Mood : Offline


Kepada semua rakan-rakan blog Diari Si Froggie, Aida nak minta maaf sebab bulan ini Aida akan jarang online blog, FB, Fanpage, Instagram, WeChat, Twitter dengan itu juga semua rangkaian sosial tersebut secara automatik tidak akan terupdate, mana-mana yang dah follow Aida, dah LIKE, komen mahupun terjah. InsyaAllah nanti bila dah online semula semua tu Aida akan balas.. termasuklah yang tag ajak join GA, Segmen, Contest etc.. Maaf..Maaf..dan Maaf :)



Yang merindui
Aida Omar
Owner Diari Si Froggie

81 comments:

AyueJean AJ said...

Take your time... =D

shasha yacob said...

take your time dear, :) kammi faham hhi

Shakira Pathi said...

Rehat la puas2 :)

Rapunzeel Cikilolo said...

ambooi...

santai

:)

aswadz said...

busy ke bercuti?

Cik Pena said...

huhu..patut la syp je :(

LaLa mhdnor said...

rindu kat aida, ada masa lala call lagi eh, hehe

take care aida =D

my notes said...

waiting dear ...

Kathy Rbain said...

rindu kat aida...

Lady Jaja said...

y(^__^)y >>TC<<

hana hadi said...

owh.. mood xda ka.. sebab lain:)

Amanina Mads said...

have a good day :)

Lynn Munir said...

Anda dimaafkan. Dont worry be happy.

azizah :) said...

patutlah senyap je kat fb n blog..moga aida shat2 je yer..

boni kacak said...

semoga baik-baik je kat sana...

baby comel said...

okey aida.. we waiting 4 u.. take care my dear

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

moga sehat2 dan jangan nakal2..

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Nurhanim Ehier said...

ok :) kalau ada masa join lah ni ye...

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2013/05/tag-11-things-about-me.html taggie!

husna zahidi said...

xpaa..selesaikan apa yg patot dulu ye..=)

Azhafizah Md Nor said...

setia menunggu mu :)

eintan nurfuzie said...

ala, baru cik en nk terjah dh bercuti plak.. huhuhu

http://www.nurfuzie.com/2013/05/rumpai-laut-sebenarnya-tiada-kolagen.html

MyFreeMinded said...

do understand the situation... :)

Shida Radzuan said...

mcm lama je nih aida....

Khairul Zamri said...

takpe2 dahulukan mana yg penting :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

xpe.. sis pun jarang nak bw tp cuba jugak.. sb nti rindu huhu

Shawn Razaleigh said...

bameda nak kawen dah ke. kuikui kui

BUNDA a.k.a KN said...

bunda datang lagi..

MiMiNadam said...

Alaaaa, rindu rindu rindu . hihi

MiMiNadam said...

Alaaaa, rindu rindu rindu . hihi

Cikgu Bada said...

sibuk ye

Nao Mei said...

Alolo santainya dia...tak pe sayang...rehat je dulu :)

Ain Dzaya said...

nanti berblog semula tau...

boni kacak said...

mohon kembali online... :)

SHIMI said...

Huhuhu
kemana lama menghilang ni
huhuhuhu
ku rindu catatanmu
huhuhuhu

Ayie Abas said...

assalamualaikum..aida :)

aida ada urusan yg busy sgt ke?

jgn lama2..nanti kengkawan rindu sgt2

kisah Si Dairy said...

kami merindui mu...hehe

Badrina Ibtisam said...

akak jaga diri baik2 yee. ^__^

Mustofa said...

Salam...
Rehat sejenak, mungkin akan banyak inspirasi & ilmu nantinya yang bisa di kongsi...

caliph shuriken said...

sy plak mood oreo, kjap ada kjap xde ;p

Diari Si Froggie said...

@AyueJean AJ Thankz AyueJean AJ :)

Diari Si Froggie said...

@shasha yacob Thankz Shasha :)

Diari Si Froggie said...

@Shakira Pathi Dah rehat puas2 jadi malas pulak.. adesh. tulun2. hehe. :P

Diari Si Froggie said...

@Shakira Pathi Dah rehat puas2 jadi malas pulak.. adesh. tulun2. hehe. :P

Diari Si Froggie said...

@Rapunzeel Cikilolo hiks.. santai overdose dah sekarang :P

Diari Si Froggie said...

@aswadz sebenarnya bz plus pulak malas tu yang offline sekejap tu.. haha.

Diari Si Froggie said...

@Cik Pena sudahnya sampai la nie aida senyap tak sudah.. alahai. huhu..

Diari Si Froggie said...

@LaLa mhdnor Rindu Lala jugak.. boleh2.. call je aida lagi suka. haha.. take care too Lala sayam :)

Diari Si Froggie said...

@my notes tq sis <3

Diari Si Froggie said...

@Kathy Rbain ah rindu jugak kat my sis sorang nie :)

Diari Si Froggie said...

@Lady Jaja take care too Jaja :)

Diari Si Froggie said...

@hana hadi mood tak ada tu pun ada jugak hana.. plus pulak internet ada masalah dengan bz nya.. tu yang offline tu.

Diari Si Froggie said...

@Amanina Mads Thankz Amanina :)

Diari Si Froggie said...

@Lynn Munir Ah lega.. hehe. Tq Sis Lynn :)

Diari Si Froggie said...

@azizah :) hehe.. malas nak beronline pulak tetiba.. InsyaAllah jijah.. jijah pun gitu ea jaga baby :)

Diari Si Froggie said...

@boni kacak Alhamdulillah baik2 saja abam boni.. hehe :)

Diari Si Froggie said...

@baby comel take care too aima sayam.. aida dah kembali :)

Diari Si Froggie said...

@BUNDA a.k.a KN Wasalam.. Alhamdulillah sihat dan tak nakal. hehe.. tq sis :)

Diari Si Froggie said...

@Batu Adventure Thankz Batu :)

Diari Si Froggie said...

@Nurhanim Ehier ala.. mesti dah lama tamat kan.. sory dear lambat perasan :(

Diari Si Froggie said...

@husna zahidi baik.. tq Husna :)

Diari Si Froggie said...

@Azhafizah Md Nor auwww.. tq fizah yang always memahami <3

Diari Si Froggie said...

@eintan nurfuzie ala.. hehe. terjah je cik ein.. nanti aida OTW ke sana :) tq tau dear.

Diari Si Froggie said...

@MyFreeMinded thankz sis.. <3

Diari Si Froggie said...

@Shida Radzuan tengok lah aida sampai la nie offline kot.. ah aida jadi malas lah shida. help..help.. ^^

Diari Si Froggie said...

@Khairul Zamri baik.. tq kazen :)

Diari Si Froggie said...

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕ sis rajin tak macam aida nie pemalas.. haha.

Diari Si Froggie said...

@Shawn Razaleigh todiaaa kemain hang komen na kak shawn.. cis..

Diari Si Froggie said...

@BUNDA a.k.a KN tq Bunda dah 2x datang :)

Diari Si Froggie said...

@MiMiNadam atototot.. hehe. rindu ea? :*

Diari Si Froggie said...

@Cikgu Bada a'ah cikgu sibuk sikit je pun sebenarnya.. hehe.

Diari Si Froggie said...

@Nao Mei dah puas rehat sis jadi malas pulak dah.. haha. tq sis :)

Diari Si Froggie said...

@Ain Dzaya baik Ain.. akan aida usahakan. cewah. hehe..

Diari Si Froggie said...

@Ain Dzaya baik Ain.. akan aida usahakan. cewah. hehe..

Diari Si Froggie said...

@boni kacak yela..yela nak kembali online nie. hihi.. tq boni :)

Diari Si Froggie said...

@SHIMI sudah kembali Shimi.. ah terharu rasa ada yang rindu. tq2..

Diari Si Froggie said...

@Ayie Abas Wasalam abg ayie.. aida dah kembali dah.. bangkit semula. hehe :)

Diari Si Froggie said...

@kisah Si Dairy miss u too dear <3

Diari Si Froggie said...

@Badrina Ibtisam Alhamdulillah baik2 saja nie.. :) tq dear.

Diari Si Froggie said...

@Mustofa wasalam.. Alhamdulillah rehat dah puas :) InsyaALLAH akan dishare apa yang berilmu..

Diari Si Froggie said...

@caliph shuriken haha.. dah berjangkit dengan aida ke tu caliph? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar