Selamat Pengantin Baru


Selamat Pengantin Baru buat AfzalSukaSuki (tok ketua GBS) yang selamat disandingkan pada 
7 Oktober 2012 bersamaan 21 Zulkaedah 1433H hari Ahad belah lelaki di Taman Kajang Mewah, moga beliau bersama isteri tersayang (Radhiah Izzati) kekal hingga ke akhir hayat dan dikurniakan permata hati pengerat kasih sayang yang soleh dan solehah. 

Kad Kahwin Afzal - cilok dalam event fb beliau



Geng Blogger Sengal


Sesi Menulis ucapan untuk pengantin

Akhir sekali kami semua bergambar bersama mak dan ayah afzal sebelum bersurai

Antara Blogger yang attend kenduri nie ialah : 

Korn 
Farhana Zain
(Tak jumpa tapi tahu dia attend :P)
Zulhilmi Tempoyak
(Datang lambat jadinya tak dapat jumpa)

*Ke ada yang tertinggal, maaflah ea kalau ada yang tertinggal. hiks! 

Kalau diikutkan ini kali kedua kami berjumpa selepas bergathering bersama dulu, cuma ada beberapa blogger sahaja yang first time kami jumpa. Btw korang semua gila-gila ohsemm memang terbaik macam majlis tu korang yang punya kan? haha. 

P/s : Aku paling selekeh kot kat situ macam nak pi pasar je gayanya.. pehulik ape kan janji aku pakai baju dan tutup aurat. ngeh3.. kata penyu akulah awek paling kampung style, nasib kampung style bukan Gangnam Style :P

Kredit Gambar :


68 comments:

Ayie Abas said...

selamat jadi ketua keluarga..afzal..sahabat ku...

kenapa laa wajah cun aida dijadikan kartun...ermmm :P

paripariputih said...

Aku sedang menunggu2 gilaran Si Aida bersanding dengan PRINCE CHARMINGNYA saja.. la la la la .... >..<

Sue PeLik said...

tahniahhhh!!!)

Crew Fathi said...

Tahniah.. ^_^ P/S : bila la giliran wa mau kawin lak.. Hehe

Syakir Rahman said...

ahahaha.... bru perasan kak aida hide muka sendiri... mencikkk..

Ena's Palace said...

tahniah..
semoga kekal selamanya

azizah :) said...

wah.... aida pegi... tak dan jijah nak pegi kajang tu..

tahniah afzal! happy newly wedding..cantik kedua pasangan ni..

miz ruha said...

selamat pengantin baru~~ ^_^

afeb pilah said...

wahhhh...

thomas said...

Tahniah buat Afzal.

PotiaCasaDelarossa said...

Selamat pengating baharu tok.. maafkan kanda tak dpt join tok kerana berada di luar liputan...

CekbOlat-bOlat said...

bestnya mereka :) GBS tetap dihati .ehm

piko ija said...

mohon cpt2 produce anak...hehe

Fendy said...

tahniah2...

shameel Iskandar said...

Tahniah buat Afzal. moga dia bahagia dunia dan akhirat.

KorN said...

selamat pengantin baru tok....
untung lah korang dapat pergi knuri sane kann...

shidaR said...

heheee..meriah sgguh..bestnyerr...!
tahniah zal :)

Aimi Syahirah said...

Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

ayut said...

slmt pengantin baru... :)

jmpe blogger ramai2 la ni yer..nice~

boni kacak said...

hahahahhaa..kita terlampau kecoh ke hari tu?hakhakhakhakhak

Sop said...

tahniah buat afzal..
semoga bahagia selalu... :)
tgk gambar kat FB jer sbb ramai yg post,, heheheh

Arjuna Silvera said...

tahniah dan selamat pengantin baru untuk dia!!!

caliph shuriken said...

congratz pengantin baru ^^

kt pic last cam tirah saja, huh...

Zyra Roxx said...

hiks aida mmg sempoi, harap gath ke-3 dh kurang memalu nak sembang2 dgn aida, wheee ;)

Lea Isnawi said...

baru je epas singga blog tok tadi

hehehe

zila manaf said...

dr blog apzal ke sini pulok hehe jelesh xpat join hehe

zulhilmi tempoyak said...

dah dia tu xnk jmpk kita kn.. apakan daya...

sapa la kita ni...

hnyalah insan yg comel dan hensem. ;p

tirahzairi said...

nk gathering lg...hehehe

leakedknowledge said...

kekeke sia2 jer muka hg dkartunkan sbb ak dh tgk kt blog syakir...

ehem2...cik katak tak teringin ker nk membina masjid? :P

fadilpenyu said...

alololo.. hai awek kampung style. haha. suke la tengok aida pakai stail kampung. ♥ gitu. hiks

Azhafizah Md Nor said...

alahai..sedih tak dapat pergi kenduri tok ketua..ape2 pun tahniah tok apjal..dan happy untuk kengkawan sebab dapat jumpa GBS beramai ramai kan.

Aida Omar said...

@Ayie Abas Selamat2.. hehe. :) haha aida nie kan penyegan :P Alhamdulillah kurniaan tuhan.. :)

Aida Omar said...

@paripariputih erk!! hahaha.. sabar kak aida pasti akak lah akan jadi pengapitnya.. eh! :P

Aida Omar said...

@Sue PeLik :) harap afzal baca ucapan dari sue ini.

Aida Omar said...

@Crew Fathi tahniah untuk afzal.. ehwah tak sabar dah tu bunyinya. hehe. :P

Aida Omar said...

@Syakir Rahman haha.. blog org lain terpampang gambar akak dik oi.. lepas nie nak turun pakai topeng pulak :P

Aida Omar said...

@Ena's Palace amin.. moga makbul doanya.. :)

Aida Omar said...

@azizah :) a'ah aida pi.. pasal area KL kan jijah tak sedap pulak tak pi, majlis jijah je aida tak dapat pi ritu.. huhu. :(

Aida Omar said...

@miz ruha :) selamat pengantin baru afzal..

Aida Omar said...

@afeb pilah woh!! hik3

Aida Omar said...

@thomas :) tahniah buat afzal jugak..

Aida Omar said...

@PotiaCasaDelarossa kemana sajalah abam potia nie.. huhu. Tak pe abam lain kali kita gath abam potia turun eh :)

Aida Omar said...

@CekbOlat-bOlat oh cik bolat lama tak kita ketemu.. miss u <3

Aida Omar said...

@piko ija haha.. tet! moga murah rezeki mereka dapat anak nanti :)

Aida Omar said...

@shameel Iskandar amin.. moga2 makbul doa shameel buat afzal dan pasangannya.

Aida Omar said...

@KorN pandai korn berlakon kan? haha..

Aida Omar said...

@shidaR next majlis shida pulak.. hehe :P

Aida Omar said...

@Aimi Syahirah wasalam.. huuu!! thankz dear. InsyaAllah kalau sempat aida akan join. thankz pelawa :)

Aida Omar said...

@ayut lebih kurang begitulah ayut.. gath kali ke2 tompang majlis kawen afzal. hehe..

Aida Omar said...

@boni kacak kita ke? bukan boni sorang ke paling kecoh hari tu? hahaha.. :P

Aida Omar said...

@Sop haha.. gambar bersepah2 sudah ha. :P

Aida Omar said...

@Arjuna Silvera :) harap afzal membaca ucapan arjuna itu..

Aida Omar said...

@caliph shuriken a'ah tu tirah pakai baju hijau tu :)

Aida Omar said...

@Zyra Roxx ala..ala..ala gath ke 3.. rindu zyraroxx yg pemalu nie. hiks :P

Aida Omar said...

@Lea Isnawi sana sini update benda yg sama eh.. hehe.

Aida Omar said...

@zila manaf hehe.. tak pe next gath pulak zila turun :)

Aida Omar said...

@zulhilmi tempoyak eceh ayat dia buat serba salah nie.. haha. tahu tak pe org tu comel lagi hensem payah la nak jumpa :P

Aida Omar said...

@tirahzairi jom2.. rindu semua orang. <3

Aida Omar said...

@leakedknowledge kah3.. tu tak pe blog org lain :P blog sendiri rupa tetap akan dihide kan :P erk soalan cepu tak berapa nak emas tu :P InsyaAllah satu masa nanti.. ececeh

Aida Omar said...

@fadilpenyu tudia sekali lagi abam penyu mai.. haha. leb2 gitu.. :)

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor tula tercari2 jugak ingat fiza datang, sebab perasan dekat entry fiza dulu tu.. tak pe next time pulak kalau ada rezeki :)

PotiaCasaDelarossa said...

Kejelosan melanda

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nak tunggu aida lak ni naik pelamin ;)

Aida Omar said...

@PotiaCasaDelarossa sabar amy sabar.. nanti kita ada gath lagi GBS :)

Aida Omar said...

@Nurul Husna Mohd Hassan erk!! haha.. InsyaAllah akan datang dan akan datang :P

aiNa yaZiD said...

meraih nya! =)

ketikketok said...

semoga berkekalan jodohnya...jom semarak cinta di Galeri Malam Pertama Cameron Highlands hanya di MARDI Station CH

afzalsukasuki said...

kahkahkah apsal aku afzal baru baca ni?hahaha.alhamdulillah semua dah selesai, tunggu GBSian yang lain nak pelamin plak :D

p/s : sedih tak dpt pegi kenduri Nadh Zher ee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar