PENCARIAN CIK EN DAN BLOG


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Aida di jemput khas oleh Cik En sendiri untuk join bloglist yang Cik En buat, dengan hati yang terbuka dan ikhlas aida join Cik En tanda memberi semangat pada nya.

TERIMA KASIH CIK EN

Tarikh TUTUP :

29 JULAI 2011


Antara syarat-syarat nya :

1. Follow blog cik en yang ni dan like pages cik en ni ( Siap )
2.Buat satu entry khas yang bertajuk "PENCARIAN CIK EN DAN BLOG" ( Siap )
3. Masukkan letak banner kat atas tu dan linkkan ke contest ni ( Siap )
4. Nyatakan kategori warna tema yang mana korang semua pilih ( Siap )
5. Nyatakan apa yang besh kat blog korang-ni untuk cik en jalan2 ..ehhehe ( Siap )
pastu linkkan kat comment entry ini jer...
6. tak perlu tag sape2..nk tag pun boley ( Siap )
letak sekali tema apa masa letak komen tu

Kategori warna tema yang aida pilih ialah :

BLUE

Apa yang best dalam blog aida untuk Cik En selalu jalan-jalan :

Aida ada katak untuk Cik En setiap kali Cik En singgah, orang lain tak ada. haha.. Bila Cik En nampak je katak mesti Cik Ein ingat kat blog Aida. 


Pencarian Cik En dan blog ini adalah untuk memilih bloglist mengikut tema warna yang telah ditetapkan oleh Cik En sendiri iaitu :

red

pink

purple

white

black

orange

yellow

green

blue

rojak-selain warna diatas


Pada yang rasa nak join juga boleh lah menyertai pencarian Cik Ein dan blog ini, dan kalau nak tengok maklumat lanjut dan kriteria pemilihan boleh ke link INI






17 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

ape yg best dlm blog akak adalah si froggie..name pon diarisifroggie..walaupon fiza fobiakatak..tapi berbesar hati nak dtg sini (= katak comel..but not the real one la..klo depan mate terus larikkkk

eintan nurfuzie said...

anda ditag
segmen

eintan nurfuzie said...

huhu..btul2...senang nk ingat....cik aktak...huhu...
anyways gd luck dear...

najihah sahami said...

rajin aida tukar2 header..:)

shida'R said...

nice lah bloglist nih mgikut color..hehe^^

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] hehehe..jgn takut nk datang sini ea? :)

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie kan betul tu..hehehe

Aida Omar said...

@najihah sahami aida nie cepat bosan la mish :P

Aida Omar said...

@shida'R tu la shida nak join pun boleh jugak :)

ammboi said...

oh.. ada jugak kategori mcm tu kan..
ok la.. blh tgk ramai pakai kaler apa.. hehe

Miss Y and Her World said...

wah banyak nya kaler. err katak ya? haha betul-betul. blog awak ada katak.

Oh, Lelakimu Istimewa !
Sibuk Jaga Hati Orang, Hati Sendiri Sumbat Dalam Tong Sampah

Elie Lily said...

wah! macam2 da sekarang eh..
gudluck btw sista! :)

Aida Omar said...

@ammboi tu la..nanti kita tgk sesama. hehe..

Aida Omar said...

@Miss Y and Her World hehe..join lah. ha kan? kan? ada katak..

Aida Omar said...

@Elie Lily tnkz dear elie.. ^_^

ninie_azriena said...

datang dari segmen cik en..gud luck ya :)

ninie join juga..jom usha =)
http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/pencarian-cik-en-dan-blog.html

Aida Omar said...

@ninie_azriena ok nanti aida usha.. salam perkenalan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar