SPECIAL ENTRY UNTUK MEREKA


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Entri kali ini satu je tujuan, nak menyampaikan ribuan terima kasih tidak terhingga kepada beberapa orang sahabat yang telah membuat kan Aida rasa tersangatlah gembira dan terharu. Mereka-mereka ini banyak membantu dan memenuhi permintaan Aida..Maaf jika ianya menyusahkan..


yang ini header Aida sempena Ramadhan dan Syawal, smart kan? Paling suka tengok frog dengan songkok dia tu, nampak macam muka poyo je..kan? kan? lepas tu ayat pertanyaan Froggie boleh raya ke?? korang jawab la sendiri ok..hehe. Header ini dibuat khas oleh SHIDA untuk Aida. 

TERIMA KASIH SHIDA!!

 

yang dua banner  cumey nie, semalam Aida paksa LISA buatkan..jahatnya kan? Aida confused nak pilih yang mana satu..kalau ikut Aida, Aida suka yang pertama tu. Kalau korang nak tempah header boleh la pergi ke blog LISA nie..dia ada bukak tempahan header, kalau banner or yang lain-lain tu korang kena tanya LISA sendiri lah. Header dia pun comey-comey..tak percaya korang boleh klik kat banner bawah nie..


TERIMA KASIH LISA!!

Alhamdulillah setelah hampir 7 bulan berblogger nie akhirnya Pemberi Semangat Aida mencecah 1000. Berkat sokongan dari kalian juga. Untuk itu Aida nak review follower bertuah Aida yang ke 999, 1000, dan 1001. Terima Kasih buat mereka kerana sudi menjadi follower blog yang masih newbie nie..dan terima kasih berbakul-bakul juga buat semua Pemberi semangat Aida.. Sayang u all lah



flying kiss smiley for orkut, myspace, facebook


muah!! muah!!



follower ke 999


First time masuk blog cik adik comey nie kan..terus berkenan dengan background blog dia. ngeee.. cantik la pula, soft je dengan bunga halus-halus tu..macam biasa bertemakan pink, tapi overall ok sangat tak serabut, kemas dan loading nya pun mesra dengan burukband Aida.



follower ke 1000

Me Is Whoa!

Ada domo la background dia..cool je nampak. Blog yang ini simple sangat mesti tuan blog dia pun simple orangnya. Agak Aida lah. hehe.. kalau tak salah blog ini newbie lagi.


follower ke 1001


yang ini puteri seluruh bunga..hehe. Nama blog dia pun princess of flower, blog ada blink blink sikit kiri dan kanan nya tapi tetap tak menganggu penglihatan, tersangat simple, background pun cool je dengan warna-warna pelangi macam header dia juga. 

selebih nya korang tengok lah sendiri ok? dah tengok berkenan nak berkawan add lah depa ok?
kalau berkenan nak buat calon isteri itu Aida tak tahu lah tanya sendiri dekat tuan badan..hehe.

Lama kot tak terjah blog satu persatu, dulu rajin terjah satu persatu tapi sekarang dah jarang. Biasa lah pengguna burukband yang linenya tersangat lah lembap apa pun tak boleh.


40 comments:

.:|kamaryeah|:. said...

mmg teramat sgtlah comel pon header nye~
wish u all the very best k dear~

aRa ❤ aFiq™ said...

comey la header bwu aida.. jeles..hehe

shida'R said...

hehehe..sama2 aida..mmg happy sbb aida suka header yg shida edit tuh..dan tahniah juga blog aida dah mncapai follower 1k tahniah dear..mstla syg...semakin hri smakin syg aida nih hehe...friend forever..muahhxx.. ^_^

Lissa said...

comel giler header tu....santekkkk okeiii. maceh aida sudik promote jugak eh.ngeh3

harrazdani said...

semoga terus berbahagia....happy blogging...

Ayie Abas said...

BARU 7 BULAN BERBLOGGIN...BLOG DIARI SI FROGGIE DAH ADA 1012 FOLLOWERS...? WOW BETUL2 PENCAPAIAN YG MEMBANGGAKAN AIDA...ITU TANDANYA RAMAI ORG SAYANG PD AIDA...MUNGKIN KRN SIKAP AIDA YG MUDAH MESRA.

cunndaa said...

tahniah dear dah mencapai 1k follower tuu..

header cumel, banner pun cumel...

Lady Jaja said...

tahniah aida... hidup si froggie!!! yeah... hehe... (^__^)y

My Name is Mar said...

Seriously header itu sangat COMEL!
Teringat kawan yang gila FORGGIE..
ho-ho-ho..

Musicbrilliant.com

CIK PARO! said...

nk juga header camtu..

Me is Whoa! said...

hehe saya nampak nama saya di sini. mekasih buat entry special ini. *terharu. har har har...

btw, lawa header. wa jeles sama lu der....

ZORA said...

patutlah comey je header dy..:)

Me is Whoa! said...

entry khas untuk akak: http://meiswhoa.blogspot.com/2011/08/aku-insan-paling-bertuah-dalam-dunia.html

Arif Zunaidi Riu_aj said...

Wow, keren!!!!
Aku follower yg keberapa nih...

fadh leyanie said...

suka tengok katak hijau tu,comel2..
tahniah aida :)

Bunny-lala said...

hehe . thankyou jugak aida sudi buad entry sepeshel nihh . hehe

nice gilak katak tuhh :)) katak pown boleh raya XD

Khairil said...

tahniah!!! semoga bersemangat lagi berblog yer...

Aida Omar said...

@.:|kamaryeah|:. tnkz Mar :)

Aida Omar said...

@aRa ❤ aFiq™ hehe.. jgn jeles2 ara :P

Aida Omar said...

@shida'R adesh.. terharu la shida semakin hari semakin sayang tu ^_^. Aida suka la..hehe

Aida Omar said...

@Lissa dah janji nk promote tu..hehe. income utk lisa sayam :P

Aida Omar said...

@harrazdani tnkz utk harazzdani juga sebab byk support aida..^_^

Aida Omar said...

@Ayie Abas Rezeki..ayie pun banyak gak bantu aida.. terima kasih ayie :)

Aida Omar said...

@cunndaa hehe.. alhamdulillah. semua comey cm cunnda :P

Aida Omar said...

@Lady Jaja fuyooo..semangat jaja ha.. ngeee :P tnkz jaja. <3

Aida Omar said...

@My Name is Mar tnkz kamu.. ada kawan gila froggie erk? hik3..

Aida Omar said...

@CIK PARO! nak ke? boleh2.. :)

Aida Omar said...

@Me is Whoa! haha.. sama2. tnkz jugak sebab buat entry khas utk aida. ngee.. jgn la jeles. nk header x?

Aida Omar said...

@ZORA hehe..comey cam gambar zora tu :P

Aida Omar said...

@Arif Zunaidi Riu_aj hehe..alahai xtau follower ke berapa tp jadi follower tersayang aida la. hehe..

Aida Omar said...

@fadh leyanie hehe.. comey cm fadh. tnkz fadh :)

Aida Omar said...

@Bunny-lala welcome dear.. boleh je.. nak raya dgn katak x? hehe

Aida Omar said...

@Khairil tnkz encik khairil yg sellau support aida juga nie :)

Me is Whoa! said...

eh eh takpelah kak. saya pun tgh on d way nak siapkan header. sebab saya lebih suka buat benda sendiri. hee...

caliph shuriken said...

congratz & hepi blogging, smoga trus sukses.. sesuai sgt laa dibuat shida utk aida, hikk...

tgk header ni tingat katak hijau anime keroro gunso ^^

Libragurlz said...

thanks ya sis aida.. terharunye! ^^
anyway, tahniah ye coz blog akak dah semakin meriah dan follower pn semakin bertambah.. wah.. nanti akak boleh la beri tunjuk ajar pd saya kann..hehe..

Aida Omar said...

@Me is Whoa! oh ok :)

Aida Omar said...

@caliph shuriken nama pun dekat nk sama kn caliph..hehe.. tp froggie nie lg cumey dari keroro. hik3

Aida Omar said...

@Libragurlz welcome dear.. thnkz semula..Alhamdulillah rezeki. boleh2.. sila2..hehe

A retarded kitty said...

congrats!

murah rezeki bulan ramadan ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar