RABU YANG BISU #4


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera


F&N susu krimer pekat manis sesuai untuk seisi keluarga dan juga haiwan peliharaan

LEMAK & BERKRIM

yang penting 



38 comments:

Lavender Lassie Roses said...

waa...cumeyl kucing tu~

cucu umie said...

kucing siapa itu sey..sgt comel lh..

yusuf Laili said...

salam;
kesian kucing jilat susu dlm tin.kenapa tak bubuh susu kat pinggan..ini mesti susu dah basi ni!!

hyz said...

kelas kucing kamo minum susu f&n.. hahah

Lady Jaja said...

uhhh kucen tu x pose... haha.. die jilat susu pekat pny... leh kna diabetes gitu... huhu..

p/s: aida, yg accordian tab menu tu, mcm mn nk dpt kn kod yg lain2 tu? mksd jaja, mcm kod follower, comment, blog list sume tu?

miZz_nizZ said...

bhye kcing tu..tkut bdrah mulut dia.haha

touya said...

karang kena kencing manis lak kucing tu

Izzie said...

hahaha..kantoi kucing tak pose..
kucing sy pun tak pose..siang2 bising mintak makan..

Cik Azizah said...

aduh kucing! kang diabetik enak dimakan begitu sja. eh? hehe

nurAMALLINA said...

nak boleh?

shida'R said...

amboi..susu tebaik dr ladang hehee ^_^

Lizzie Yasmin said...

jumpa lagi fan katak... peeewit...

iefa ujang said...

comeyllllllll!!!

caliph shuriken said...

gelak guling2 bca ayat tu sbb ada tambahan dan juga haiwan peliharaan
klau tauke produk ni tgk msti diorg tukar ayat baru ni, hukk...

L said...

anda seorang yg pemarah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

eintan nurfuzie said...

sedap..lemak2...lawat member kt sni

Sarah Mohd Saleh said...

eh eh eh..pnda kucin tuh minum susu lemak berkrim.heeh

Aida Omar said...

@Lavender Lassie Roses hehe..

Aida Omar said...

@cucu umie kucing aida la.. :P comey mcm aida.. hik3

Aida Omar said...

@yusuf Laili wkslm..susu tu bukan dh basi mmg biasa bg dia setin..hihi

Aida Omar said...

@hyz mmg hobi dia setiap minggu.. :)

Aida Omar said...

@Lady Jaja haha.. terang2 dia x pose kan..

oh yg tu rasa nya susah nk dpt kn coding dia..sebab dia dh sedia ada..kalau gadget laen boleh kot..

Aida Omar said...

@miZz_nizZ berdarah mulut??

Aida Omar said...

@touya haha..tu la pasal.

Aida Omar said...

@Izzie haha.. x hormat tol depa dgn org yg sedang berpuasa nie kan.. :P

Aida Omar said...

@Cik Azizah diabetes meletus..haha, yup enak dimakan begitu sahaja :)

Aida Omar said...

@nurAMALLINA boleh2 mai la makan sekali :P

Aida Omar said...

@shida'R haha.. shida nie..

Aida Omar said...

@Lizzie Yasmin haha..kita se geng la nie.. lalalal..

Aida Omar said...

@iefa ujang terima kasih.. aida mewakili kucing tu. :P

sya hassan said...

erkk..motif kucing minum susu pekat?? nak kasi bulu lebat & gebu ka? ahaaa

Aida Omar said...

@caliph shuriken hahaha... mesti depa tertarik nk guna ayat 2 kan caliph :P

Aida Omar said...

@eintan nurfuzie hehe.. selamat datang cik en <3

Aida Omar said...

@Sarah Mohd Saleh hehe..kucing terlatih nie.. ^_^

♥ cik_farah ♥ said...

dulu masa mula2 bela kucing ada jugak bagi susu pekat tu.. hahhah..
tapi lepas bwk jumpe dokter.. baru tau untuk kucing xleyh pakai susu manusia pun.. huhuh

cart kartika said...

wow! moden btol kucing die ^^

Aida Omar said...

@♥ cik_farah ♥ ea ke? nasib aida x gunakan susu pekat..yg nie je kucing tu jilat.

Aida Omar said...

@cart kartika hik3..moden kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar