6 Tempat Paling Romantis


Bloglist Januari 2013 dah update dan dah DITUTUP.. Alhamdulillah cukup 20 blogger yang join, terima kasih u all. :)

Penghujung tahun 2012 ramai yang telah menamatkan zaman bujang masing-masing kan? 

berpusu-pusu orang buat majlis, kita pulak jenuh memenuhi undangan majlis perkahwinan boleh dikatakan setiap hujung minggu sabtu ahad ada jemputan. Tudia. Makan free lah kita.

Aida bukan nak cerita pasal majlis perkahwinan mahupun tips untuk berkahwin cuma nie ha tergerak pulak nak share 5 tempat romantis didunia. Memang romantis habislah. 

1. Paris



2. Hawaii



Click Entry Penuh Click Sini untuk lihat tempat menarik yang lain



3. Maladewa



4. Venice



5. Tahiti



6. Tuscany, Italy



apa macam cantik tak tempat-tempat tu? cantikkan? paling aida suka Tuscany aww suka hijau yang tenang. Korang pulak? ada plan nak pi honeymoon memana? tak kawen pun boleh apa honeymoon :P

Dari korang pergi sana honeymoon berabis duit baik korang pi Mekah lagi best rasanya. 



p/s : Honeymoon/bercuti dalam malaysia cukup dah kot banyak jugak tempat menarik, kecuali kalau dah berjaya pi Mekah duit pun berlebih-lebih sampai semua keluarga dah habis support ada baiknya try melancong untuk berjimba pula sesambil timba pengalaman :)



47 comments:

shu said...

cantik :)

kopi pasta said...

ehem2 ttiba buat n3 pasal tempat percutian honeymoon ni, tgh merancang ssuatu ker? huhu. ke dah sampai seru utk mendirikan masjid? ehhh :P

aswadz said...

teringin nak honeymoon kat over the sea, tp apa kan daya. pitih x cukup.

Annyss Aleeya said...

indahnya ciptaan Allah. bila la dapat ke sana agaknye.

hnahdy said...

alahai.. dalam mimpi je lah.. tempat kat malaysia ni pun xhabis bercuti lg.hehe

Sop said...

Mekah lagi menarik.. :)
harap akan dpt gi juga nanti.. amin

paripariputih said...

semoga aku dapat jejakkan kaki kat tanah suci mekkah dan jadi tetamu Allah amin....

thomas said...

Paris and Venice is very romantic.

dEdEQ dE wIshEs said...

WAAAAA ,, CANTIK MENARIK MMG DE BOMMMM ..

Ayie Abas said...

salam aida :)

byk lagi tempat2 yg menarik selain tempat2 tu aida...kat china, uzbekistan pun byk tempat cantik2...

tapi mana bole sama dgn mekah kan...mekah dan madinah...2 tempat tu jer yg dajjal x bole masuk nanti...:D

laskar pelangi said...

tapi kita rasa nak pergi korea lagi..hehe..=D

::Misz sunsWeetz:: said...

BESTnya lau dpt g PARIS huhu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tempat2 romantis tu mmg romantis pun... mana ada duit nk ke tempat2 tu.. malahan ada juga rasa takut..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

MEKAH... memang teringin sgt nak pg... satu hari nanti.....

farazura said...

wah..cantik2. sy nk p honeymoon kt mekah..

Lina md. munir said...

Kepulauan Mauritius pun tempat yang romantis untuk diterjah.

Hans said...

Mekah memang kena pergi kalau mampu

Maladewa tu macam menarik

azizah :) said...

cantiknya... memang sesuai tempat honeymoon.. tapi bila la agaknya berpeluang nak ke sini ni..huhuhu

deno said...

cantiknya tempat tuuuu

sya greenpeach said...

cantik sumer tempat tu..hehehe..kalau da daftar haji tp tgh tunggu turn leh pergi x aida..

NIA SI DRUMSTICK said...

3 kali skrol naik ats trun bwh..cari korea..ahahaha..

boongafarra said...

teruja nak pegi honeymoon!hahaha :D
aida kene tambah satu lagi tempat,kashmir..subhanallah,sangat cantik :) salah satu tempat ingin sy knjungi nnti..amin

#gambar keluarga di'animasikan? http://vectorartxpert.weebly.com/

Koding said...

Kita mungkin tidak sedar..
Tempat yang romantik sebenarnya ada di sekitar kawasan perkampungan kita ...

Aida Omar said...

@shu sape cantik Shu? aida ke? haha.. memang cantik kan.. bestnya kalau dapat pergi :)

Aida Omar said...

@kopi pasta haha.. part mengenakan aida bagi kat miko.. ada2 je dia kan. tak lah saja je nak share lah. haish.. tapi kalau dah sampai seru apa salahnya eh! :P

Aida Omar said...

@aswadz haha.. mula kumpul pitih na.. baru boleh melancong obersea :P

Aida Omar said...

@Annyss Aleeya betul tu Annyss.. Aida pun teringin nak kesana. hehe.

Aida Omar said...

@hnahdy haha.. gamaknya samalah kita dua :P

Aida Omar said...

@Sop InsyaAllah.. aida pun teringin jugak nak pi.. moga ada rezeki abg sop nanti :)

Aida Omar said...

@paripariputih Amin Ya Rabb.. moga2 makbul doa akak tu.. :)

Aida Omar said...

@thomas yeah! aida sokong.. sangat romantik ^^

Aida Omar said...

@dEdEQ dE wIshEs dah macam menyanyi dah tu dedeq.. hehe.

Aida Omar said...

@Ayie Abas wasalam ayie.. kashmir? nanti aida try google nak jugak tengok.. kat taj mahal tu pun sweet. betul2.. dua tempat tu paling best didunia.. hope boleh sampai satu hari nanti. :)

Aida Omar said...

@laskar pelangi pernah pergi korea eh? korea pun best jugak kan.. lagi2 waktu salji dan musim bunga. :)

Aida Omar said...

@::Misz sunsWeetz:: moh kita pergi sesama.. ehehe..

Aida Omar said...

@Leeza dayasari [santai leeza] haha.. betul2 kalau ada duit mesti sampai punya. rasa takut?

Aida Omar said...

@Leeza dayasari [santai leeza] InsyaAllah satu hari nanti pasti leeza sampai :)

Aida Omar said...

@farazura honeymoon sambil beribadat.. MasyaAllah.. tentu best kan. :)

Aida Omar said...

@Lina md. munir banyak sebenarnya tempat romantik nie kan. hehe

Aida Omar said...

@Hans asal mampu boleh pergi dah.. :) laut dia yang lawa kan? tenang je..

Aida Omar said...

@azizah :) memang cantik jijah.. tak pe nanti ada rezeki mesti sampai jijah nanti :)

Aida Omar said...

@deno haha.. dah macam iklan lah deno sebut tuuu.. :P

Aida Omar said...

@sya greenpeach eh kak sya lah.. kak sya dah daftar eh? best nya kak.. daftar pun dah rasa best ha. haha

Aida Omar said...

@NIA SI DRUMSTICK haha.. alamak korea tak masuk list :P

Aida Omar said...

@boongafarra ehem teruja eh? jom kita honeymoon berdua. haha.. alamak aida tak pernah tengok lagi.. tak pe nanti aida google. InsyaAllah nanti mesti farra pergi sana :)

Aida Omar said...

@Koding dalam rumah pun romantik jugak koding :P boleh hias rumah ala2 korea or paris. hehe

seribupilihan said...

memang teringin sgt2 nak gi mekah..dah sampai sana nak buat ibadat banyak2..insayallah..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar