Tudung Natasha Tudung Untuk Semua

Peh! kemain tajuk entry kali nie :P Salam Aidiladha korang!!
Entry kali ini lebih bersifat promote.. nak promote ape? tu ha nak promote Tudung Natasha 
macam yang korang nampak atas tajuk entry nie ada banner Tudung Natasha kan? Sebenarnya lama dah janji dengan owner tu nak tolong promote, nie baru ada kesempatan nak promote. 
Dah nama pun Tudung Natasha kan semestinyalah jual tudung, bukan tudung saji tau. Jangan salah anggap. Meh tengok antara tudung-tudung yang mereka jual




ada yang berkenan? nak tengok banyak lagi jenis tudung? korang boleh pi blog beliau 


atau tanya terus pada ownernya 

Fahrin Ali Husain Abdullah
P/s : Mari terjah beramai-ramai, kalau tak kita putus! tetiba..

52 comments:

Katak Comel said...

comey2..berminat nk bg pd bini

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

Tudung Natasya..
Nama tudung pun dah cantik bagai..
Agak2nya dlm bab promote ni, antara FB page dan Blog, yang mana lebih bagus yer..
~Raimi | Blog at Nuffnangメ.

zulhilmi tempoyak said...

apa keistimewaan dia dr tudung lain..? nk blikan utk bini ni.. heee

CekbOlat-bOlat said...

rambu ramba giteww .

miz ruha said...

cantik menarik, kau memang deboom... ^_^

Bui Junaidi said...

JAP G KAK BUI TERJAH BLOG DIA..^_^

Ayie Abas said...

aida...kan lebih cantik kalau aida yg jadi model tuk tudung2 tu? hehe3

Kathy Rbain said...

cantik la tudung2 nye aida...

cik mun said...

ok..nak terjah la pasni..

♥ Nana BamBam ♥ said...

cantik tudung bawal rose tuu :)

deno said...

cantik2! :)

Mk Syahir said...

nak beli untuk awak takut awak tak berkenan..ehh? :p

-ytazzi- said...

eh,,,takkan nak beli tudung je??? tgok sini plak.. http://ytazzizzaty.blogspot.com/2012/10/jus-manggis-xango-untuk-kesihatan.html

boni kacak said...

tak nak.. tak nak putus..hahahaha

Pykaa Pdott said...

cantik :) btw lagu blog nie mnarit mnat pyka. hehe

tirahzairi said...

promote jgn x promote...hihi

aiNa yaZiD said...

promote baek punya. heheh. Nice la kak tudung2 dia. aiNa tgh gila kumpul bawak rose ni. hehehe =) =)

azizah :) said...

memang nak cari tudung warna turqoise ni...

amranaiman said...

tetibe rasa nk pakai tudung :D

caliph shuriken said...

lawa 'awek' tudung tu, hikk...

lynn kamarul said...

nnt akak nk usha gak la

Nadia Elena said...

tudia...lelong lelong.. xD

zila manaf said...

kite suka pakai shawl je skrg ni hihih

shidaR said...

wahh nicelah!!

fahrin/tudung natasha said...

TQ aida....

Aida Omar said...

@Katak Comel boleh2.. sila2 bini pun boleh mak pun boleh apa ntah lagi nenek. :P

Aida Omar said...

@Raimi Syazwan ♌¹³ nama pun dah sedap dah eh.. rasanya blog lagi bagus kot.. tapi kalau nak lagi bagus ping dekat fb jugak.

Aida Omar said...

@zulhilmi tempoyak keistimewaan dia ada macam2 koleksi, murah dan mudah.. (eh dah macam owner pulak) hai dah ada bini ke zul oih.. haha

Aida Omar said...

@CekbOlat-bOlat haha rambu ramba macam spender pink bolat kak? :P rindu zaman tu..

Aida Omar said...

@miz ruha memang debom bom lah ruha.. haha.

Aida Omar said...

@Bui Junaidi thankz kak bui sudi terjah blog beliau :) wink..wink..wink..

Aida Omar said...

@Ayie Abas ah tidak2 ayie.. aida pemalu orang nya :P hehe

Aida Omar said...

@Kathy Rbain kan sis.. sis nak beli pun boleh nak cuci mata pun boleh :)

Aida Omar said...

@cik mun thankz Cik Mun sudi terjah blog beliau :)

Aida Omar said...

@♥ Nana BamBam ♥ kan? aida pun berkenan yang tu jugak.. berkenan lah tak beli lagi.. hehe

Aida Omar said...

@deno cantik jugak kalau deno pakai :P

Aida Omar said...

@Mk Syahir eh! kalau awak beli saya pakai je. haha..

Aida Omar said...

@-ytazzi- haha.. sempat lagi promote. Ok2 nanti aida terjah :)

Aida Omar said...

@boni kacak ha dah terjah ke belum? kalau belum nak putus dah nie :P

Aida Omar said...

@boni kacak ha dah terjah ke belum? kalau belum nak putus dah nie :P

Aida Omar said...

@Pykaa Pdott hehe.. oh lagu tu, pyka pun suka eh.. lagu waiting for your call :)

Aida Omar said...

@tirahzairi yeah! promote.. promote. hehe

Aida Omar said...

@aiNa yaZiD haha.. baik punya promote eh? ha ape lagi aina boleh la pi beli kat tudung natasya nie. Tapi borong lah.. hehe

Aida Omar said...

@azizah :) jijah suka warna turqoise eh?

Aida Omar said...

@amranaiman boleh je ayam penyek.. mesti lagi bertambah kehenseman nya. haha

Aida Omar said...

@caliph shuriken haish orang suruh tengok tudung lah caliph.. haha.

Aida Omar said...

@lynn kamarul usha kak jangan tak usha :P

Aida Omar said...

@Nadia Elena hahaha.. lelong nadia lelong nadia. eh! :P

Aida Omar said...

@zila manaf shawl lilit2.. :)

Aida Omar said...

@shidaR nice for ever shida.. haha

Aida Omar said...

@fahrin/tudung natasha welcome abg fahrin.. good luck :P

Khairul Zamri said...

tudung untuk semua? termasuk org laki ke? :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar