TERDIAM SEKETIKA


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Semoga PEMBERI SEMANGAT aida sihat-sihat dan ceria selalu

oh! saat ini aida sangat sedih lah, terdiam seketika sebab barang paling aida sayang dah mogok.
Petang tadi dia buat hal..
Lama dah dia lekat kat tangan aida, lepas nie terpaksa lah hidup tanpanya seketika
tak apa esok lusa bila saya free saya hantar ke kedai semula
untuk diperbaiki ya ( ayat menyedapkan hati )

Awak jangan merajuk tau..







34 comments:

muz said...

sal boleh patah tu?

najihah sahami said...

alamak..ganasnya adik manis ni. haha...chill k. nanti bawak jmpa 'doktor'...

:)

shida'R said...

huhu..moga dia cepat sembuh dan aida blh happy bsama dia kmbali hehee ^_^

Terbelog said...

sabo ye :0

yusuflaili said...

salam;
"takpe benda tu yg patah..janji jgn patah hati yg ni lebih parah!!!"

eintan nurfuzie said...

join tau contets cik en t

Tasseri Enterprise said...

katak boleh pakai cincin ker? hehehe jangan mara eh..

jemput cik froggie jenguk2 info kat blog saya pasal iklan tu yer...

Peluang Menjadi Pengiklan Tasseri Enterprise

Waiting for your confirmation. thanks :)

cik kacak said...

alololo , nanti dah hantar kt kedai , elok lah dye tuu ;))

Aida Omar said...

@muz hehe..ganas kot :P

Aida Omar said...

@najihah sahami haha.. baru tau aida ganas. :P ok mish

Aida Omar said...

@shida'R hehe.. tq shida. syg shida ^_^

Aida Omar said...

@Terbelog baik terbelog.. tq2

Aida Omar said...

@yusuflaili haha..aduii!! mendalam maksudnya tu :)

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie dah join!!!

Aida Omar said...

@Tasseri Enterprise haha.. nie katak moden. :P ok pape nanti saya tgk

Aida Omar said...

@cik kacak tq cik kacak :P alololo...

Azhafizah[フィザ] said...

takpe..ade penyelesaian tu..boleh sambung balek..dun worry (=

uLan said...

alala... nape la boleh terosak tu dear :-)

NiNaBaNaNa said...

lahh jangan sedih2 okay . setiap maasalah ade jalan penyelesaiannya .
kalau tak okay jugak bagi nina jeh okay ? HAHA (joke)

lella lala walaa said...

akak cun . jgn cdih2 oke ! nnt dah baiki,elok laa . smile cpt tau ! hehee :)

ZORA said...

kesiannye....:'(

A retarded kitty said...

beli je baru
hahaha

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] hehehe...dah xsedih dah pun :P

Aida Omar said...

@uLan tersangkut agaknya ulan..huhu

Aida Omar said...

@NiNaBaNaNa hahah..mana bole :P

Aida Omar said...

@lella lala walaa belum pulih lagi akk dah senyum dah. hehe :)

Aida Omar said...

@ZORA kesian kan zora..ekeke :)

Aida Omar said...

@A retarded kitty boleh tu boleh.. tp yg nie still nak pakai lagi :)

alif haris said...

laa cmne boleh rosak tu .. ganas sgt ni hehe

Cik Azizah said...

hantar kedai cepat2 yer..mahal tu..brg paling berharga sekali..namo sedih2 tau syg..

Aida Omar said...

@alif haris hik3..mana de ganas la. :P

Aida Omar said...

@Cik Azizah betul tu cik jijah..berharga sebab barang paling sayang. hehe..

ismiladyjaja said...

laaaa... jaja pon penah jadi gitu. lame sangat pakai. hari2 kena sabun basuh baju. lame2 hakis. tp ja dh buang pon. sebab bli sendiri, so x kisah sangat la. klu owg yg bg mmg meraung la jwb ny... hehe

Aida Omar said...

@ismiladyjaja aida pun gitu gak hari2 p pakai..tu yg jadi gnie, lama gak dh pakai, sadis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar