Kembali Pulang


Rindu oih dengan blog hampir sebulan tinggal.. fuh! fuh! banyak debu dan sawang.. Memula nak mohon maaf dan nak ucap berbanyak-banyak terima kasih kat korang yang sudi singgah bagi komen support dan yang memahami sebab musabab aida stop berblogging. Korang memang awesome Smileys

Rasanya tak terlambat untuk Aida ucapkan Selamat Berpuasa buat semua, sedih jugak bulan Ramadhan hampir meninggalkan kita.. tahun depan ntah panjang umur ke kita tak tak tahu. Harap-harap Allah panjangkan umur kita semua untuk bertemu bulan Ramadhan tahun depan. Amin.. Hujung-hujung Ramadhan nie marilah sama-sama kita tingkatkan lagi ibadat kita, lagi-lagi malam Lailatul Qadar.. moga Allah terima segala amal ibadat kita. 


P/s : Hujung-hujung Ramadhan nie ramai orang sibuk shopping.. masjid sikit punya lengang tak macam memula Ramadhan dulu.. sepatutnya hujung-hujung nie lah lagi meriah lagi orang berebut-rebut nak beribadat. Apa kan daya shopping itu pun penting juga. hiks. Blushing Smiley



34 comments:

Kisah Si Dairy said...

patut lama tak nampak...sekarang nie orang dok sibuk buat persiapan raya

Kisah Si Dairy said...
This comment has been removed by the author.
caliph shuriken said...

akhirnya, update jgak ^^

potia casadelarossa said...

selamat kembali... ramai yg rindu kat aida ni... slmt bpuasa..

Ayie Abas said...

assalamualaikum...aida :)

yeayyy...aida dah kembali...terubat kerinduan...hehe :)

tinggal 6 hari jer lagi kn ramadhan..rasa rindu..tenggelam dlm kenikmatan ramadhan...skrg dah semakin hampir habis...

Cikgu Bada said...

selamat kembali

Leeza dayasari [santai leeza] said...

KINI KEMBALI...

zafira othman said...

mohon duit raya bam aida. hiks.

aswadz said...

sebulan? mcm dah 2 bulan je aku tgk. hahaha... apa pun, selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya aidilfitri. apa pun, cuti raya dah mintak?

fuza said...

bulan pose ni mmg ramai je yang bz dgn macam2 urusan..
Count down to Syawal

baby comel said...

hai aida, selamat kembali. selamat berpuasa jugak... moga semuanya dipermudahkan ye :)

kopi pasta said...

tudiaaa timbul kembali slps lam menghilang~~~ apapun salam ramadhan n di kesempatan ni maaf zahir batin jikalau diri ini ada melakukan silap dan salah. kosong, kosong okay?

Kathy Rbain said...

rindu kat aida....

pha is said...

ramadhan dah nk dekat penghujung...

selamat hari raya..

Khairul Zamri said...

Welcome back aida semoga sukses sentiasa aminnnn

Fatihah said...

salam ramadhan.

selamat hari raya juga :)

Budak Kampung said...

SALAM RAMDHAN...rindu awok

Diari Si Froggie said...

@Kisah Si Dairy tu yang masjid lengang tu orang ramai sibuk dengan persiapan raya.. hehe

Diari Si Froggie said...

@caliph shuriken haha.. caliph nie. Gigih nie update :P

Diari Si Froggie said...

@potia casadelarossa hehe.. tu lah aida je sia2kan rindu mereka.. :(

Diari Si Froggie said...

@Ayie Abas Wasalam.. kembali pulang pun tak 100% tenggelam timbul je.. huhu. Ramadhan akan datang pula kalau sempat panjang umur :)

Diari Si Froggie said...

@Ayie Abas Wasalam.. kembali pulang pun tak 100% tenggelam timbul je.. huhu. Ramadhan akan datang pula kalau sempat panjang umur :)

Diari Si Froggie said...

@Cikgu Bada tq cikgu :)

Diari Si Froggie said...

@Leeza dayasari [santai leeza] Sudah kembali.. hehe :)

Diari Si Froggie said...

@zafira othman sory baru perasan komen lu sesudah raya.. bahahaha.. :P

Diari Si Froggie said...

@aswadz haha.. aida main belasah je sebut sebulan. hakikatnya 2 bulan kot. :P sory baru baca komen lu bam hari nie.. hiks

Diari Si Froggie said...

@fuza betul2.. ramai yang bz menyediakan persiapan raya :)

Diari Si Froggie said...

@baby comel Tq aima sayam.. amin :)

Diari Si Froggie said...

@kopi pasta haha.. gua selalu memaafkan lu walaupun raya dan puasa dah lama berlalu :)

Diari Si Froggie said...

@Kathy Rbain rindu kat sis jugak :)

Diari Si Froggie said...

@pha is sory Pha aida baru tengok komen kat entry nie hari nie.. raya pun dah lepas.. huhu.

Diari Si Froggie said...

@Khairul Zamri tq kazen.. amin. :)

Diari Si Froggie said...

@Fatihah Maaf Fatihah tak sempat nak wish aida baru tengok komen kat entry nie hari nie.. raya dah lepas. :(

Diari Si Froggie said...

@Budak Kampung nak wish selamat hari raya, raya dah lepas.. :( tak sempat nak wish.. rindu kamu juga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar