BINATANG DAN KAMERA

First time tengok gambar-gambar nie tercuit rasa hati.. comel betul mereka nie haih!


Auww.. putera katak ku ^^





ini kenapa pulak??  habis hidung kawan dia, dicungkilnya =,='

Please forgive me!!

muka pelik je burung hantu nie..

sukanya dia..haha



Sumber : Google Images
P/s : comey kan? korang suka gambar yang mana?


49 comments:

Haruno Hana 하나 said...

semua comel! haha.. :D paling suka binatang yg nmpak cam kucing putih ngah melompat tu.. tupai pon comel gak :D

Anisa's Corner said...

walaupun fobia katak, terima kasih kerana letak gambar katak yg comel. haha. kalau tak dah lari jauh2, flip table! :P

Azhafizah[フィザ] said...

paling comel kucing tu..meowww~

sis92 said...

ingat manusia je ke suka amek gamba, nasib baik tk buat peace :D

PariPariPutih said...

aku paleng suka yg 3 ekor kat bawah tu ... alo lo lo nomey nomey nomey :)

eintan nurfuzie said...

comey tul

ShahzCudin said...

comel mereka nih..

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

serious yg harimau tu comel..ahaksahaks..=)

O CIKTEDDY said...

aw nak bela!huhu

BlueiceButterfly said...

~pandai betul posing..hehe suka pic no 2..:)

xila riston said...

comel gilerrr binatg betul ke nihhh??

Syamira Yahya said...

comel2 la. .hee, pandai betul brposing :D

Ayie Abas said...

haiwan kalau bergambar memang bergaya mengalah kan manusia....hehehe....

maklum laa diaorg boleh terbang laa...boleh bertenggek kat pokok laa...

gnesop poseng said...

kalau kena gaya dan masa
mmg comel.. bukan senang nak dpt..
kalau org, boleh arah2 posing :)

zareliqa afiqa said...

Suka gambar atas burung hantu tu..apekenama binatang tu ntah.hehe :D
Comel jek pose dia^^

CikPuan Azizah said...

ya ampun cutenya.. comey je pose dia..

aisya said...

kenapa comel sgt ni.. hehe

C'Jai said...

alahai comel2..semua pandai posing..c'jai pun suka snap gambar2 dak tucing c'jai...

Sis AI said...

Sangat suka gmbar haiwan putih yg melompat tu! Taktau haiwan apa.. Yg psti dia sgt comel!

afzalsukasuki said...

dh tgk gmbar afzal.ikhanif ngan jajam sekali x?sangat comel!!

shida'R said...

comelnyer deme sume heheee ^_^

alyn adnan said...

comel nyeee :D, suke gambar yg binatang putih kat ais tu, comel sgt.. btw, apakah minatang tuh..? ahahah :D

cik kiwi's said...

dorang mcm ready je nak ambik gambar kan. terutamanya si ong ong tu...kikiki ~

deno said...

deno sangat geli dengan katak tapi deno suka tengok... comel! tp kalau pegang tak boleh la.. pernah terpegangm sejuk dan lembik! hehe..

paling suka tengok kalau katak hijau yang bermata merah bulat dan besar tu... cubalah froggie cerita sikit tentang katak hijau bermata merah tu... please... :)

caliph shuriken said...

yg paling comeii yg kaler putih lompat2 kt atas salji tu, hikk...

Aida Omar said...

@Haruno Hana 하나 kan haruno nampak happy giler binatang tu cute pulak.. hehe :)

Aida Omar said...

@Anisa's Corner ahaha.. alamak sory2 terlupa pada rakan2 yang fobia katak.. nasib comey erk? :P

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] kucing semua comey.. kan fiza kan? hehe..

Aida Omar said...

@sis92 kalau buat peace nanti sis92 kata tiru sis je..hehe

Aida Omar said...

@PariPariPutih tang mata dia yg comey tu sebenarnya.. kan? hehe.. kalau dapat peluk best tu.

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie cumey macam kamu dear eintan :)

Aida Omar said...

@ShahzCudin dah macam manusia je ayat shaz cudin nie.. haha.

Aida Omar said...

@Saya mEmang suka Menuliz:D comey tapi mengerunkan.. aummm.. hehe

Aida Omar said...

@O CIKTEDDY nak bela yang mana cik teddy? yang katak tu ke? atau yang harimau? :P

Aida Omar said...

@BlueiceButterfly haha.. comey kan depa. ^^

Aida Omar said...

@xila riston memang ebtul xila.. nie gambar candid agaknya.

Aida Omar said...

@Syamira Yahya tula pandai betul mereka posing.. :)

Aida Omar said...

@Ayie Abas haha.. betul2 ayie.. candid kot semua nie..

Aida Omar said...

@gnesop poseng yeah!! setuju dengan sop.. memang payah kot nak tengok mereka nie posing comey2 cam nie

Aida Omar said...

@zareliqa afiqa tupai kot zareliqa.. ala2 minta maaf.. memang sangat comey. hehe

Aida Omar said...

@CikPuan Azizah haha.. kan jijah kan.. sangat2 comey tu..

Aida Omar said...

@C'Jai kucing posing dengan muka tak bersalah paling comey tgk.. hehe

Aida Omar said...

@Sis AI aida pun tak pasti apa binatang tu.. tapi memang betul sangat comey.. happy je. hehe

Aida Omar said...

@afzalsukasuki comey macam burung hantu kat atas ne kan afzal? :P haha

Aida Omar said...

@shida'R comey macam shida tak? hehe

Aida Omar said...

@alyn adnan alahai aida pun tak tahu binatang apa tu.. :) hehe

Aida Omar said...

@cik kiwi's si ong2 tu memang kaki bergambar cik kiwi.. haha

Aida Omar said...

@deno hehe.. aida pun kadang2 geli jugak tapi tak la seteruk geli dengan lipas. hehe.. katak mata merah erk? ok InsyaAllah nanti aida buat entry berkenaan katak tu khas untuk deno ok :)

Aida Omar said...

@caliph shuriken caliph pun suka erk? hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar