RABU YANG BISU #19


Masih dalam mood Auto Publish


Nampak tak betapa busynya pekerjaan tuan blog nie sampai terpaksa duduk di lantai :P
P/S : Natang kuning tu hanya sekadar perhiasan, sila abaikan.. 


40 comments:

gnesop.com said...

wah bz betul :)

PariPariPutih said...

alo lo lo lo somelnya smiley tuhh...

deno said...

busynye froggie... buat ape tuh?

nGiau said...

banyak sungguh dokumen huhu

ShahzCudin said...

benda apa la yg di busykannye tuh

Cik tikah said...

busynya dia... hehehe..

aisya said...

ape la yg dibusykan tu ye.. :)

ellynadyra said...

bznya....apalah yang bz tu ye

Harga Trica Jus said...

proyeknye buanyak ! hha

tirahzairi said...

wahhh....busy sgt ea?

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

busy nya..sabar sajalah buat...

shida'R said...

sma la dear bzzzzz jer nih huhuhuhhuu..

Saddila said...

ahhh sejak bila tuan blog jadi kartun ni???

Azhafizah[フィザ] said...

nampak sangat busynye tu kak..

ikaa sharin said...

comelnyee natang kuning tuu :D

#hai tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D

afzalsukasuki said...

ape yg bebanyak tu aida?

C i k P i p i T e m b a m said...

ape benda tu ? nampak mcm duit. hahaha.. mata ni dh kelabu. maap. haha

potia casadelarossa said...

tak nampak mcm buat keje pon... mcm main monopoli adala... hikhikhik

yusuflaili(Goku) said...

buku apa yang dikaji tu sampai susun berbaris2 pulak buku tu..

Aida Omar said...

@gnesop.com hehe.. bz tu tau kalah PM :P

Aida Omar said...

@PariPariPutih hahaha.. comey kan? belum tgk org nye lagi.. kah3

Aida Omar said...

@deno tu tengah kira buku ikut negeri.. sambil semak dan bakal buat laporan. :)

Aida Omar said...

@nGiau tula.. pening mengiranya dan mengasingkannya :)

Aida Omar said...

@ShahzCudin bz mengira, key in, menyusun asingkan buku2 tu.. huhu

Aida Omar said...

@Cik tikah huhu.. bz2.. :P

Aida Omar said...

@aisya bz menyelesaikan pekerjaan :)

Aida Omar said...

@ellynadyra buku bancian tu sebenarnya.. hehe :)

Aida Omar said...

@Harga Trica Jus haha.. projek la sangat :P

Aida Omar said...

@tirahzairi agak lah.. haha. sekarang tak bz dah :)

Aida Omar said...

@Saya mEmang suka Menuliz:D tulah berkat kesabaran dah 90% siap :) Alhamdulillah..

Aida Omar said...

@shida'R kita dua memang selalu serupa.. hehe.

Aida Omar said...

@Saddila hahaha.. hampeh tol dila. :P

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] kan? bz tu tau.. hehe

Aida Omar said...

@ikaa sharin Hahaha.. comey kan? :P InsyaAllah aida singgah nanti :)

Aida Omar said...

@afzalsukasuki tu buku bancian afzal.. hehe. seluruh negeri :)

Aida Omar said...

@C i k P i p i T e m b a m duit? hehe.. bukan lah mira tu buku tu.. kaler biru.

Aida Omar said...

@potia casadelarossa cisss!! :P haha..

Aida Omar said...

@yusuflaili(Goku) nak susun ikut negeri, bilangan Isi Rumah, tick lagi pasal tu jadi macam tu.. hehe..

caliph shuriken said...

buku rupanya.. ingatkan kad apa, huh...

Cik Nurul said...

buat ape tu dear? O.o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar