I Miss u | Good Bye


Maaf..Maaf..Maaf mungkin dalam masa sebulan nie aida tak dapat blogwalking, follow, join GA, Segmen, Contest, bertegur sapa dengan korang semua.. sebab? aktiviti terlalu padat bulan nie, dan mempunyai sedikit masalah peribadi dan kekurangan masa. InsyaAllah jika aida online nanti aida akan cuba follow, blogwalking dan join GA, Segmen, Contest, etc dan bertegur sapa dengan korang. Kalau ada apa-apa inform aida dekat twitter aida still boleh reply tweet. 

Rindu korang semua.. jaga diri memasing baik-baik ok :)




38 comments:

yoon da-hyun said...

miss u too :)
hee ~
walau tak pernah bersua dan bersapa ~

azizah :) said...

miss u too yang.. take care k!

KorN said...

im gonna miss u n also ur belog... sob sob sob...

Ayie Abas said...

miss you too...aida....ong gedek3

BeLLa said...

take care :D

Zyra Roxx said...

take care, muacchhhhh!! tayang aida, hiks

shidaR said...

xpe blh col2 lg heheee ^_^

zila manaf said...

gonna mish yuuuu

shameel Iskandar said...

Take Care Aida... Bila ada kelapangan kembalilah berblog..

aswadz said...

aisey... xpe la. nak wat mcm mana kalo dah bz. aku paham situasi tuh.

caliph shuriken said...

take care, aida ^^

tirahzairi said...

eh....aida pon berehat jgk? tirah kembali, aida lak hilang...miss u....huhu

boni kacak said...

i miss u too..hehehhe :P

amira arbain said...

miss you ( tiba2x) heheh

miz ruha said...

never say gud bye~~

lama rasanya tak singgah jenguk blog si froggie~~
maaf maaf.. ^_^

jumpa dalam mimpi yer nanti.. ^_^

cik yuyu said...

take care yourself dear.. hopely u will be come fast!!

Aida Omar said...

@yoon da-hyun <3 walaupun tak bersua tapi saling rindu rinduan.. ngeh3

Aida Omar said...

@azizah :) muah3.. :)

Aida Omar said...

@KorN ayat bodek ke nie korn? haha..

Aida Omar said...

@Ayie Abas wah! rindu dengan bunyi itu dari ayie. hehe..

Aida Omar said...

@BeLLa thankz Bella :)

Aida Omar said...

@Zyra Roxx sayang zyra jugak.. yehaaa!!!

Aida Omar said...

@shidaR cool maintain harus shida.. haha

Aida Omar said...

@zila manaf miss you tooo :)

Aida Omar said...

@shameel Iskandar InsyaAllah shameel :) tq

Aida Omar said...

@aswadz nasib ada yg memahami ha.. tau xpe bz ya amat.. serabut jiwa. haha

Aida Omar said...

@caliph shuriken take care too caliph..

Aida Omar said...

@tirahzairi tula time aida berjimba tirah pulak sunyi.. :P haha..

Aida Omar said...

@boni kacak haha.. miss la sangat kan :P

Aida Omar said...

@amira arbain miss u too.. (tetiba jugak :P hahaa)

Aida Omar said...

@miz ruha aida pun lama tak singgah blog ruha.. nanti aida aktif aida singgah lagi :) Mimpi la aida malam nie. haha

Aida Omar said...

@cik yuyu yeah!! sepantas yang mungkin. hehehe.. thankz dear. :)

MaYa MustWany said...

alorhhh mas baru hari ni dapat blogwalking..baru ingat nak beraya kat sini..hihihi

sama la kita kak aida..mas pun bz keje sampai xde masa nak blogwalking n update da.

ayut said...

Aida nk g mane??huhuhu..take care k!miss u too :)

Che Rosliza Che mat said...

Take Care Aida... Bila ada kelapangan kembalilah berblog..

Aida Omar said...

@MaYa MustWany haha.. raya dah habis :P tula tapi nie dah kurang bznya.. next week mungkin bz sikit kot.

Aida Omar said...

@ayut aida dah kembali ayut.. hari tu je menghilang sekejap :)

Aida Omar said...

@Che Rosliza Che mat tq sis.. aida dah kembali dan ada kelapangan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar