DUET GA BY MOMMYYEN & IBU SHIELA LATIF


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Mood di petang hari, nak join GA yang di tag oleh


blog yang Aida suka singgah setiap kali
terima kasih qamarguyz


GA kali ini hadiah dia menawan selera, kek lapis dari sarawak. Korang pun tahu kan kek lapis Sarawak memang sedap.. Asal bulan puasa je semua sedap.. hehe.

Ok jom tengok syarat-syarat penyertaan nya

1) Follow blog mommyyen n ibu shiela latif. ( Siap )
2) Masukkan link blog mommy & ibu dalam bloglist korang. ( Siap )
3) Buat satu entri dgn tajuk (DUET GA BY MOMMYYEN & IBU SHIELA LATIF). Tepek banner di atas di dalam post entry & sidebar dan link kan pada entri ini. ( Siap )
4) Tinggalkan link entry kontest/GA korang kat post entry ini. (salah satu post entri GA mommy @ ibu) ( Siap )
5) Tag 3 orang kawan lain. ( Siap )

Mudah je kan syarat-syaratnya? hadiah nya pun best..nak maklumat lanjut boleh ke blog penganjur


Aida tag 3 orang rakan bertuah iaitu

Luqaz
Shida
Lisa

tak menang pun tak apa support itu yang penting so kalau korang rasa nak join sekali pun apa salah nya.. mari lah.. ngeee!


26 comments:

ifwat said...

tau takpa, asal bulan pose semua sedap, tengok ikan bilis nampak macam ikan pari.. hahaha

yusuf Laili said...

Salam berpuasa;
memang sedap..terlampau byk kueh kek lapis tak tahu nak mkn mana dulu...Heee!

adan said...

belum pernah rasa kek lapis sarawak..

abghani said...

kek byk kaler

Lady Jaja said...

aaaa... sedap3... da rase mcm2 jenis da... ade setengah jenis siap ade cheese la, oreo la... yummy hehe... :)

shida'R said...

tq tag shida dear.. ^_^

Arif Zunaidi Riu_aj said...

Sedapnya......
Aku cobain boleh tak?

Shiela Latif said...

thanks dik dah sudi join...gud luck k !!!

zulhilmi.tempoyak said...

komen.

shameel Iskandar said...

Wah. semoga berjaya Aida

Aida Omar said...

@ifwathaha..aduii sampai mcm tu sekali ifwat. tapi aida tak suka ikan bilis..

Aida Omar said...

@yusuf Laili selamat berpuasa.. ha tau xpe, warna semua menarik2..

Aida Omar said...

@adan try lah rasa mmg sedap.. ape lagi meh la join. hehe

Aida Omar said...

@abghani a'ah kaler yg menawan tangkai selera..haha

Aida Omar said...

@Lady Jaja cheese n oreo tu yg paling sedap..haha. asal manis sedap je.

Aida Omar said...

@shida'R shida aida lupa nk inform kt shida yg shida di tag.. hik3.

Aida Omar said...

@Arif Zunaidi Riu_aj cobain?? haha.. try la boleh x..

Aida Omar said...

@Shiela Latif welcome sis.. ada rezeki InsyaAllah :)

Aida Omar said...

@zulhilmi.tempoyak aikkk.. komen..hihi

Aida Omar said...

@shameel Iskandar terima kasih shameel :)

Ayie Abas said...

AIDA nie AYIE TGOK...ANTARA BLOGGER YG RAJIN MASUK SEBARANG GA...MOGA AIDA BERJAYA.^_^

iMBobo said...

goodluck froggie! :)

ZORA said...

jgn disebut bulan pose mcm ni...hbis sume jdi best..hehehe..:P

Aida Omar said...

@Ayie Abas InsyaAllah ada rezeki.. tak juga ayie..ada gak jemputan yg xdpt dipenuhi :)

Aida Omar said...

@iMBoboThnkz iMBobo.. :)

Aida Omar said...

@ZORA haha..zora dah tak boleh menahan tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar