Back2Basic : Nature Photography (Bengkel Photography) UPDATE!!



Kepada blogger-blogger yang berminat untuk mendalami atau mempelajari bidang Photography berkaitan dengan Alam Semulajadi tetapi tidak tahu bagaimana teknik dan asasnya, mungkin event ini adalah salah satu jalan penyelesaian. Event dibawah naungan Sis Hartina Arssid ini membolehkan mereka yang mempunyai minat dalam bidang ini mempelajari teknik dan asas Photography berkaitan dengan Alam Semulajadi mengikut turutan demi turutan yang mudah untuk difahami. 

UPDATE!!

Detail Event

UPDATE!!
Organizing Team

Pada blogger yang berminat boleh melihat event ini di laman Facebook : 
untuk maklumat dan detail yang lengkap
atau boleh juga menghubungi Sis Hartina Arssid yang detailnya seperti diatas.



ha gambar lalat nie aida ambil sendiri.. boleh dikira Photography Alam Semula Jadi jugaklah kan? haha..

P/s : Majulah bidang Photography untuk gambar yang menarik ^^


59 comments:

Ayie Abas said...

ayie minat bidang photograpy..walau x pernah memiliki kamera...

bagus gak ada promote kat entry mcm yg aida buat ni... :)

shameel Iskandar said...

Menarik juga ni Aida.

BeLLa said...

minat nak join jugak

yaya ade said...

woah mcm best la. tp jauh sgt. x dpt pegi :(

ayut said...

tu dia Aida tnjuk bkat gmbr lalat...tngu frog dtg ngap jer..hihihi :)

Cik.blogger said...

wah,menarik tu..huhuhu :( x dpt nak gi

Phat said...

kamera HP leh tak?

Anonymous said...

heya www.diarisifroggie.com admin found your blog via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumer-services.net they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic Take care. Roberto

Aimi Dyna ✰ said...

Menarik! Em, follow! Tolong follow balik! tq :3

Hartina Arssid said...

Kepada sesiap yang berminat sila SMS akak atau email detail 012-2825015 / 016-3910346 atau hantar email ke mylittlewing12@gmail.com. Diskaun akan diberikan kepada mereka yang register awal.

Cheers,
Hartina Arssid

P/s : Aida Omar big thank for your great support !

boni kacak said...

wah..menarik tu..hehheehe

PILOT LOVER said...

waauuuu bestnyer....boleh asah bakat ni :)

shidaR said...

wahhhh aida ade DSLR ke?? mntappp!!

Ayie Abas said...

berbakat aida ambil gambar kn...

gambar lalat tu...awesome :)

cci said...

wah.. bestnya.. ^_^ cci pon minat amik2 gambar ni.. ade camera dslr pon.. tersimpan camtu jerk.. huhuhu..

btw yg contest tu... like2 dibatalkan tau..

ANNA MARIANA said...

wa,pandai aida tgkap gmbar lalat 2... nice shoot...

Sop said...

ada camera kopak jer,, x leh lah join.. hehehe

dhiashahida said...

xmampu beli dslr..tp mmg suka bab2 photograpy nie..:)

Buatbest said...

minat sangat,,tapi kos yang tinggi tu yg bt terbantut tu..huhu

miz ruha said...

suka amek gambar... tapi tak pro pun.. pakai ambik aje.. hehe!
^_^

Khairul Zamri said...

tahniah laa pndai amek gmbr... sy dah pencen dunia photography :)

PotiaCasaDelarossa said...

Klu ADA cam kan best...

azizah :) said...

best ni..tapi jijah tak pandai amik gambar n bukan photogenik pon..hehe

-meeSUPERGIRL- said...

mee minat tp tak ada dslr .. huk.

zila manaf said...

ade kamera 5mega je uhuk2 sedeh2 hehe

Arjuna Silvera said...

susah woo nak amik pic lalat..dekat ja lari

caliph shuriken said...

tingin join tapi xde DSLR, huh...

tirahzairi said...

daebak!!!! nice dear :)

Azhafizah Md Nor said...

memang minat tapi macam tak terkejar pulak minat ni..huhu..

Aida Omar said...

@Ayie Abas sama la kita abg ayie, aida pun ada kamera cikai tu je.. tu jugak yg aida pakai buat tangkap gambar2 ala2 photography nie. hehe..

*tolong support kawan2 juga nie abg ayie. :)

Aida Omar said...

@shameel Iskandar memang menarik shameel.. kalau berminat bolehlah join :)

Aida Omar said...

@BeLLa minat? Bella boleh pergi link facebook yang aida letakkan tu atau contact owner tu.. mari2 boleh belajar bidang nie dengan lebih mendalam :)

Aida Omar said...

@yaya ade tak ada rezeki mungkin, tak pe next time pulak kot2 depa nie buat dekat area yaya ke. hehe :)

Aida Omar said...

@ayut haha.. nie katak makan pizza je :P lalat dia sekadar tengok je dah memadai. hiks.

Aida Omar said...

@Cik.blogger memang menarik CB.. tak dapat pegi, xpe ada rezeki lain kali boleh pergi :)

Aida Omar said...

@Phat haha.. boleh dipertimbangkan abg phat.

Aida Omar said...

@Anonymous woah! thanks for the info. :)

Aida Omar said...

@Aimi Dyna ✰ :) ok nanti aida follow Aimi..

Aida Omar said...

@Hartina Arssid welcome sis :) Good Luck ok..

Aida Omar said...

@boni kacak tak mo join ke abang kacak? hehe

Aida Omar said...

@PILOT LOVER betul2 asah bakat dari asas.. mari2 join kalau berminat :)

Aida Omar said...

@shidaR eh mana ada lah shida. tu aida pakai kamera digital cikai tu je. hiks

Aida Omar said...

@Ayie Abas haha.. tak adalah abg ayie, sesaja ambik gambar je tu.

Aida Omar said...

@cci meh lah cci join.. boleh jadi photography alam semulajadi :)

*thankz untuk info contest tu sampaikan sekarang aida tak join2 lagi ha.

Aida Omar said...

@ANNA MARIANA Tq Anna.. tapi biasa2 je aida ambik tu, bosan2. hehe

Aida Omar said...

@Sop haha.. samalah kita abg sopnya. kamera kopak tu lah dibawak kehulu kehilir :P

Aida Omar said...

@dhiashahida sama lah kita shahida.. mampu menggunakan kamera biasa je. huhu

Aida Omar said...

@Buatbest hehe.. kos tu yang buat tak jadi nak join eh.. tu ada diskaun kalau join by group2. Boleh lah try :)

Aida Omar said...

@miz ruha suka bergambar dan ambik gambar.. hihi. betul2 pakai amek je kan janji nampak style. haha

Aida Omar said...

@Khairul Zamri tang mana yg aida pandai ambik gambar tu abg kazen? haha..

Aida Omar said...

@PotiaCasaDelarossa betul2 ada siapa2 nak tolong belikan tak. haha..

Aida Omar said...

@azizah :) belasah jela jijah.. haha. Tapi macam best kan aktiviti nie.

Aida Omar said...

@-meeSUPERGIRL- samalah kita last2 guna kamera biasa nie jela.. buat lepas gian. hehe

Aida Omar said...

@zila manaf kahak kahak.. memang sedih kalau tak mahu blog dan fb penuh gambar menarik eh zila. hehe

Aida Omar said...

@Arjuna Silvera haha.. time aida ambik gambar lalat tu dia tengah bz bersihkan badan barangkali sampai tak perasan ada org ambik gambar dia. ^^

Aida Omar said...

@caliph shuriken tau tak pe caliph tak termampu lagi nak belinya. huhu

Aida Omar said...

@tirahzairi daebak?? apakah itu wahai tirah.. haha. tq dear :)

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor hehe.. bz eh fiza? tak pe ada free boleh lah join. :)

lynn kamarul said...

mesti best kan dpt belajar mengenai photography ni =) akak suka bgambar tp xde la belajar ttg ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar