Silence Day Of Wednesday #12 - Fahami Betul-Betul



Jadinya kita tak boleh nak tuduh orang lain tak ada iman.. semua umat Islam ada iman cuma yang bezanya antara imannya LEMAH atau imannya KUAT

Silence Day Of The Wednesday by Potia Casadelarossa


14 comments:

amir zahari said...

Nikmat yang paling besar dan agung yang Allah beri pada kita yakni umat Islam adalah islam..

Kathy Rbain said...

perkongsian yang menarik sis...

Lady said...

Nice sharing. Betul. siapa kita nak kata dia takde iman kan.

♥ Nana BamBam ♥ said...

Betul tu . :)

Amanina Mads said...

nice entry :)

Azhafizah Md Nor said...

kuatkan iman :)

Diari Si Froggie said...

@amir zahari betul tu amir.. beruntung sangat kita memang dilahirkan dalam agama Islam..

Diari Si Froggie said...

@Kathy Rbain tq sis.. :)

Diari Si Froggie said...

@Lady betul.. aida setuju. Kita tak ada hak nak cop insan lain tak ada Iman.

Diari Si Froggie said...

@♥ Nana BamBam ♥ :) tq nana sayam..

Diari Si Froggie said...

@Lady betul.. aida setuju. Kita tak ada hak nak cop insan lain tak ada Iman.

Diari Si Froggie said...

@Amanina Mads tq amanina :)

Diari Si Froggie said...

@Azhafizah Md Nor InsyaAllah fizah.. yakin boleh. hehe..

kemey said...

nice sharing..pasni kite kene betolkan ayat,bukan xde tapi kurang iman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar