"SEGMEN TEMPEK DAN JELAJAH BLOG''


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Setelah beberapa hari menyepikan diri untuk seketika, Aida muncul semula dengan entry segmen atas jemputan cik Shida sayang nie.. hehe.. 


tu dia banner tuan segmen nie, comey kan doodle dia? 

TEMOYO?? cumey je sebutan dia kan? mesti ada sweet moment dengan nama tu..

antara syarat-syarat yang Cik Tomoyo tetapkan :


1) mesti follow blog temoyo & fanpage temoyo SINI supaya senang nak tau update terkini :) (Siap)
2) tempek banner yg temoyo bagi tu dlm entri korang..(Siap)
3) nyatakan tujuan korang join segmen ni....5 patah perkataan pon jadi laa..(Siap)
4) siap ??korang tempek link korang kat komen kat bwh ni k..korang nak tag @ tak ikut suka korang la k..kalau rmai join lagi bagus (Siap)

Tujuan utama menyertai segmen ini adalah kerana....

1. Jemputan Sahabat Aida iaitu Shida
2. Tertarik pada banner dia yang comey tu
3. Nak berkenalan dengan tuan blog tersebut dengan lebih mesra gitu
4. Paling penting dapat memberi sedikit semangat pada tuan blog 

nak tag juga teman baik Aida



22 comments:

cik nurussalwa said...

memang comey banner tu..
~

eintan nurfuzie said...

jalan2 sni jumpe geng lama...ong kedek2

shida'R said...

gudluck untuk segmen ni..de hadiah btuah nnt hehe :)

Lady Jaja said...

thanx coz tag jaja... aha, comel banner die eh... =)

Tem0yo said...

hihi..thnkzz ekk join..tpi temoyo xnmpak plk link ni kt entri temoyo...plizz copy link ni ke entri temoyo 2 k..snang temoyo nk blogwalking....^_^..thnkzzz

Aida Omar said...

@cik nurussalwa 2 la kan cumey dengan warna nya :)

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie geng lama selamanya :)

Aida Omar said...

@shida'R tnkz shida :) kalau dpt kita kongsi sesama..hehe

Aida Omar said...

@Lady Jaja welcome jaja.. tu la kan?

Aida Omar said...

@Tem0yoswelcome temoyo..sory tadi x letak sebb line trok sikit :)

aiENFiEyQa said...

http://sayaluvvanilla3.blogspot.com/

kisah gadis stay up late said...

terjah dari segmen yg sama..jom kita jelajah blog ^_^




http://missstayuplate92.blogspot.com/2011/08/segmen-tempek-dan-jelajah-blogtemoyo.html

Garang tp Cute said...

hi..salam aidilfitri.
saya dtg dari segmen yg sama..
already follow u, jom jelajah di blog sy pula..:))

http://iloveded.blogspot.com/2011/08/segmen-tempek-dan-jelajah-blog.html

syerz eyryn said...

hye dear. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
nice blog ! btw, salam perkenalan dri eyryn !

Aida Omar said...

@aiENFiEyQa nanti aida terjah :)

Aida Omar said...

@kisah gadis stay up late tnkz dear..nnt aida dtg blog kamu :)

Aida Omar said...

@Garang tp Cute tnkz dear :) nnt aida terjah blog kamu :)

Aida Omar said...

@syerz eyryn salam perkenalan..tnkz dear..nanti aida dtg :)

siti hidayah said...

datang singgah. baru boleh nak blogwalking.

BTW, salam kenal :)

einz miszmessy said...

thanks aida coz sudi singgah blog einz...maaf la lawatan ni lewat~bz coz da nak final~

mi$$ oZja said...

singgah sini and follow u derr..
datang dari segmen yang sama.
dont forget to follow me back!:)

Syifaul Saira said...

Salam...
Done follow here :)
http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar