MAAFKAN SAYA



Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera

Aida nak mohon maaf pada semua followers ( pemberi semangat ) Aida sebab :

  • Dah lama tak update blog dan tak berblogwalking ke blog-blog sahabat semua.
  • Disebabkan blog dah berhabuk jadi Aida renovate lah mana yang patut, kemudian tanpa disedari ter remove pula code shoutmix, sudah lah banyak jejak yang ditinggalkan dekat situ. Oh! sungguh sadis puas godek tak dapat semula. So Aida gunakan khidmat list followers itu, hampir separuh yang Aida dapat follow semula, ada yang tak dapat sebab tak ada link blog yang ditingalkan di profailnya. Aida minta maaf banyak-banyak sebab lostkan jejak korang semua. Mana yang Aida mampu, Aida akan cuba sedaya upaya mengesan jejak anda semula ya? 
  • Pada sahabat Aida yang tag Aida selama Aida tak online ini pun Aida nak minta maaf juga sebab tak dapat nak sertainya. Tapi lepas nie InsyaAllah Aida akan cuba sertai tag sahabat-sahabat mana yang boleh. 
  • Dan apa-apa sahaja perkara yang menyinggung perasaan sahabat-sahabat semua Aida mohon maaf banyak-banyak ya? 
Aida tak dapat nak online pasal masalah broadband yang sudah lama tak berbayar, rasa malas nak bayar punya pasal lah jadi macam ini, jangan tiru aksi ini ya sahabat-sahabat? Ini pun online atas ehsan wifi kakak Aida. Terima kasih bagi tumpang wifi. hehe..

* malam ini atau esok ( wifi masih ada ) InsyaAllah akan melaksanakan dua tag dari :



Ramai tak rindu Aida? ( soalan cepu emas )

12 comments:

NSR said...

Rindu kut? hoho xP

Azhafizah[フィザ] said...

hari-hari merindu ^____________^

FarHANa aZwA said...

rindu ...tiap2 ary tgk blog list...xupdte2...farhana slalu trtnya2..."mne pginya cik katak yg salu komen blog farhana neh...." sob sob :"( rndu cik katak !!! nice blog bru..hehe

3no gr33ny said...

hamba rindukan katak hijau (*o*)

Cik Azizah said...

merindu tanpa kata ok!

Miss. Tina said...

Yelah lama sangat tak on9 tp sis faham cuma kekadang tercarik² juga mana menghilang budak kecik nih..

shameel Iskandar said...

salam Adia. patutlah aida lama menyepi. selamat kembali berblog buat Adia

shida'R said...

rindu kot dgn aida ^_^

annenyss said...

dimaafkan. :)

yusuflaili said...

salam;
tak apa..nak buat mcm mana keadaan memaksa dan kita pulak terpaksa..

Izzie said...

rindu!rindu!rindu!
hehehehehe

Terbelog said...

rindu bangat huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar