RABU YANG BISU #16


Header sempena Hari Raya tahun 2011 oleh Shida Radzuan 


    

Banner dari Lisa Afha



Doodle dari Ladyjaja


Apabila Aida dikejar anjing =,=' oleh Mohdhazlan Dreadlock


Doodle cumey dari NurHamizah Ayub


P/s : Terima kasih daun keladi hasil tangan kalian menjadi kenangan terindah buat Aida :)


47 comments:

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Macam mana pulak rupa katak pangil hujan???.

aisya said...

katak pakai songkok.. hehe

syahirooAhmad said...

banyaknye versi si froggie.. aida! ang mmg suka katak ke? tak geli? siye?

ajaib wehh..

shida'R said...

eh eh..teringt time tu hehe..sume nk pkai header raya kan hehe...misss u aida.. :)

wanmirara said...

wah wah, untunglah ramai penaja. retiss tau uolls. kikiki. comey cm kakak :D:D

Ayie Abas said...

kawan2 hargai aida...aida juga hargai semua hasil tangan mereka...aduhaiii..indah nya.... :D

Lea Isnawi said...

comel je lukisan lan tu

HAHAHA

misz_eyza said...

ekeke comey header tue bila katak bersongkok...bertuah s/u tok ketua nie ada ramai peminat tlg hadiah kenangan tue semua.

ShahzCudin said...

macam2 rupe ade..kretif2

mohdhazlan Dreadlock said...

huhu ..terima kasih aida :) krn masukkn jgk lukisan buruk saya ..huk huk

CekbOlat-bOlat said...

doodle lan mmg takley blahh !

sis92 said...

haha paling comel dari hatiku baik

TiraPengemis said...

alahai comeynyeee...tirah xreti la buat doodle, cendol bagai nie...erkkk

afzalsukasuki said...

yang tak menahan lan punya doodle la hahaha.sila warnakan ye Aida kahkahkah

nur_za said...

hehe..memg comei aida kna kejr anjing tu...kan2 =)
thanks letk kn doodle tak seberapa nur tu..hee

nur_za said...

hehe..memg comei aida kna kejr anjing tu...kan2 =)
thanks letk kn doodle tak seberapa nur tu..hee

zaza iman said...

eiii...comelnya =)

CikPuan Azizah said...

ngeeeeee~~ bestnya dapat doodle dr sahabat2 karib :) rasa di hargaikan aida..

♥AieN ChoiN♥ said...

waa..besh nyer dapat doodle..hihi.. :) untung laaa..ngehehehe~

-SUPERGIRL- said...

comelnyeee katak yg kak shida buat tuhh . hehe

xila riston said...

weeee cantek...semua berseni klasik...hehe

Azhafizah[フィザ] said...

semua berbakat..tak lari dari tema froggie tu.^_^

MaYa MustWany said...

masing2 de keistimewaanya kan

Aida Omar said...

@yusuflaili(Goku) haha.. yang tu tak buat lagi a yusuf.. pasal hujan pun takut nak turun kalau katak sekor nie panggil :P

Aida Omar said...

@aisya katak tu xcited nak raya :P

Aida Omar said...

@syahirooAhmad ajaib kan? haha.. aku katak tak takut kalau ang bagi lipas ke labah-labah ke ye aku takut weyh.

Aida Omar said...

@shida'R tahu xpe shida berebut2 nak pakai.. shida, apit memang gian masa tu. haha.. tq shida sayam.

Aida Omar said...

@wanmirara haha.. retis la sangat dik nya. auww comey cam akak ek? kembang akak.. hehe (padahal mana comey sangat pun)

Aida Omar said...

@Ayie Abas hehe.. indah jugak persahabatan kita kan :)

Aida Omar said...

@Lea Isnawi haha tau xpe ada nilai yang tinggi lukisan tu.

Aida Omar said...

@misz_eyza comey kan tgk la sape yang tolong buatkan kalau tak shida.. hehe. Memang bertuah dear macam2 kawan kasi.. terharu sangat. hihi

Aida Omar said...

@ShahzCudin hehe.. ikut pada kepakaran masing2 nie. :)

Aida Omar said...

@mohdhazlan Dreadlock mana ada buruk la.. tu seni namanya. hehe.. thankz buat lan juga bagi lukisan nie. :)

Aida Omar said...

@CekbOlat-bOlat haha.. memang tak boleh blah kena kejar dek anjing pulak tu

Aida Omar said...

@sis92 pasal tu tak leh lelong seni tu.. nilai tinggi. hehe

Aida Omar said...

@TiraPengemis haha..sama la kita nie. cendol reti la buat. :P

Aida Omar said...

@afzalsukasuki haha.. nak warnakan eh afzal? ok2 nanti aida try pastu tunjuk kat dia. haha

Aida Omar said...

@nur_za tula lan punya kerja, mana datang idea ntah. hahah.. eh lawa la aida suka doodle nur tu lebih kurang je dengan gambar ritu. tq tau nur

Aida Omar said...

@zaza iman :) semua comey2 belaka macam kamu.. ^^

Aida Omar said...

@CikPuan Azizah betul tu jijah memang rasa sangat2 dihargai.. waaa.

Aida Omar said...

@♥AieN ChoiN♥ orang beri kita ambil.. hehe.. ala aien pun nanti mesti dapat gak.

Aida Omar said...

@-SUPERGIRL- mz adik aida nie :) tula dia memang pandai design blog. :)

Aida Omar said...

@xila riston berseni klasik tu tak tahan.. hehe..

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] kan fiza.. semua pandai dan kreatif belum tempah vektor kat fiza lagi nie. hehe

Aida Omar said...

@MaYa MustWany betul..betul.. masing2 ada keistimewaan masing2. :)

deno said...

oloh... comel2 katak2 nie kan.. :)

eintan nurfuzie said...

ong gedik2,,rindu kamu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar