Silence Day Of Wednesday #2 : Selamat Hari Lahir Sis PPP

P/s : Maaf mama curik gambar mama :P

Silence Day Of Wednesday by Potia Casadelarossa 



34 comments:

kopi pasta said...

haha, selamat ulang tahun kejadian jugak kt ppp.. tp kenapa wish utk smoga kekal awek muda takda? :D

potia casadelarossa said...

bila pakar designer buat card... perghhh... mmg pandai lah Aida ni... nnt jumpa ajarkan blh?

anyway potia pon ada wish bithday PPP kat blog...

happy birthday to PPP

Nadia Elena said...

untunglah wish special bagai.. =D

Kathy Rbain said...

wahhh...cantik kad birthday aida create tu...untuk sis xda ke? hehehe..

paripariputih said...

Aida... cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk thank you aku rasa hari ni buat diri aku melayang2 di awangan dengan karya2 blogger budies aku....perghhhh! sebenarya bila bukak tadi tak perasan itu gambar den ha ha ha kali kedua tengok baru perasaan euwww malu ai thaks aida ^_^

amin amin pada segala yg di doakan insyallah...

love PPP aka Nor Zaimah

paripariputih said...

@kopi pasta

thank u miko sorry aida nak wat mcm blog senirik la rasa nya ni ha ha ha

paripariputih said...

@potia casadelarossa

Potia pun thank you so so much ^_^

azstory said...

Assalamualaikum cik Aida.. cayang mama ppp kt aida..hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

amboi2 PPP... melayang2 yer.. haaaaa...
leeza wish PPP awet mudah, hehehe

boni kacak said...

selamat hari lahir ppp. :)

p/s : awak.. kenapa loading blog awak makin berat dan lambat ye?

cik mun said...

happy birthday gak..

Azhafizah Md Nor said...

Happy birthday SPP..moga murah rezeki dan dipanjangkan usia.aminnn

Ayie Abas said...

siapa pulak SPP tu aida..? kawan blogger ke? apapun Happy birthday...:)

azizah :) said...

happy birthday sis..

PILOT LOVER said...

anyway happy birthday... :)

Aida Omar said...

@kopi pasta itu kena wish depan2 baru cepat awek mudanya terserlah.. haha. Pandai eh miko mengganjing PPP. haha

Aida Omar said...

@potia casadelarossa eh mana ada pakar lah potia.. biasa2 je tu terer lagi potia hape. Tapi boleh je kalau sesama ajarkan bila jumpa nanti :)

Aida Omar said...

@Nadia Elena hehe.. untung lah eh Nadia. Tak pe nanti Nadia pun mesti ada yang wish.. :)

Aida Omar said...

@Kathy Rbain alolo sis nanti aida ingat tahun depan aida buatkan eh.. haha.

Aida Omar said...

@paripariputih ala tacings betul boleh tak nampak pulak muka mama.. haha.. Happy besday mama :)

Aida Omar said...

@azstory Waalaikumussalam Az.. haha.. sesama sayang menyayangi nie. :)

Aida Omar said...

@Leeza dayasari [santai leeza] tu la siap melayang2 lagi ha.. hehe. amin.. bertambah muda nampaknya PPP.

Aida Omar said...

@boni kacak ea ke boni banyak sangat widget kot.. dah tak tahu nak kurangkan yang mana.. maybe tang bloglist.. tq ea boni atas info nie

Aida Omar said...

@cik mun :) Hope PPP baca komen Cik Mun nie..

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor Amin.. moga2. :)

Aida Omar said...

@Ayie Abas Sis PPP kawan blogger je ayie.. tapi dia seorang kakak/mama yang sporting sekali :)

Aida Omar said...

@azizah :) :)

Aida Omar said...

@PILOT LOVER :)

Sop said...

ooo hari lahir PPP ek
happi besday :)

caliph shuriken said...

wahh, khas utk kak peri2, hikk...

shidaR said...

dear PP HB..shida terlewat la nk wish heheee :D

Aida Omar said...

@Sop a'ah Abg Sop.. hehe. :)

Aida Omar said...

@caliph shuriken kak peri2 gitu.. hehe. :)

Aida Omar said...

@shidaR ha denda shida lambat wish :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar