SANTAPAN BUAT MATA

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Semalam bosan-bosan google macam-macam gambar, ada lah jumpa beberapa gambar yang Aida rasa unik dan ada maksud yang mendalam je, tak pasti la pulak dekat negara mana. Serius aida suka dengan
gambar-gambar nie rasa macam sayu je tengok.

saja nak kongsi dengan korang-korang semua. Jom lihat!!







bila tengok gambar nie rasa bersyukur sangat sebab di lahirkan di bumi yang aman dan makmur ini


gambar yang last nie tak ada kena mengena dengan yang atas tu..hehe 
gambar yang last nie Giveaway dari 
Littlewing Destinations ( sis Hertina )
terima kasih tidak terhingga buat sis, paling suka dapat beg yang seakan-akan purse tu tapi sebenarnya beg sandang tepi, bila lipat jadi macam purse..comey je.
jangan cemburu ia Aida dapat hadiah Giveaway lagi
Alhamdulillah rezeki murah






21 comments:

shida'R said...

wahh tahniah..mng lg rezeki la tu hehe ^_^

Nina Athira-misu said...

bersyukur dgn apa yg ada..

khaifaiz said...

bersyukur sgt sbb msh smpat bergolek atas tilam yg empuk

FarHANa aZwA said...

kesian... :'(

Albenz said...

penuh makna gamba2 nieh..

zOrO said...

kanak2...senyuman dan keringat..=)

myra yusreena said...

tharu sangat..

btw tahniah!!bestnyee dpt adiah! hwehe

Miss. Littlewing said...

Kalau nak hadiah lagi rajin² follow dan baca entry akak...hehehe.

aleen aiden said...

sayu bile tengok budak2 terpakse perah keringat d usia muda.huhuh

Izzie said...

wah! dpt hadiah comel..
seronok..^_^

Cik Jannah said...

hehe. memang cantekk

Cik Azizah said...

bersyukur kan kita hidup cukup segalanya...

wah tahniah yunk!

iefa ujang said...

nampak suram je kan...alhamdulillah dgn apa yg ada

cunndaa said...

Arabian...

pic yang atas tu cumel..
yg last tu, agihan makanan utk berbuka myb..

Ayie Abas said...

GAMBAR PERANG GAZA PUN ADA AIDA...UMMAT ISLAM DI SELURUH PELUSUK DUNIA SAMBUT RAMADHAN DLM SUASANA YG PELBAGAI.BERSYUKURLAH DGN NIKMAT YG ADA.

Farihah Ahmad said...

kira pouch raya la tu ek :)



herm, sama2 kita doakan kesejahteraan seluruh umat islam....

ZORA said...

wah dapat ga..ptutlah gmbira je..

Zackey said...

Syukur.... :D

Terbelog said...

mkn pakai dulang tu )

Shiela Latif said...

Syukur Alhamdulillah. :) (mmg sayu tengok gambar2 kat atas tu :(

Green Apple said...

satu talam makan bersama... lebih kemesraan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar