Nuffnang dan 8Share


Sebelum nak membebel, Aida nak wish dulu Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin buat semua blogger yang Aida kenal mahupun tak kenal, readers diari si froggie dan juga seluruh muslimin dan muslimat. Minta ampun minta maaf sebab Aida tahu, Aida banyak buat salah.. kadang-kadang berjanji tapi tak ditepati, ada gurau-gurau terlebih had.. harap korang semua maafkan ea. Smiley


Berbalik pada tajuk entry Nuffnang dan 8Share.. dulu masa memula Aida berblogging hampir semua blogger dok cakap pasal Nuffnang betapa beruntungnya dapat duit dari hasil Nuffnang.. yang kita tak pernah nak dapat nie menganga jela. Sekarang rasanya ramai blogger dah beralih arah kepada 8Share katanya bayaran cepat masuk dalam akaun. 

Aida dah ada kedua-dua akaun Nuffnang dan juga 8Share tapi tak pernah nak 'pulun' sangat.. sekarang rasa macam menyesal pun ada. hiks. Orang lain dah beratus beriban yang Aida? sampai password Nuffnang dengan 8Share pun lupa Smiley tapi semalam tetiba gatal nak skodeng Nuffnang dengan 8Share.. buka-buka terus terkejut dan rasa macam tetiba semangat. 



punya lah lama tak bukak masih ada duit lagi.. kalau campur dua-dua jumlah dah dapat RM72.20 kan? kan? kalau misalnya Aida tempek iklan 8Share dekat bawah setiap habis entry ada tak kawan-kawan yang nak tolong click? Smiley sebab takut kalau main letak je dengan caption yang menarik macam memaksa pun ada tak pun rasa macam dapat untung dengan cara menipu. huhu.. pendapat Aida jela ea.. lain orang lain cara ea dak? Smiley

Korang rasa cemana? 

P/s : Kalau korang nak suruh Aida click iklan korang, korang inform je ok? kat fb pun boleh, twitter ke kat blog pun boleh.. jangan segan-segan. Lepas tu jangan lupa click Aida punya jugak. hiks.. 




37 comments:

Bahrain Ramlan said...

Banyak jugak tu...

baby comel said...

Okey la tu aida, naik jugak.. xpe, sikit ari lg byk ler tu :)

Slmt ari raya aida, maaf zahir batin...

amir zahari said...

sy baru nk berjinak2 dengan 8share ni.. mmg nk kena rajin share kalu nk dpt bnyk..

Anis Farhana said...

8share saya tak pernahnya naik. saya sampai naik meluat. hahahaha.

apalah nasib tak pernah cashout lagi. tskk tskk T.T

hana hadi said...

8share tu mcam mana.. tempek tengok.. hehe nanti hana klik

Mia Liana said...

banyak tu aida..

Shakira Pathi said...

Boleh boleh.nanti saya letak link dekat setiap post terakhir, harap klik eyh :)

will click you too.

rAIHan said...

wah banyaknya..

LaLa mhdnor said...

kalau nak lala klik, pm je haha

Mawardi Yunus said...

lama x dtg sini. hi kak aida omar. kikiki selamat hari raya. nak wit raya :P

dear xila said...

meh ni nak bg wet raye heee aida dpt kad raya tak ?? :p

Kathy Rbain said...

banyak jugak tu aida..

aswadz said...

sila la pulun. hehehe... actually, x yah pulun sgt pun. buat2 secara sambilan je. janji ada gak duit masuk time kita x buat apa2.

Cikgu Bada said...

ok le tu

Dhia Dirham said...

sikit sikit lama lama jadi bukit :)

Cinta hazanis said...

8shared terbaik.:)

Amanina Mads said...

sama la kita.. sabar jelah.
selamat hari raya juga buat aida :)

Azhafizah Md Nor said...

macam menarik je 8Share ni..nak try jugak tapi cam x confident lak

Diari Si Froggie said...

@Bahrain Ramlan Alhamdulillah ada lah jugak kan.. tapi tak setanding beberapa blogger lain. huhu :)

Diari Si Froggie said...

@Bahrain Ramlan Alhamdulillah ada lah jugak kan.. tapi tak setanding beberapa blogger lain. huhu :)

Diari Si Froggie said...

@baby comel Alhamdulillah aima.. InsyaAllah.. kena gigih usaha sama kan? :) ala nak wish selamat hari raya dah lepas pulak..

Diari Si Froggie said...

@amir zahari oh amir pun baru nak menceburi eh? itu lah kena rajin share dan online lah gitu.. akan diusahakan.. hehe.

Diari Si Froggie said...

@Anis Farhana haha.. sudahnya naik meluat eh? ntah.. aida pun tak pernah berpeluang nak cash out. T_T

Diari Si Froggie said...

@hana hadi haha.. ada dekat entry terbaru aida tempek iklan 8share :) tq tau hana.

Diari Si Froggie said...

@Mia Liana Alhamdulillah.. tapi aida tahu tak sebanyak kak kan? hehe.. :)

Diari Si Froggie said...

@Shakira Pathi bereh.. nanti aida pi blog shakira aida click tau. tq banyak2 dear :)

Diari Si Froggie said...

@rAIHan Alhamdulillah ada lah rezeki sikit.. hehe.

Diari Si Froggie said...

@LaLa mhdnor ha bereh. jaga2 aida nak serang karang. hahaha

Diari Si Froggie said...

@Mawardi Yunus kemain ang eh adii.. haha. raya habis dah sory eh :P raya akan datang boleh? hahaha

Diari Si Froggie said...

@dear xila oh xila.. aida lupa nak inform. kad raya dah dapat. terkejut sebenarnya xila bagi. tak pe nanti aida memang nak up entry pasal kad raya.. nanti aida inform xila :) tq tau xila.

Diari Si Froggie said...

@Kathy Rbain Alhamdulillah sis.. ada lah judak rezeki sikit. :)

Diari Si Froggie said...

@aswadz betul2.. kita kena enjoy buat dia. haha.. padahal malas online :P

Diari Si Froggie said...

@Cikgu Bada hehe.. :)

Diari Si Froggie said...

@Dhia Dirham InsyaAllah harap gitu lah.. kena usaha lebih :)

Diari Si Froggie said...

@Cinta hazanis ha tudia nie mesti dah banyak kali cashout kan? hehe..

Diari Si Froggie said...

@Amanina Mads haha.. kira aida ada geng lah nie.. ala nak wish raya, raya dah lepas.. sory dear :(

Diari Si Froggie said...

@Azhafizah Md Nor shida, apit dengan uzu rajin buat 8share.. aida pun malas2 jugak kadang2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar