Silence Day Of Wednesday #2 : Terima Kasih Blogger



Pemberian dari Shida, Fiza dan Tirah


Pemberian dari Uzu, hadiah paling jauh pernah aida terima. hehe.

Tiada kata yang dapat diucapkan selain TERIMA KASIH.. TERIMA KASIH..

Dunia Sebenar Shida.com
Azhafizah.com
Tirahmaganda.blogspot.com
Kisah Emas Putih.com

Aida tak dapat lagi nak beri apa-apa pada korang semua.. sobs..sobs.. 

p/s : Lama dah tak update blog nie, T_T ada sedikit masalah untuk online. Nanti bila masalah tu dah selesai aida akan blogwalking ea kawan-kawan. Terima kasih yang sudi datang walaupun tak update yang sudi tanya kemana aida menghilang.. woah! sayang korang semua <3




54 comments:

miz ruha said...

bestnya dapat hadiah.. ^_^

kopi pasta said...

hadiah2 ni semua hasil kemenangan GA/ segmen ker? wahhh..

err, aida mghilang sbb tgh busy dengan persiapan berkahwin ker? ehhh :P

Arol Mubin said...

Seronoknya dapat hadiah dari jauh, Brunei Darussalam. Selesaikan masalah tue dulu, kak Aida. Nanti dah setel, blogwalking puas-puas. Hehe! :D

paripariputih said...

sambungan dari komen si KOPI jan lupa layangkan kad kawen eh.. ha haha

yana aina said...

seronoknya dpt hadiah ^^

Sop said...

wah byk nyer dapat
bg Sop 1 boleh? heheh

Khairul Zamri said...
This comment has been removed by the author.
Khairul Zamri said...

tahniah. sombong r org tu skrang

Lyeen De Syifa said...

untunglah..tahniah..:D

fadh leyanie said...

kongsi la hadiah tu..:P

hana hadi said...

waahhh. kita kongsi nak.hehe

FarhanahAdzlan said...

wahh besttnye dapat hadiah :) Kalau tak dapat beri ape2 kat mereka beri doa je lahh lagi berkat :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

nana juge ada terima hadiah dari thirah..huhu

x sempat nak update =(

Mia Liana said...

wahhhhh bestnya.... tahniah ya aida..

zila manaf said...

wah wah murahnya rejeki dia...

boni kacak said...

sama-sama awak.. hahahaha.. tiba-tiba je kan??hehehehe

Dikbi Kamaruddin said...

seronok kan bila dapat hadiah... tp skang ni cam x berkesempatan nak join GA...huhu

potia casadelarossa said...

merana tunggu org tu online...

sambung ayat Kopi pasta dgn PPP:

*Tahniah... jgn lupa jemput ok..

JomBlogwalking said...

Blogwalking dengan cara mudah http://jomblogwalking.blogspot.com/

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah....

Kang Mustofa said...

Assalamualaikum....Singgah petang...ada chocolatos.....I Like It...

NIA SI DRUMSTICK said...

patot la lama hilang..rindu tau nak komen2 entri blog hijau ni.heheh

thomas said...

Wow!Banyaknya hadiah dari peminat.

Shida Radzuan said...

sama2 hehee :D

deno said...

banyaknya hadiah... murah rezeki froggi :)

jaakechik said...

tahniah yer... blogger skrg ni ramai yg pemurah... baik2 belaka.

Lissa LaLissa said...

bestnyaaa dapat banyak hadiaahh.. ehhe *jeless* haha >.<

Aida Omar said...

@miz ruha Sangat best.. hehe. Happy rasa. :)

Aida Omar said...

@kopi pasta ada yang segmen ada yang memang blogger rela hati bagi miko.. eh amboi. haha..

Aida Omar said...

@Arol Mubin tulah first time kak dapat hadiah dari jauh tu. hehe.. Baik! Alhamdulillah dah selesai dah sekarang boleh terjah blog arol lepas nie. :)

Aida Omar said...

@paripariputih haha.. boleh pulak main sambung2 eh. :P

Aida Omar said...

@yana aina tulah yana.. aida pun seronok sangat2. banyak pulak tu dapat. hehe

Aida Omar said...

@Sop abg sop pun nak? nak yang mana tu? pembalut hadiah boleh? haha.. :P

Aida Omar said...

@Khairul Zamri tq kazen.. eh mana ada sombong la bz sikit 2-3 menjak nie ha. hehe

Aida Omar said...

@Lyeen De Syifa tq lyeen.. untung lah sangat eh. hehe

Aida Omar said...

@fadh leyanie boleh2.. tak kisah mai lah sini kita share sesama :P

Aida Omar said...

@hana hadi jom2 kita share sesama.. :P

Aida Omar said...

@FarhanahAdzlan sangat best.. itu lah doa memang selalu beri pada semua.. :)

Aida Omar said...

@♥ Nana BamBam ♥ aida pun terima lama dah baru nak update. haha. Menang segmen lah hari tu kan nana.

Aida Omar said...

@Mia Liana tq kak mia. :)

Aida Omar said...

@zila manaf Alhamdulillah murah jugak rezeki aida.. :)

Aida Omar said...

@boni kacak tq awak.. haha. boni2.

Aida Omar said...

@Dikbi Kamaruddin memang seronok dikbi.. teruja nak bukak hadiah tu tak tahan. hehe. Aida pun buat masa nie tak join apa2 lagi.

Aida Omar said...

@potia casadelarossa atotot.. merana lagi tu tak tahan. sory emy. Memandai je la miko tu jangan percaya. haha.

Aida Omar said...

@JomBlogwalking thankz :)

Aida Omar said...

@Leeza dayasari [santai leeza] tq Leeza :)

Aida Omar said...

@Kang Mustofa wasalam.. chocolatos memang sedap. hehe :)

Aida Omar said...

@NIA SI DRUMSTICK hehe.. tulah aida pun rindu nak terjah blog nia.

Aida Omar said...

@thomas hehe.. peminat lah sangat thomas. Hadiah segmen pun ada jugak nie. :)

Aida Omar said...

@Shida Radzuan sayam shida.. :P

Aida Omar said...

@deno Alhamdulillah memang murah rezeki aida deno. :)

Aida Omar said...

@jaakechik itu lah macam2 blogger kasi.. Alhamdulillah moga mereka murah rezeki :)

Aida Omar said...

@Lissa LaLissa alolo.. jangan jeles nanti sedih aida. hehe :P

tirahzairi said...

huhu...bru tgk nie...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar