RUPA ANAK KELAWAR


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera


Kesian betul sebab Aida sendiri tak pernah tengok rupa anak kelawar, tadi masa jalan-jalan sambil melayan Geng Blogger Sengal terjumpa satu laman sembang, ada post gambar-gambar anak kelawar, disebabkan jakun sikit terus nak kongsi dengan korang semua. 
tak silap blog sahabat saya Mai Dari Bendang pun pernah post gambar nie :)
Yang dah tengok harap maaf ya? hehe..
jom layan ianya sangat cute ^^






nie pula gambar kelawar yang dah besar.
Tidur berbungkus dengan kepak dia, still comel. 



ada resepi baru Aida nak kongsi dengan korang 
Sup Kelawar
cuba korang buat dekat rumah :P
( tak selera tengok Sup Kelawar nie, dengan gigi terkeluar T_T )


sebelum tu Aida nak jemput mai lah sudi-sudi memeriahkan 
korang boleh kenal dengan blogger-blogger hebat dekat situ yang semuanya sengal-sengal belaka :P
boleh borak-borak santai dan ping blog korang juga






74 comments:

Cik Apa Saja said...

suke the 2nd pic....comel sngt2....cute sngt2!

Phat said...

alo lo comey nye

ChaCha said...

bila besor ;ain nor rupenye..geli2..hehehe

Pamie said...

ui sodap tu sup kelawar..huahuahua

Azhafizah[フィザ] said...

comel je mase kecik..dah besar..hilang selera lak tgk sup tu =_='

Cik Azizah said...

masa kecik2 cumel..bila da dewasa..geli wooo~~

yusuflaili(Goku) said...

sedap ke sup kelawar tu..

arira effira said...

TUMMEELLLNYYEEWW!!!

Miss. Tina said...

memang comei pon...cam rupe hamster pon ado

imie fatima said...

lerr chumel sangat2 rupenya time baby..dah dewasa kureng lah sikit rupa paras..hehe picture lastt tak boleh blahh..sup kelawar =P

Cik Nurul said...

suke pic yg ke dua tu.. comel lah! ^^

kakchik@ella said...

comelnya ..

Ahmad Syuxer said...

time dia kecik dia memang comel..bila dah akil baligh fuhh menyeramkan hhee

Puan Kutu said...

comel ekk macam sugar glider..

wah nmpknya sy pun jakun tak pernah tgok anak kelawar,1st time tgok gak nie.haha..

Nazri Razra said...

Comel gak anak kelawar ni.. naper bila besar jd hudoh?

Miss Xyz said...

comel.. smpai x snggup klu nk dijdikn sup.. -.-"

pelangi sepi said...

memang comel,tahi kelawar pun mahalkan..

Nizam Ijam said...

lain mcm jer..haha

aien not alien said...

comel anaknya...tapi mak bapaknya menakutkan...

nur amni said...

Wahhh. first time tu tgk anak kelawar. *buat muka terkejut* hihi

♥AienNajwa♥ said...

cute jer anak kelawar tu..putih..=)

♪ cik katak ♪ said...

cumel.. sama cumel ngan sugar glider i kat umah :)

aiNa yaZiD said...

woah~! cumel nye... geram je tengok. hehehe

Christian Tadeo said...

Follower 1309

Follow me too my friend.
Love your blog

Literasura

ZORA said...

gler cute anak kelawar 2...

caliph shuriken said...

rasa jam tekak tgk sup tu, huh...

Aida Omar said...

@Cik Apa Saja siap berselimut lagi tu kan.. hehe

Aida Omar said...

@Phat alolo cumey macam aida :P

Aida Omar said...

@ChaCha tu la pasal bila besar menakutkan T_T

Aida Omar said...

@Pamie sedap ke? pamie mesti pernah rasa nie. jeng~ jeng~ :P

Aida Omar said...

@Azhafizah[フィザ] bila besar menggerunkan. haha.. tau tak apa hilang selera.

Aida Omar said...

@yusuflaili(Goku) alamak! aida tak tahu la, tak pernah rasa. hehe

Aida Omar said...

@arira effira yehaaaaa!!! mmg cumey. hehe..

Aida Omar said...

@Miss. Tina a'ah kak macam hamster putih :)

Aida Omar said...

@imie fatima kan? bila besar huduh sikit la. sup tu? abaikan jangan tgk lama2. :P

Aida Omar said...

@Cik Nurul pic no dua macam baby dilahirkan.. :)

Aida Omar said...

@kakchik@ella :)

Aida Omar said...

@Puan Kutu lebih kurang macam sugar glider.. cuma rupa je lain sikit. tu la aida pun sama nie baru tgk. hehe

Aida Omar said...

@Nazri Razra lain kan muka dia bila besar..berbeza sangat. kejadiaan Allah :)

Aida Omar said...

@Miss Xyz hahaha.. dan tak sanggup nak makan.

Aida Omar said...

@pelangi sepi tu la, tahi kelawar buat baja tak silap.

Aida Omar said...

@aien not alien betul~ betul~ dengan gigi nya. huhu

Aida Omar said...

@nur amni hahaha..sila buat muka terkejut lagi. :P

Aida Omar said...

@♥AienNajwa♥ putih dengan kuning gitu :)

Aida Omar said...

@♪ cik katak ♪ ea ke? boleh la try bela yang nie pulak :P

Aida Omar said...

@aiNa yaZiD hehe.. rasa nak picit2.

Aida Omar said...

@Christian Tadeo thankz friends :)

Aida Omar said...

@ZORA ^_^ cute sangat zora.

Aida Omar said...

@caliph shuriken alamak jam dah tekak caliph.. hihi. sila jangan tgk lagi.

Nonie said...

cute..hehehe.cm babay pualk nmpk bila selimutkn cmtu ^_^

fadh leyanie said...

anak kelawar comel jugak,,bila dah besar jadi tak comel..:P

fyza said...

alamk ! comel gila kelawar ni .. mcm hamster AHAHHA !!

Bluewendy said...

cumeynye anak kelawar..haha..bila dah besar..hitam itu menawan..:P

Nurul ain said...

kecik2 comel la.. dah besar.. :p

atiqah~ said...

tak sangka anak kelawar pun comei..tp mmg comei2.. x)

aRa ❤ aFiq™ said...

olo cute nye baby kelawar. hehe

zafira othman. said...

macam musuh angry bird pun ada, haha
tapi tetap comel

TiraPengemis said...

geli la i tgk...

misyamissyou said...

eeeeeee comelnye..geli! haha xtau apekah perasaan sebenar bile tgk gmbar2 tu

shida'R said...

dah lama xmai blog ni sejak2 bz huhu..rindu aida sorg nih ^_^

Aida Omar said...

@Nonie tula dah macam baby baru lahir pulak siap berselimut bagai. hehe

Aida Omar said...

@fadh leyanie bila besar macam vampire T_T

Aida Omar said...

@fyza putih pulak tu lagi bertambah cute..

Aida Omar said...

@Bluewendy betul tu hitam itu menawan hitam itu menggerunkan T_T haha

Aida Omar said...

@Nurul ain dah besar lagi cumey tau. :P

Aida Omar said...

@atiqah~ kan? aida pun tak sangka anak kelawar cumey cm nie

Aida Omar said...

@aRa ❤ aFiq™ cute lagi ara :)

Aida Omar said...

@zafira othman. haha..nasib dia tak warna hijau

Aida Omar said...

@TiraPengemis tang mana la yg tira nie geli..tang hidung la tu..hik3

Aida Omar said...

@misyamissyou geli+cumey = gelimey haha

Aida Omar said...

@shida'R aida pun rindu dengan shida meh..rindu nak aktif mcm dahulu2

potia casadelarossa said...

yg gambar last and 2nd last tu bukan kelawar tapi kluang.. tp masih dalam keluarga kelawar jugak lah... yg jenis tu klu terbang dia atas bunyi angin...

potia casadelarossa said...

tapi wekkkk geli ada ke kelawar diorg makan.. dah takde makanan lain dah ke?

azstory311 said...

mak die bungkus anak die dengan daun pisang? kenapa tak gantung kat gua? bawah pokok kapas ke..hehehe..

first time tgk anak kelawar.. comey2 jgk.. ingat menggerikan..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar