GAYA RAMBUT YANG PELIK



Assalammualaikum & Selamat Sejahtera

Semoga kalian semua sihat-sihat sahaja

Tadi tengah jalan-jalan dengan pakcik google, Aida terjumpa dengan gaya rambut pelik. Sekali tengok macam kelakar, dua kali tengok pelik pula, tiga kali tengok nampak macam gila saja. haha. apa-apa pun jom layan beberapa gambar gaya rambut pelik ini. 

memang tabik springlah kalau ada yang buat gaya nie dekat Malaysia sambil jalan-jalan dekat Chowkit









kalau time hujan sesuai rambut macam nie



dan 


kalau Aida jumpa perempuan rambut macam nie malam-malam, gerenti Aida ~fengsan~










32 comments:

yusuflaili(Goku) said...

salam;
yang nombor 6.siap jadi topi sekali..tak payah beli topi...

BisMi Aishah said...

memang pelik...

cam mn laa nk tido tuee

Cya Irah said...

Wow ! That's awesome :D NGEE xD

Nonie said...

cett!!..siap blh jd gitar semua ats kpala.Mesti pnjng gler kn rmbut nk pusing2 jd cmtu.hehehe

Azhafizah[フィザ] said...

pelik yang amat.tapi yg last tu..pingsan kalau jumpe walau di siang hari pun..-__-'

Syamira Yahya said...

nice entry. . sume pelik tp rmbut yang last 2 agak mnyeramkan. .hee

KizZ said...

Haaa???ini betul-betul pelik ni..

aRa ❤ aFiq™ said...

rmbut pyung 2 sesuai musim ujan ni :D

haliqA hanimkuM said...

speechless aku =.=

liyana shamsuddin said...

hahaha klakar la rambut dorang..style skarang kot :D

aisya said...

ntah ape2 la kan?

EmpayarUtama said...

camana diorang tidur yea? Tidur duduk je kot

eintan nurfuzie said...

OWH...so sweet..missss uuurrrr so much 2...bz tul..de ke patut dorang suh cik en men bola jaring...huhuhu...minggu depan cik en akan bw semua yg dtg blog cik en....wa...dah lama x masuk blog ni....header dh tukar lagi..heheh

Miss. Tina said...

akak suke rambut yg guitar itu...cool sangat

fadh leyanie said...

kah3,,jangan bermimpi la nak jalan kat chow kit dengan gaya macam tu,kang tak pasai2 kena tangkap :P

shida'R said...

hehee..comel comel mereka hahaaa :D

amranaiman said...

membawa biola d atas kepala O.0

Dalila Hamid said...

eeh... apa pesen rambut tu... leh usung slalu ke?...hhee

ZORA said...

dunia yg pelik..hahahaha

Khairil said...

fesyen ni pergi rumah kenduri sure orang usha punya...hahaha

aku_syera said...

, wahhh rmbut dia . terbaekkkkkkkk ! haha :D

Mr Laptop.ez said...

Wah!

sekali lagi...

Warghhhhh!!!!!

Ape kepelik gile rambut manusia, eh alien, eh... natang tuh! dasyat!

AYIE ABAS said...

pic yang last tu pontianak pun kalah.

najihah sahami said...

haha..xpela tak buat camni pun..aih..bape lama la nak siap tu eh. haha

Kazen said...

yg last skali tu mnakutkanlah...bahye di waktu mlm2 n d lorong2 gelap :)

Entri Terkini | Rambut panjang, pendek mana lebih kacak?

Biz2one said...

xpasal2 ade ular wt sarang kat dlm rambut 2..

Izzie said...

pelik punye gaya rambut..
tapi mesti tu sebenar wig kan?
kalau rambut betul, memang kompem takkan ade kutu

Cik Jingga said...

bakal mertua reject kalau tngk bakal mnantu mcm gini.. hahaha

Syuxer said...

hahahah kalau nak bergaya rambut neh untuk sehari takpe..hehe..kalau nak bergaya untuk sebulan, sah dia tak mandi tuh hehe

BlogS of Hariyanto said...

tak tahulah mau komentar bagaimana, saat awal melihat- semua rambutnya sungguh membuat terkejut ataukah terpesona :-)

imie fatima said...

gambar last skali paling seramm ngeetttt..

Terbelog said...

rambut topi tu lawak haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Small Cute Green Pointer
 

Copyright © 2013 Reserved to Diari Si Froggie Design by Aida Omar