
BANTU PALESTIN.. Alhamdulillah semoga dirahmati Allah SWT atas segala usaha. 


Kutukan, Kritikan :

Anak meon jadi drebar
naik kereta ke sungai kertas
cuba besarkan ruangan sidebar
supaya nampak lebih jelas

Buah kelapa jatuh atas kepala brader
brader rasa nak pengsan dan pening
kalau boleh tukar lah header 
header yang nampak lebih happening

Pujian :

Pergi sekolah belajar membaca
guru comel lagi kelakar
Entry sengal tak terkira
ada identiti sendiri empunya cerita

Angin lalu sekali imbas
berlari laju macam kuda
loading blog laju dan pantas
walaupun line daku slow nak gila

secara peribadinya gua suka tema hitam blog lu.. 
hitam itu menawan serupa macam lu syahir 
(nampak tak ayat 'bodek' kat situ)

"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com" ini telah disponsor oleh blogger-blogger awesome broframestone.comhyebro.combabyaimacomel.blogspot.commizruha.comarjunapopkorn.blogspot.comzestpurple.blogspot.comfuh.mywww.yanty.mybelognanabyte.blogspot.comdenaihati.comkhaiartzfar.blogspot.comciktom.comphat.myqueachmad.com dan di adili oleh benashaari.com dan mksyahir.com

Lihat Syarat-syarat dan Hadiah-hadiahnya boleh click SINI
p/s : Join contest nie bukan sebab nak dapat hadiah yang memang awesome habis tu, sebab utamanya nak support kawan-kawan lagi-lagi Syahir kawan seperjuangan tu. :) kalau dapat hadiah pun ok jugak :P

45 comments:

paripariputih said...

good luck dear ^_^

Phat said...

good luck

Misz Fazie said...

all the best :)

MK Syahir said...

wahh..sangat kreatif..bermadah pantun gittew :p

TQ for joining ye..Good luck!!all the best :)

Lady said...

good luck is, unik ni. boleh menang, in shaa allah.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

all da best...

-meeSUPERGIRL- said...

good luck aida :)

Pena Menari said...

g.luck da...^^

potia casadelarossa said...

kreatif betol la dia ni.. admire btl... bilalah bisa ketemu kan?

Cik Mun said...

goodluck k..

shasha yacob said...

gudluck kak aida :)

maaf anda adalah mangsa Tag aku . hihi :D

http://kamihardsman.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

Mia Liana said...

good luck ya..

trah zain said...

waa.... berpantun,,hehe,, good luck aida (^__^)

baby comel said...

Terbaik la pantun mu itu aida :)

Azhafizah Md Nor said...

enjoy the segmen kak aida. (:

boni kacak said...

good luck awak :)

potia casadelarossa said...

good berjaya aida.. klu menang kongsi2 tau :)

azstory said...

wah kemain berpantun? hehehe.. semoga berjaya..^_^

PORUMAN said...

tengah berfikir nk join ke tak..

aku pn dah letak blog awk dlm bloglist aku.. thank you

azizah :) said...

all the best aida! support kawan2 kan join contest

Aida Omar said...

@paripariputih terimas kak PPP.. support syahir sama nie. hehe

Aida Omar said...

@Phat terimas abam phat :)

Aida Omar said...

@Misz Fazie terimas Misz Fazie :)

Aida Omar said...

@MK Syahir haha.. tak de idea nak buat ayat apa sebenarnya.. :P terimas dan good luck juga buat syahir.. :)

Aida Omar said...

@Lady terimas Lady InsyaAllah ada rezeki :)

Aida Omar said...

@Leeza dayasari [santai leeza] terimas Leeza :)

Aida Omar said...

@-meeSUPERGIRL- terimas Mee :)

Aida Omar said...

@Pena Menari Terimas Pena :)

Aida Omar said...

@potia casadelarossa haha.. kemain ayat potia :P Aida penyegan orangnya susah nak jumpa kita nie. agagaga :P

Aida Omar said...

@Cik Mun terimas Cik Mun :)

Aida Omar said...

@shasha yacob Terimas Shasha.. alamak jadi mangsa tag dah.. haha. tq sudi tag akak. akak terjah sana :)

Aida Omar said...

@Mia Liana Terimas Mia Liana :)

Aida Omar said...

@trah zain Terimas Trah :)

Aida Omar said...

@baby comel Haha.. biasa2 jelah tu baby comel.. Terimas puji kembang rasa.. kekeke :P

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor bereh.. hehe. Terimas Fizah :)

Aida Omar said...

@boni kacak Terimas Boni :)

Aida Omar said...

@potia casadelarossa ok bereh nanti kita kongsi sesama. haha. :)

Aida Omar said...

@azstory haha.. kemain kan? sesaja nak berpantun pulak.. :P terimas Az :)

Aida Omar said...

@PORUMAN meh le kita join sesama.. hiks.. tak rugi punya ^^ oh ea.. thankz banyak2 ea poruman :)

Aida Omar said...

@azizah :) Terimas jijah.. a'ah support kengkawan jugak nie.. bagi semangat kat depa. :)

Cik Fie said...

saya dah follow awak . harap awak follow blog saya balik ye . thanx :)

http://www.cikfie.com/2012/12/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

MawardiYunus said...

datang sini.wah wah wah berpantun bagai huhu.. saya pon join jugak huhu .. gud luck ye http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

ame elms ! said...

Good luck and all the best ! :')

Abdul Halim Ismail said...

I wish u all da best .
Dari segmen yang sama Hyper Contest-Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com, gud luck!

MK Syahir said...

dah baca entry hyper contest Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com buat kali ke-2 untuk sesi pemilihan sortlist :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar