Jom Join Bloglist Januari 2013 : Diari Si Froggie

Entry ini dijadikan entry sticky post sehingga selesai 20 blogger yang join.
BLOGLIST JANUARI 2013 SUDAH DITUTUP
Untuk entry baru scroll ke bawah

Selamat Tahun Baru 2013 rakan-rakan blogger Diari Si Froggie.. Alhamdulillah masih lagi diberi izin olehNYA untuk bernafas dan menghayati kehidupan dibumi milikNYA ini. Semoga tahun 2013 ini dapat menjadikan kehidupan kita lebih baik dari tahun 2012 dan sentiasa menjadi hambaNYA yang berjaya didunia dan akhirat. InsyaAllah.


Header pun aida dah tukar baru.. nak nampak sedikit matang pulak tahun 2013 nie. :P


Oh ea.. Sempena Bulan Januari 2013 ini aida nak buat satu Bloglist Januari 2013 untuk 20 blogger terawal sahaja, pada blogger yang aida dah masukkan blog mereka dalam bloglist sedia ada tak perlu join aida akan maintainkan korang dalam bloglist tu. Jangan risau. Hehe.. nie terbuka pada blogger yang tak ada lagi dalam bloglist aida. 

Syarat :

1. Tinggalkan link blog korang dalam ruangan kotak komen
2. Kalau korang baik hati boleh follow blog aida sekali pada yang tak follow.. hehe. 
3. LIKE Page ini (tak paksa tau ^^) :

Ok itu je syarat-syarat dia.. simple je. Bloglist ini akan tamat bila dah cukup 20 blogger yang join. 
hope ada lah yang join :)
P/s : Xcited dah nie nak buka buku baru.. hik hik.. nanti aida blogwalking ke blog korang ea. ^^


46 comments:

permatabiru said...

hai nak masuk bloglist kamu juga

http://www.permatabiru.my

Lissa LaLissa said...

Done like page tuu., hehe ^^
tumpang bloglist bole..? >^^<

http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/

cik tenggiling said...

hello sayang... saya join bloglist ni

http://tenggilingbergulung.blogspot.com/

MawardiYunus said...

saya nak join heheh
http://mawardiyunus.blogspot.com/

Khairul Zamri said...

saya kene join ke x?

Are-Tulk said...

tetiba tngan ni gatal nk join... hehehe

http://sukesukicatit.blogspot.com/

Amirah Raduan said...

ong kedek-kedek!

http://hijaugreen91.blogspot.com/2012/12/jom-join-bloglist-januari-2013-diari-si.html

mrs Q Mia said...

ijau yg comel, nak masuk bloglist la..heee

http://kesahchemija.blogspot.com/ ^^

Kathy Rbain said...

nak join
http://marzadalia.blogspot.com
akak da lama follow...:)

Paly said...

www.paly.my :)

miss fluffy said...

nak joinnn~ huhu
dah lm follow awk ^^

http://missflyfluffy.blogspot.com/

kopi pasta said...

selamat tahun baru aida...

err, header baru. katak sudah berevolusi :) tp tp err didunia tu mmg sengaja dibuat mcm tu ker? bukan ker 'di dunia'??

smoga rmai yg join bloglist iada ni :)

✿ Misz Noni ✿ said...

nak join ! nak join ! hehe

http://misznoni.blogspot.com/

Razanah Anis said...

akak!!! nak!!!

http://pabilahatibersatu.blogspot.com/

ahsfantasy Ryu said...

Selamat bersegmen :)
Selamat tahun baharu,
semoga tahun ini memberikan kita jutaan rahmat buat kita semua :)

Pena Menari said...

selamat tahun baru aida...
semoga lebih bersemangat N dimurahkan rezeki...
me kasih ^^

potia casadelarossa said...

akak sy nak gak blh....
http://www.silenceblogz.com

hnahdy said...

nak jugak :)

www.onitsukahana.blogspot.com

PORUMAN said...

nak join dalam bloglist awk.. ni url blog aku - http://plbgaimacam.blogspot.com/

dah follow awk jg dan like FB sekali.. thx

Zyra Roxx said...

gua pun nk jugak bang :p

Ayie Abas said...

salam aida :)

selamat tahun 2013...header apapun yg aida buat semuanya cantik2...pandai aida :)

Pink Tulip said...

cik tulip join :)

http://pink2lip22.blogspot.com/2013/01/bloglist-januari-2013.html

tamara asyura said...

hai nie link blog saye!! http://sweetcocopieland.blogspot.com/

Cik Wieda said...

nanak !
http://dearbudakjahat.blogspot.com

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow... dah tukar header...

Nz said...

Selamat tahun baru.. Jom join GA kiter..
http://macam-macam-ann.blogspot.com/2013/01/welcome-2013.html

mankete said...

say nak join jgk ehehh.. slmt tahun baru aida :)

tirahzairi said...

happy new year aida...windu aida gak...tirah dah nak start exam nie...takuttt...doakan taw..hihi

boni kacak said...

nak menggatal jugak letak link..hahahaha

www.bonikacak.com

aswadz said...

nsb baek dah ada dlm bloglist...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

http://kawaiidyshastudio.blogspot.com/

sy letak blog froggie dlm list

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

xsmpt tp nk jugak letak:P

sis92 said...

happy 2013! happy blogging :)

Aqira izzati said...

Jom join segmen cikgigi anjurkan ni
http://nura-qyra.blogspot.com/2013/01/segmen-aku-dan-buddies.html

NURULHANIF said...

selamat tahun baru 2013, dh terlepas dh.. huhu

kopi pasta said...

toink toink...:P

fardiyah said...

huhuu..tak sempat lorh XD slmt tahun baru kak aida :D

Sop said...

nak gak.. huhuhu

insankamil said...

boleh join

http://obatkesihatananda.blogspot.com

paripariputih said...

alamak! tak layak la dah.. tapi.. akak punya blog lama tapi link baru.. boleh tepek gak ke ni...?? ha ha ha aku tak kira aku tepek gak www.paripariputih.com

trah zain said...

ramai nye...
huhu..macam tak dapat je =(

http://trahzain.blogspot.com/2013/01/oh-hati.html

trah zain said...

silap link la..hehe

http://trahzain.blogspot.com

Mar Haini Abdul Rahim said...

ehh ada kosong lg x ?
nak menyempit jugakk :)

http://mayesa-jcb.blogspot.com

azizah :) said...

jijah masuk dalam bloglist tak..heee

NIA SI DRUMSTICK said...

alaa..nia nak join..tp macam dah full je ni.huhu..sedeh la gini..:(

NIA SI DRUMSTICK said...

eh..baru perasan..nia ada kat sini rupa nya.haha!!sies xcaye ni..janji xubh utk 2013 ni sudah.ahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar