Giveaway For Follower


Aida selalu jadi orang yang lambat dalam sertai GA, Segmen, Contest mahupun lain-lain.. apa boleh buat line internet sekejap laju sekejap perlahan. Sebelum GA gempak nie melabuhkan tirai dia dan sementara line tengah laju ya amat nie aida pun cepat-cepat join. 

Giveaway nie hasil gabungan blogger-blogger retis lagi popular aida sendiri pun segan nak tegur depa nie.. :P jadi disebabkan SEGAN tu jugak aida support depa dengan menjoinkan diri. 


Syarat-syarat :

1. Buat satu entry dan letakkan Banner serta backlinkkan ke entry GA (done)
2. Letakkan link sponsor dalam bloglist follow terus lagi bagus (done)
3. Publish entry dan letakkan link entry di kotak komen entry GA tersebut (done)

Hadiah :

1. dari APIT - DVD TOP Secret Photoshop 1 Set x1 pemenang 
- Review Blog x2 pemenang
2. dari AZHAFIZAH - Keychain Exclusive Azhafizah.com x5 pemenang
3. dari SHIDA'R - Calendar Exclusive Duniashida.com x5 pemenang
4. dari EMAS PUTIH - Topup RM5 x6 pemenang (celcom dan maxis)


Dah ada lebih 100+ plus pesertanya.. meh tambah kan lagi bilangan peserta hadiahnya pun menarik lagi tertarik :)

p/s : DVD TOP Secret Photoshop dari apit aida dah beli.. memang terbaik ilmu dalam tu sangat2 mudah dihadam oleh otak, so pada sesiapa yang berminat dalam bidang Photoshop tapi tak tahu mana nak cari tutorial lengkap boleh join GA nie untung-untung dapat rezeki :)




43 comments:

Pena Menari said...

Good luck Miss Aida ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

cik mun said...

goodluck k..

azizah :) said...

gudluck jugak aida...hehee

Leeza dayasari [santai leeza] said...

dah join dahhhhh

boni kacak said...

good luck aida..hehehe

lynn kamarul said...

gud luck aida =)

paripariputih said...

aku doakan ko menang hadiah UTAMA AIDA aminnnnnnnnnnnnnnnnnn ^_^

afzalsukasuki said...

afzal yakin yang aida akan menang hadiah berupa secekak serai yeay!! :P

gudlak ye hehe

Nadia Elena said...

yeayh tudiaa..caiyok2 aida.. =)

Mar Haini Abdul Rahim said...

mar join jugakkk :D *gud luckk :)

kaishin said...

selamat bersegmen yer, good luck ;)

puteri kasih said...

good luck aida :)

lynn kamarul said...

gud luck aida

zila manaf said...

gudluck kome eheheh

shasha yacob said...

nak try join nih.

caliph shuriken said...

gud luck, aida ^^

tirahzairi said...

all da best yer yunk

shidaR said...

gudLuck dear :)

Azhafizah Md Nor said...

Thanks join Giveaway dari kami.Good Luck kak Aida ^__^

Chocolate said...

jom join ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Aida Omar said...

@Pena Menari Terima kasih Pena Menari :)

Aida Omar said...

@nuyui a.k.a miss YUI Terima kasih Yui :)

Aida Omar said...

@cik mun Terima kasih Cik Mun :)

Aida Omar said...

@azizah :) Terima kasih jijah :)

Aida Omar said...

@Leeza dayasari [santai leeza] ea? aida pun tak sempat lagi nak terjah semua peserta. InsyaAllah ada masa nanti nak terjah. Thankz dan good luck juga untuk Leeza :)

Aida Omar said...

@boni kacak Terima kasih Boni :)

Aida Omar said...

@lynn kamarul Terima kasih sis lynn :)

Aida Omar said...

@paripariputih Amin.. ada rezeki InsyaAllah kak.. makbul doa akak nanti. hehe

Aida Omar said...

@afzalsukasuki secekak serai je? belakang rumah pun ada bercekak2 lagi.. haha. Terima kasih afzal. :)

Aida Omar said...

@Nadia Elena Terima kasih nadia.. chaiyok2.. hehehe

Aida Omar said...

@Mar Haini Abdul Rahim Nanti aida terjah entry GA Mar eh.. tak de kesempatan lagi ha. Good luck tau Mar :)

Aida Omar said...

@kaishin Terima kasih Kaishin.. :)

Aida Omar said...

@puteri kasih Terima kasih Puteri Kasih :)

Aida Omar said...

@lynn kamarul 2x dah nie sis lynn wish.. hehe :) terima kasih sis..

Aida Omar said...

@zila manaf Terima kasih Zila.. kome eh? haha

Aida Omar said...

@shasha yacob Mai2 Shasha kita meramaikan majlis yang memang dah ramai nie. hehe.

Aida Omar said...

@caliph shuriken Terima kasih Caliph :)

Aida Omar said...

@tirahzairi Baik.. Terima kasih Tirah. Ah entry hadiah Tirah nanti aida buat. Lupa pulak dah. Siap gantung dekat kunci rumah dah keychain Tirah. hehe

Aida Omar said...

@shidaR Terima kasih Shida.. :)

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor Sama-sama fiza.. Support sama2 kan. hehe. Terima kasih dear :)

Aida Omar said...

@Chocolate :) aida terjah sana

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
Niena dah follow blog ni .. Meh follow blog Niena semula ..
Jom singgah blog Niena pula .. =)

Jom join segmen pencarian bloglist Niena .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-december-by.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar