10 Gambar Ilusi Yang Menarik


Dah lama kot tak post info-info menarik, asyik post pasal personal je kan bosan pulak korang nanti. :) Pada blogger yang tag GA, Segmen, Contest buat masa nie aida tak join lagi tapi InsyaAllah akan datang aida akan join. Maaf ea nak bagi laluan entry-entry berinfo pulak. 

Jom cuci mata dengan gambar ilusi yang menarik dan comel nie


Nampak tak apa yang aida nampak? bukan anting-anting kat telinga lembu nie tau dan bukan juga mata lembu yang seakan juling tu :P



cak! hai saya anjing saya sedang membaca buku.

Tekan Entry Penuh Click Sini untuk melihat lebih banyak gambar 





Beluncas atau burung?


aktif sungguh sistem perkumuhan dia ^^



gambar nie aida tenung lama-lama baru nampak mana muka dia mana muka bapak dia. hehe. 



ok cukup 10 gambar untuk korang cuci mata esok lusa nak post gambar hantu pulak lah boleh korang cuci perasaan :P 

Kredit :

P/s : Mood kehilangan idea nak update entry sedang melanda =,='





82 comments:

yana aina said...

gmbr seni jgk ^^

Misz Fazie said...

terkejot tengok gambar anjing tu. hehe

Emas Putih said...

hahaha.. lawak gambar2 ni hehehe

eintan nurfuzie said...

yang lembu ats sekali tu mcam kena mengena ngn kerja cik en.. tapi kat msia.. sebelah je anting anting dia... eheheheh

MaMa Rey said...

gambar anjing tu lucu..macam anjing tu pula baca buku hehehe

Arol Mubin said...

Menarik! Arol paling suka gambar bapa dan anak tue. Puas mencari mana muka anak, mana muka bapa. :D

JungRara said...

Pic baby ngan daddy dier tu mmg ilusi giler..hihi

Sop Nama Saya said...

jika pandai mesti menarik :)

Pena Menari said...

heeee...cuci mata di sini...hehe

thomas said...

amazing photos.

♥ Nana BamBam ♥ said...

cool semuanya, nana fail bab bpak sama anaknya..jd mn muka anknyaa?? huhu

nor aishah said...

Salam..u've been tagged! =)

http://noraishahzaharom.blogspot.com/2012/12/tag-25-random-facts-about-me.html

Leeza dayasari [santai leeza] said...

memang ilusi... hehehe

miss fluffy said...

gambar yg cm bentuk muka org tu smart..hehe

Lady said...

lame x singgah sis. kagum gambar2 tu. muka budk tu xleh bla :)

deno said...

kreatif betul gambar2 ni! tp yg bapak ngan anak tuuu... tak dpt nak beza anaknya...

azizah :) said...

hehe lawak.. tapi memang kreatif!

trah zain said...

gambar 1st xphm,,hehe

shasha yacob said...

camntek lah gambar nih, sagt sgt kretip, dan wow . haha gambar hantu pun boleh

kopi pasta said...

sistem perkumuhan? bhahahha cantik sungguh kosa kata itu. ckp jer kencing kn sng.hihi

Cik Mun said...

wahh..hbat2..

Nadia Elena said...

fuhhhh terbaiklah aida..
memang menarik pic ni~

NIA SI DRUMSTICK said...

ahahha..sengal kan anjing tu..buku ape tah dia bace aida..

boni kacak said...

hehehehe..memang terbaik gambar2 tu.. :)

potia casadelarossa said...

paling suka tang pokok kelapa tu... nampak sgt kameramen tu alert... aida suka tak? (malu2 ni...ekekek)

lynn kamarul said...

aida.. akak blur la gambar lembu tu.. yg lain tu akak paham

Teacher Basariah said...

cantik betul..paling suka gambar zebra tu..

Maisarah Musa said...
This comment has been removed by the author.
Mar Haini Abdul Rahim said...

memang mencabar ilusi ! hihi still xphm gmbr lembu tu :D

Ayie Abas said...

pandai aida pilih pic...memang betul2 cuci mata ayie...kagum dan sgt kreatif :D

Iffah Afeefah said...

okey smart2

Azhafizah Md Nor said...

imagination menghasilkan ilussion yang kreatif ^__^

azstory said...

sebahagian drpd gambar2 tu guna camera trick.. sgt2 kreatif..

TiranaAduka said...

salam sis aida omar
Pertama kalinya tirana aduka dtg.
Salam kenal dari saya.nice blog

-meeSUPERGIRL- said...

hahahhaha menakutkan !

tirahzairi said...

juling x mata? hihi

Iqa Syafiqa said...

haha amazing ! :o

Nurul Husna Mohd Hassan said...

memang menarik :)

Aida Omar said...

@yana aina Seni, menarik dan awesome :)

Aida Omar said...

@Misz Fazie ha tudia sampai terkejut Misz Fazie.. hehe. awat tetiba terkeluar kepala anjing eh? :P

Aida Omar said...

@Emas Putih dapat jugak buat uzu ketawa.. haha. :)

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie anting2 tu untuk ape eh cik ein? label berkenaan apa? jenis lembu ke?

Aida Omar said...

@MaMa Rey hehe.. tetiba je dia muncul disebalik dinding tu..

Aida Omar said...

@Arol Mubin dapat tak Arol bezakan mana muka bapaknya mana muka anaknya? puas tengok kan.. hehe.

Aida Omar said...

@JungRara sampai susah nak tengok yang mana satu.. hehe.

Aida Omar said...

@Sop Nama Saya betul2 setuju dengan abg sop.. macam2 boleh buat kalau kita pandai. hehe

Aida Omar said...

@Pena Menari nah sabun sekali :P

Aida Omar said...

@thomas sangat amazing thomas :)

Aida Omar said...

@♥ Nana BamBam ♥ nana pun susah nak bezakan kan? aida pun lama2 tenung baru perasan muka anaknya yg mana. haha

Aida Omar said...

@nor aishah wasalam.. thank dear sudi tag aida secara random :) nanti aida terjah ke sana.

Aida Omar said...

@Leeza dayasari [santai leeza] ilusi sampai pening dan lucu rasa.. hehe

Aida Omar said...

@miss fluffy yang gambar ke 2 akhir tu ea? kan? cantik je tengok.

Aida Omar said...

@Lady Lady bz kot barangkali.. aida pun lama tak blogwalking jugak nie. hehe. tahu tak pe muka tu paling ilusi sekali. hehe :)

Aida Omar said...

@deno deno pun sama macam aida.. tapi kalau tengok lama2 memang nampak yang mana satu anak dan yang mana satu bapaknya.

Aida Omar said...

@azizah :) kan jijah.. boleh lah buat cuci mata santai2.. depa memang kreatif habis. ehehe. :)

Aida Omar said...

@trah zain gambar first tu tang corak kat muka dia macam orang perempuan dan lelaki yang saling berpandangan.. hehe. :)

Aida Omar said...

@shasha yacob sangat2 cantik dan kreatif.. aida sendiri pun belum pasti lagi gigih ke tak nak cari gambar hantu tu.. haha.

Aida Omar said...

@kopi pasta segan! =,=' jadinya cakap sistem perkumuhan.. haha

hnahdy said...

hehe.. lawak

Aida Omar said...

@Cik Mun memang sangat2 hebat.. :)

Aida Omar said...

@Nadia Elena kan? tu yang aida share tu aida sendiri pun rasa hebat.. hehe

Aida Omar said...

@NIA SI DRUMSTICK buku ABC nia.. haha. Tapi anjing tu comel.

Aida Omar said...

@boni kacak sangat terbaik :) hehe..

Aida Omar said...

@potia casadelarossa aida pun suka (kui3..memalu jugak nie :P) haha

Aida Omar said...

@lynn kamarul yang lembu tu corak muka lelaki dan perempuan kalau akak perasan.. hehe. mula2 aida pun tak perasan jugak. :)

Aida Omar said...

@Teacher Basariah kan? zebra tu nampak natural je rasa. Kalau tengok pun boleh konpius jugak. :P

Aida Omar said...

@Maisarah Musa macam best je giveaway nie Rasulullah SAW. Nanti aida terjah ea :)

Aida Omar said...

@Mar Haini Abdul Rahim tang gambar mana yang paling mencabar ilusi? hehe.. gambar lembu tu corak dia macam muka orang lelaki dan perempuan. :)

Aida Omar said...

@Ayie Abas Pasal aida pun teruja dengan gabar2 nie ayie.. tu yang sukacita nak share dengan kawan2 blog aida. hehe. :)

Aida Omar said...

@Iffah Afeefah smart macam lu gay :P

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor betul2 kena kreatif dan punyai daya imaginasi yang tinggi. :)

Aida Omar said...

@azstory betul tu az.. memang sangat2 kreatif.

Aida Omar said...

@TiranaAduka Wasalam Tirana Aduka.. rasanya aida dah lama kenal Tirana.. Tirana pun selalu singgah blog aida :)

Aida Omar said...

@-meeSUPERGIRL- Tang mana yang menakutkan tu Mee? hehe

Aida Omar said...

@tirahzairi Tang anak dengan bapak tu memang juling biji mata.. haha

Aida Omar said...

@Iqa Syafiqa :) sangat amazing..

Aida Omar said...

@Nurul Husna Mohd Hassan betul tu husna sangat2 menarik :)

Aida Omar said...

@hnahdy hehe.. lawak eh? santai2 gitu :)

aswadz said...

gmbr 1st tu bila baca caption baru aku paham apa ilusi nyer.

Koding said...

Menarik ...

Aida Omar said...

@aswadz hahaha.. ala rugi betei aida tulis caption tu :P

Aida Omar said...

@Koding dan tertarik :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar