Terima Kasih Pada Si Bertuah 2626


Pada 27 Mac 2013 blog Aida telah mencapai follower 2525 dan ketika itu follower bertuah adalah Carlos Santiago dari blog BANKAMI dan pada 28 April 2013 sekali lagi blog Aida mempunyai follower bertuah yang ke 2626 kali ini follower bertuah milik saudara Roslita Thalib pemilik blog warna ungu. Serius blog saudara Roslita nie tenang je dengan tema ungu, loadingnya pun cepat dan tak serabut.. paling Aida suka tang header dia.. siap ada bibir seksi gitu. hehe.. 


Mengikut Aida lah blog saudara Roslita nie lebih kepada entry personal, dan ada juga entry pengalaman sendiri, isu semasa dan ada juga diselitkan tips serta kesihatan. 

Kepada saudara Roslita.. Aida nak ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi singgah dan follow blog biasa-biasa nie yang lama bersawang.. hehe. Tak ada apa yang menarik berbanding blog blogger yang yang lain termasuk blog saudari Roslita. Semoga blog saudari Roslita bertambah maju dari semasa ke semasa serta berjaya didunia dan akhirat.

Selingan :

mencapai 2 bulan tak online dah ada orang merajuk.. tak caya tengok ayat 'comel' blogger Potia Casadelarossa nie ha.. hiks. Terima kasih kawan-kawan yang merindui, Aida pun rindu korang jugak heart,valentine,love


P/s : entry nie lama dah tersimpan dalam draft sebenarnya malam nie ada sedikit kelapangan so Aida up kan terus :) 



25 comments:

Emas Putih said...

Aida lama dah x update hehe

Zyra Roxx said...

amboui bang aida, ghinduuuuuu T_T

saudara ke saudari beliau yg bertuah ni? konpius kejak gua :p

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hijau ini sungguh indah... lama tak ke sini actually.

Shakira Pathi said...

ramainye followers :D

Lady said...

beribu riban followersss

mumui said...

pttla lama xtgk aida naik kat bloglist.. hehe..

Ayie Abas said...

assalamualaikum...aida :)

ramai kengkawan yg merindui entry2 aida.

husna zahidi said...

wow..follower melimpah ruah hingga ke ladang gandum..tahniah ye..hehe..=)

♥ Nana BamBam ♥ said...

agak chomel nengok ayat abam potia sebab bernada majok kat situ..hekhekk..

baby comel said...

Skg tgk dah 2662, cantik jugak tu aida. Acecece kita pun nk merajuk gak ler :) kekeke,

Mia Liana said...

tahniah ya roslita... alahai potia, sweetnya mesej dia kat situ...

Kathy Rbain said...

tahniah aida...ramai tu..

Diari Si Froggie said...

@Emas Putih sangat lama uzu.. nie pun macam biskut dah ha. huhu..

Diari Si Froggie said...

@Zyra Roxx rindu kamu jugak bam zyra <3 ah tak akan dua jantina pulak :P hahaha.. sory bam lemah BM.

Diari Si Froggie said...

@Leeza dayasari [santai leeza] hehe.. sempat dia puji jugak ea. aida pun lama tak terjah blog leeza.

Diari Si Froggie said...

@Shakira Pathi ala.. tak ramai mana lah shakira. Alhamdulillah ada. :)

Diari Si Froggie said...

@Lady haha.. Alhamdulillah rezeki beribu beriban.. :)

Diari Si Froggie said...

@mumui jarang update angkaranya.. hehe.

Diari Si Froggie said...

@Ayie Abas Wasalam abg ayie.. itu lah rasa terharu gila. Kena kuat kan semangat nie update.

Diari Si Froggie said...

@husna zahidi haha.. dah tiba2 baca ayat husna teringat kat susu coklat :Ptq husna :)

Diari Si Froggie said...

@♥ Nana BamBam ♥ haha.. kan? abam potia memang comel..

Diari Si Froggie said...

@baby comel a'ah kan 2662 pun cantik sekarang dah jadi 2666 pulak. Alhamdulillah bertambah walaupun jarang BW.. atoto jangan lah merajuk.. meh nak sayang. :P

Diari Si Froggie said...

@Mia Liana tq sis.. sangat sweet merajuk gitu.. haha.

Diari Si Froggie said...

@Kathy Rbain Alhamdulillah rezeki sis :)

Lowongan CPNS said...

Banyaknya :)
so Nice

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar