TERIMA KASIH BUAT KAMU


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Aida tak ada benda nak kongsi kan, cuma saja nak tunjuk barang yang istimewa yang Aida dapat sempena Hari jadi pada 28 Julai hari itu dengan hadiah untuk GiveAway. Sangat teruja juga dapat hadiah ini, alah!! tipu lah kalau korang tak teruja dapat hadiah kan? kan?

HADIAH HARI JADI

Cupcake


Puding karamel


dua menu ini di buat khas oleh kakak kesayangan saya, pehh!! memang sedap dua-duanya.
Yang paling tak tahan nya basah lenjun Aida dengan tepung dan air yang mereka simbah sempena hari jadi hari tu.

Pakcik Domok


hadiah yang unik..sebab kebanyakkan koleksi dari katak, tiba-tiba timbul pula domo nie..
terima kasih pada tuan badan yang hadiahkan patung ini
Wink..wink..

HADIAH GIVEAWAY

Dari Shida Radzuan


comey kan? kini lappy sudah berwajah baru..terima kasih Shida. Baru saja tadi terima laptop skin ini, lepas berbuka je terus lekatkan..teruja lah katakan..yang lawak nya tak perasan ada sampul duit hari raya dalam bungkusan, nasib baik anak buah perasan, apa lagi bising la konon nya makusu dapat duit raya..buka-buka je tengok ada kertas dunia sebenar shida macam kat tepi lappy Aida tu. InsyaAllah Aida akan join lagi Giveaway Shida.


39 comments:

shida'R said...

hehee..comel2 lega dah smpai..siap dah pakai lg hehe..suke tgk kalo aida suka n happy hehe..tahniah dear ^_^

Lady Jaja said...

ooooo... hepi belated besday yer... hehe (^_^)y

Ayie Abas said...

BAIK BETUL SHIDA tu...TAHNIAH AIDA...28 JULAI EK? 1 HARI AYIE LAHIR DULU...hehe^_^

lella lala walaa said...

alaaa .. akak cun dpt hdiah .. nak jugak . nak jugak . *muke jeles* HEHEE .

lella lala walaa said...

akak cunn ! lagi satu .. happy belated birthday .. sory tau lmbt wish :)

adarnadzmie said...

salam kenal... thks sudi comment kat blog akak....

walau lambat akak ucapkan "selamat hari Lahir"... moga dimurahkan rezeki n bahagia selalu...

nak gak domo tu... comeyyy jer...

Azhafizah[フィザ] said...

happy belated bday kak aida..wah..sonoknyer dapat hadiah ^__^ nak jugak..sedap tu

Fathiah Hamim said...

banyak nya hadiahhhh. happy belated besday! hehe

ifwat said...

wow, best nya org tu dapat adiah! happy belated bufday ya :)

uLan said...

wow so nice.. puding caramel ea tu dear..? lappy aida pun comey ada hello kitty :-)

Small Dolphin said...

cupcake tu serius comel sangat! :D

happy belated birthday! :)

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

sdp weh ..cup cake ke tu ...


excellence!

Cahaya Hidupku said...

sedapnye cupcake !
mesti syg nak mkn ,kann ?hehe

Tokan said...

happy belated besday

ZORA said...

happy blated brthdat untuk kamu ye..:)

Cik Gee said...

woo.. kira belum terlambat ag la gee nak ucap hepi bufday kan? hehe..

hepi bufday ye aida.. ^^

Elie Lily said...

nak pinjam domokkk!
hehehe..
hepi belated birthday btw! :)

Sarah Mohd Saleh said...

wahhh sgt adorable oke lappy anda ;)

Aida Omar said...

@shida'Rhehe.. siap dah lekat lagi tu x tahan kn shida? ngeee ^_^

Aida Omar said...

@Lady Jaja thnkz jaja :)

Aida Omar said...

@Ayie Abas shida mmg baik ayie..27 julai ke ayie?

Aida Omar said...

@lella lala walaa nak erk? kena sambut besday dulu la.. hehe

Aida Omar said...

@adarnadzmie welcome sis..hehe. terima kasih sudi wish..terharu aida. ngeee.. amek gambar domo je boleh. hehe

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] thnkz fiza.. sedap kan? meh2 akk suap..hehe

Aida Omar said...

@Fathiah Hamim tnkz dear :)

Aida Omar said...

@ifwattnkz ifwat..meh kongsi hadiah :P

Aida Omar said...

@uLana'ah sis ulan puding caramel.. tu la cumey kan lappy tu shida yg pilih..hehe

Aida Omar said...

@Small Dolphin tnkz small dolphin..hehe..

Aida Omar said...

@hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock haha.. nk ke? azlan..

Aida Omar said...

@Cahaya Hidupku hish..tau xpe..tp rasa sekali hendak lagi so cepat la habis nya..hehe

Aida Omar said...

@Tokantnkz tokan :)

Aida Omar said...

@ZORA Thnkz zora <3

Aida Omar said...

@Cik Gee haha..tak terlewat lagi nie sebulan tempoh dia..ngeee.. thnkz gee..

Aida Omar said...

@Elie Lily tak boleh!! :P hehe.. tnkz adik elie :)

Aida Omar said...

@Sarah Mohd Saleh hehe.. semangat nk on9 bila lappy cute cm tu.. :)

Terbelog said...

hepi belated besday yer..:)
bekilau kuih tu..
nasib dah buka puasa :)

eintan nurfuzie said...

uhuh
rindu cik en yek...dah cantik blog....semangat pose yek

Aida Omar said...

@Terbelog haha..azri nak la tu.. :P tnkz kamu :)

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie mesti lah rindu.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar