RABU YANG BISU #28




Amaran : Mohon mata anda tumpu pada belah kanan sahaja dan abaikan belah kiri
takut-takut tekaknya agak mengembang nanti :P
(Click pada gambar untuk penglihatan yang lebih jelas)

Motif entry sebenarnya nak wish :

p/s : Nak bagi korang jeles 'retis' datang sembang, dan follow aida oih! :P

niat asal : nak bakar semangat kawan-kawan bahawasanya berblogging itu best ^^

55 comments:

Lyssa Faizureen said...

perghhh . niat nak WISH ye ? huhu .
Amboi , sipa prinscreen lagi apa yang Lyssa dok merapu tu ehhh ?

hahahaha .

apa-apa pun thanks sebab buat entry ini . nak kiss dah Lyssa . Muahh . Muahh . :*

hehe xD

Phat said...

wah meriah ye..

fadh leyanie said...

jeles ni..eh pandai memasak,,boleh cik aida ajar nanti.:P

miz ruha said...

seronoknya blogging,, :)
meriah2..

Nira said...

eceecee...bezlaa dia.jeleznya he =)

Lina md. munir said...

Bertuahnya badan yang bernama Lyssa Faizureen tu ramai yang wish.Maknanya tak jadilah ' rabu yang bisu ' kan ? Sebab ramai yang dah menyertai wish ni..heheh. Happy birthday to you Lyssa.

ayut said...

hahaha..tu dia.tunjuk lyssa mai blog..terbaik aida!tp bnda2 mcm ni mmg akan bt dri rasa bersemangat gitu..berblog mmg seronok kdg2.hihi :)

shidaR said...

hahhaa..ingtkn knpa..rupanya nk wish hehee..nice HB lyssa :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hepi birthday lysaa! :)

duniafana said...

meletop!

azizah :) said...

wah...hebat la aida! lysa pon bukan calang2 blogger..femes tu! hhe

leakedknowledge said...

FUYOOO si retis follow aida...perghhh...tapi tapi nama daku ada kt printscreen twitter tu...kekeke :)

siti naqiah said...

hahaha, ingat kenapelah td..wat saspen jek, rupenye nk wish besday, hihi

boni kacak said...

hahaha.. nak wish birthday rupanya. ingatkan ada sesuatu yang misteri.hehehe.. berblogging ni memang sangat2 best..hehe

Cik.blogger said...

hehe

Kathy Rbain said...

selamat hari lahir lyssa...

KorN said...

wah.. retis tuh... rase nak printskrin je wasap ngan lyssa buat entry mcm ni jgk... ehhh.... ye ye je. hehe

caliph shuriken said...

wahh, dating dgn retis, hikk...

♥ Nana BamBam ♥ said...

fuhh....cik aida pandai masak..cayalahhh..hehe

Nadia Elena said...

masyuk arrrrr... xD

PotiaCasaDelarossa said...

untung la ada retis follow... blog kita retis x suka dtg.. x retis pon blm tentu dtg.. apatah lagi nak follow

Zyra Roxx said...

waaaa untungla aida :O

lyssa smpei ati x sggh blog titew huks huks xpela, ada retis hamzah ian pun jd la :3

hik hik nk ajak aida join ni
http://zyraroxx.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

hik hik *gediks lvl 478

Khairul Zamri said...

lyssa pum dah lame xdtg blog kite :(

amranaiman said...

untunglah~~ haha

Azhafizah Md Nor said...

retis sudah datang ke blog..jadi retislah pasni ^__^

Anonymous said...

Hello, I simply wanted to take time to make a comment and say I have really enjoyed reading your site.

Aida Omar said...

@Lyssa Faizureen haha.. lain kali merapu lagi tau lyssa mai aida PS pastu buat entry :P wah! dapat kis lagi ha.. muah3.. <3

Aida Omar said...

@Phat meriah abeh abg phat.. haha

Aida Omar said...

@fadh leyanie hahaha.. syuhhh! jangan citer yg tu malu aida. :P

Aida Omar said...

@miz ruha sangat seronok miz ruha.. mai2 kita semangat sesama :)

Aida Omar said...

@Nira haha.. ececeh! :P jeles eh.. tu la memang aida saje nak bagi jeles :P haha

Aida Omar said...

@Lina md. munir memang bertuah badan lyssa.. ramai org mendoakannya ea sis. hehe.. :)

Aida Omar said...

@ayut haha.. terbaik kan? :P tu la bersemangat aida dibuatnya retis sudi datang ke blog cikai nie.

Aida Omar said...

@shidaR hehe.. motif sebenar kat bawah sekali :P

Aida Omar said...

@Nurul Husna Mohd Hassan hepi besday husna.. eh! :P

Aida Omar said...

@duniafana meletop debom! :P haha

Aida Omar said...

@azizah :) hehe.. jijah pun femes amous apa.. beruntung kenal jijah. sweet moment :)

Aida Omar said...

@leakedknowledge kah3.. tu pun retis jugak tu pasal tu termasuk dalam PS twitter tu. :P

Aida Omar said...

@siti naqiah hihi.. suspender je eh. :P

Aida Omar said...

@siti naqiah hihi.. suspender je eh. :P

Aida Omar said...

@boni kacak haha.. nak wish besday je boni nye. kan? kan? aida pun seronok jugak kenal boni. :)

Aida Omar said...

@Cik.blogger :)

Aida Omar said...

@Kathy Rbain :)

Aida Omar said...

@KorN wakaka.. wassap dengan lyssa tu. peh!! korn :P

Aida Omar said...

@caliph shuriken haha.. dengan retis caliph pun aida ada dating jugak. :P

Aida Omar said...

@♥ Nana BamBam ♥ syuhhh! diam2. hahaha..

Aida Omar said...

@Nadia Elena haha.. masyukkk!!

Aida Omar said...

@PotiaCasaDelarossa alolo..potia sayam nie tacing pulak dah ha. Tipu letew :P

Aida Omar said...

@Zyra Roxx haha.. agak untung jugak la :P aida memang nak join tu zyraa.. tunggu!!

Aida Omar said...

@Khairul Zamri kira lagi awal la nie lyssa follow blog kazen eh? peh!! haha

Aida Omar said...

@amranaiman memang untung.. hehe. ayam penyek datang pun aida beruntung jugak tau.

Aida Omar said...

@Azhafizah Md Nor jauh lagi kot nak jadi retis macam fiza tu.. :)

Aida Omar said...

@Anonymous thankz anonymous.. i really appreciate :)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah aida..

Aida Omar said...

@Che Rosliza Che mat tq sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar